Phoenix. 301 Opublikowano Środa o 18:48 Opublikowano Środa o 18:48 (edytowane) Piekne animacje twarzy, doslownie cudowna imersja Ciekawe jak gra wyglądała przed przesunięciem dat premier 🤣 Edytowane Środa o 18:53 przez Phoenix. 3
MJRegul 63 Opublikowano Środa o 18:48 Opublikowano Środa o 18:48 4 minuty temu, blabla123 napisał(a): @MJRegul Dasz radę sprawdzić czy działa klawa i myszka na klocku? a mozna do kloca po BT podlaczac? Nigdy nie podlaczalem a mam klawe i mysze po BT
Tornado3 21 Opublikowano Środa o 18:49 Opublikowano Środa o 18:49 2 godziny temu, Send1N napisał(a): A wy będziecie grać w tą gierkę czy pisać tutaj że gracie? przed chwilą w minutę przybyło 20 postów czuć klimat pclolka kiedy na temat było 5% postów 1
maras2574 95 Opublikowano Środa o 18:49 Opublikowano Środa o 18:49 2 minuty temu, Kelam napisał(a): @maras2574Wyraźnie napisałem, żeby nie podpuszczać na tym tle. Niech se grają 24/7 i tak alka z gola nigdy nikt nie pobije pod tym względem. Przecież to takie powiedzenie/żart jest
Zas 32 Opublikowano Środa o 18:49 Opublikowano Środa o 18:49 (edytowane) 13 minut temu, Necronom napisał(a): Czyli tabelka nie za bardzo się pokrywa? No kto by się spodziewał Po takiej tabelce spodziewałem się, że jeszcze na 2060S ogram, jeśli za trzy lata nadal jej nie wymienię... ale chyba nic z tego Wspaniale, że klimat jak na Labie. Dzieje się, i o to chodzi Edytowane Środa o 18:52 przez Zas
Spychcio 276 Opublikowano Środa o 18:51 Opublikowano Środa o 18:51 (edytowane) Kurde gram 2,5h i jak widzę jaka jest wielka mapa (a dodajcie do tego to co będzie pod ziemią jak np. bunkry) to gra z lizaniem wszystkich ścian zajmie mi grubo ponad 100h. Super Edytowane Środa o 18:52 przez Spychcio
Kelam 717 Opublikowano Środa o 18:51 Opublikowano Środa o 18:51 3 minuty temu, maras2574 napisał(a): Przecież to takie powiedzenie/żart jest Nie trzeba mi tego tłumaczyć, ale seria wchodzi, to jeszcze kwasy jakieś wyjdą. Po co? Grajcie lub postujcie bez takich aluzji .
Frog67 103 Opublikowano Środa o 18:52 Opublikowano Środa o 18:52 https://steamcommunity.com/app/1643320/discussions/0/4626980689722527613/ Widze że nie jestem sam, nieważne co bym probował i jak moja postać nie może biegać, no grać się nie da! 1 1
MJRegul 63 Opublikowano Środa o 18:52 Opublikowano Środa o 18:52 @Zas nic z tego, mam 2060 zwykłą i jest niegrywalnie, S raczej wielkiej różnicy nie zrobi chyba, że te 8GB Vramu zrobi różnicę, że nie będzie nagłych spadków do 5-15fps
Zas 32 Opublikowano Środa o 18:55 Opublikowano Środa o 18:55 Nie no, do nowych gier już bym z moim staruszkiem nie podchodził, nie ma sensu. Ale że kupkę wstydu do ogrania mam na najbliższe 5-10 lat... ja sobie na łatanie Stalkera poczekam.
Blacktiger 30 Opublikowano Środa o 18:55 Opublikowano Środa o 18:55 7 minut temu, Phoenix. napisał(a): Piekne animacje twarzy, doslownie cudowna imersja Ciekawe jak gra wyglądała przed przesunięciem dat premier 🤣 jak na trailerach CGI i bullshotach
galakty 228 Opublikowano Środa o 18:56 Opublikowano Środa o 18:56 4 minuty temu, Spychcio napisał(a): Kurde gram 2,5h i jak widzę jaka jest wielka mapa (a dodajcie do tego to co będzie pod ziemią jak np. bunkry) to gra z lizaniem wszystkich ścian zajmie mi grubo ponad 100h. Super Jakby zrobili jeszcze większą to 200h... Liczy się content, a nie rozmiar mapy. Na bank 3/4 z tego jest puste i bez celu
userKAMIL 137 Opublikowano Środa o 18:56 Opublikowano Środa o 18:56 Ja mam jeszcze nietypowy problem z padem od PS5 (SCUF reflex) używam przez DS4Windows i lewy analog sam chwilami do przodu idzie. Nie jest to problem pada na 100% bo w innych grach nie ma tego problemu. To samo mam w Starfildzie też przez GP. Jak podłączę zwykłego pada od PS5 to działa bez problemu. Na redicie trafiłem na wątek gdzie ludzie ten sam problem mieli przy Starfildzie właśnie. Teraz niestety tu się to pojawiło. Nie ukrywam, że jak dałem tysiaka za pada to chciałbym na nim grać tym bardziej wykorzystać łopaki no i dużo lepiej w dłoni leży niż zwykły. Czy ktoś kiedyś spotkał się z takim problemem? Na red jeszcze dawali jakieś komendy do ini ale nic to nie pomogło.
