Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, CavieZ napisał(a):

Serio ? bo ja własne dopiero rozpakowałem pudełkowe wydanie i czeka mnie pobieranie 150gb do jutra ;/ wiec jutro wieczorem pogram. 

A powiedz mi czy da rade powiększyć napisy ? oraz UI ?  bo to ważne dla mnie. Mam 65 calowy TV. 

Zmiana rozmiarów napisów są a UI nie widzę, więc raczej nie, ale u mnie wszystko jest widoczne na normalnych ustawieniach, więc się nie martw.

Opublikowano
1 minutę temu, Jaycob napisał(a):

MS to ma chyba ze śmietnika serwery. Wczoraj wpadka z MFS, dziś z GP podczas ścigania. Jak z prawie 400Mb/s spadło mi do 6 Mb/s :E 

jak to mówią po co inwestować w serwery na jeden dzień? :E

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Jaycob napisał(a):

MS to ma chyba ze śmietnika serwery. Wczoraj wpadka z MFS, dziś z GP podczas ścigania. Jak z prawie 400Mb/s spadło mi do 6 Mb/s :E 

Na Steamie póki co transfer mur beton, żadnych spadków.

Opublikowano
8 minut temu, Spychcio napisał(a):

Zmiana rozmiarów napisów są a UI nie widzę, więc raczej nie, ale u mnie wszystko jest widoczne na normalnych ustawieniach, więc się nie martw.

Ok jeśli napisy są to najważniejsze uff :)   

Opublikowano

W 4K na low detalach z teksturami/odległością epic mam 77 fps ale z DLSS-P oraz FSR3.Ogólnie myślałem że nie odpalę gry w ogóle. Pierwsze uruchomienie gry i ustawienia były ustawione na wysokich to klatki w grze między 7~11 fps :lol2:

Opublikowano
45 minut temu, tgolik napisał(a):

153 GB do pobrania na GOGu.:stukniety:

No, to pogram w piątek - Orange po pobraniu 60GB dziennie blokuje mi pasmo tak, że nawet serialu z Netflixa porządnie nie mogę obejrzeć.

U mnie internet dla firm LTE. O rzut kamieniem od bloków, które przebierają w światłowodach różnych dostawców.:placz:

I pomyśleć że u mnie na wsi na Podlasiu jest światłowód :E