PaVLo 184 Opublikowano Środa o 18:59 Opublikowano Środa o 18:59 Wleciała pierwsza aktualizacja ... ufff a już myślałem że 140GB 4
Jaycob 284 Opublikowano Środa o 18:59 Opublikowano Środa o 18:59 7800XT tutaj. Gram w 1440p, ustawiłem preset na wysokie, fsr balanced i mój sprzęcior nie dobija nawet do 50 fps. Dla mnie optymalizacja ssie, a graficznie nic mi jeszcze nie urwało. Nie podoba mi się ten efekt radioaktywny, wygląda to po prostu źle. HUD jest beznadziejny. Czemu wszystkie apteczki i inne rzeczy do spożycia się ukrywają automatycznie. Nie można nawet zmienić w opcjach, aby były na wierzchu tylko ja muszę cały czas pamiętać gdzie co jest. Gram na padzie i sterowanie jest ok przy poruszaniu się czy strzelaniu, ale nawigacja po ekwipunku to dramat. Gdzieś tam stanęli z tym te 15 lat temu. Teraz o wiele lepiej można to ogarnąć. W takim Diablo 4 gdzie co chwilkę podnosi się jakiś przedmiot, działa o wiele sprawniej. Poza tym słabe pozycjonowanie dźwięku. Idę gdzieś, nic nie widzę i nagle dostaje w czapę od jakiegoś stworka.:E 1
lukadd 245 Opublikowano Środa o 19:02 Opublikowano Środa o 19:02 17 minut temu, Necronom napisał(a): Czyli tabelka nie za bardzo się pokrywa? No kto by się spodziewał Jak dodasz do tego DLSS-Balanced czyli dla 4k renderowanie ~1250p, dla 1440p ~835p to się będzie z grubsza zgadzać Zerkałem jeszcze jak gostek gra na tym 4080S i w 1440p natywnym no bujało się zwykle 60-70fps, ale i są chwile z 50fps, a to dopiero początek gry Z tego co widzę teraz w testach PPC wcale nie mieli tam za mocnej miejscówki gdzie im na 4080S w 1440p wyszła średnia 69fps
z1k 0 Opublikowano Środa o 19:02 Opublikowano Środa o 19:02 1 minutę temu, Jaycob napisał(a): 7800XT tutaj. Gram w 1440p, ustawiłem preset na wysokie, fsr balanced i mój sprzęcior nie dobija nawet do 50 fps. Dla mnie optymalizacja ssie, a graficznie nic mi jeszcze nie urwało. Nie podoba mi się ten efekt radioaktywny, wygląda to po prostu źle. HUD jest beznadziejny. Czemu wszystkie apteczki i inne rzeczy do spożycia się ukrywają automatycznie. Nie można nawet zmienić w opcjach, aby były na wierzchu tylko ja muszę cały czas pamiętać gdzie co jest. Gram na padzie i sterowanie jest ok przy poruszaniu się czy strzelaniu, ale nawigacja po ekwipunku to dramat. Gdzieś tam stanęli z tym te 15 lat temu. Teraz o wiele lepiej można to ogarnąć. W takim Diablo 4 gdzie co chwilkę podnosi się jakiś przedmiot, działa o wiele sprawniej. Poza tym słabe pozycjonowanie dźwięku. Idę gdzieś, nic nie widzę i nagle dostaje w czapę od jakiegoś stworka.:E hud ii reszta syfu jest z dying light 2 niestety i to mnie dość odpycha, dl2 lubię ale tu mi nie pasuję to
lukadd 245 Opublikowano Środa o 19:05 Opublikowano Środa o 19:05 To, że nie ma dynamicznych cieni od latarki to jest totalna porażka. Taka gra musi to mieć
noah 9 Opublikowano Środa o 19:05 Opublikowano Środa o 19:05 Ciekawe na innych forach piszą ,że aby grać dość komfortowo ( zależnie jakie ustawienia ) to trzeba mieć na karcie min 12gb a niedawno pisali ,że na 8 gb idzie pograć.Pomijam ,że gra jest niedopracowana jeszcze i wyjdzie mnóstwo patchy.
Crew 900 88 Opublikowano Środa o 19:07 Opublikowano Środa o 19:07 (edytowane) Noo to przekładanie premiery rzeczywiście przekłada się na jakość ... Żenada po prostu. Edytowane Środa o 19:07 przez Crew 900
Spychcio 276 Opublikowano Środa o 19:07 Opublikowano Środa o 19:07 (edytowane) 29 minut temu, galakty napisał(a): Jakby zrobili jeszcze większą to 200h... Liczy się content, a nie rozmiar mapy. Na bank 3/4 z tego jest puste i bez celu No i przyszedł On, niszczyciel dobrej zabawy Chodzi mi już o sam klimat zony, zwiedzanie, szukanie itemków. Wystarczy pograć i czuć, że jest klimat czarnobyla:)) Dobrze mi się gra, nie zawiodłem się pod tym względem a to jest najważniejsze. Edytowane Środa o 19:26 przez Spychcio
maras2574 95 Opublikowano Środa o 19:08 Opublikowano Środa o 19:08 50 minut temu, Reddzik napisał(a): ludziom driftuje xbox elite w grze. Oj nie dobrze Zobaczę wieczorem po robocie
Reddzik 295 Opublikowano Środa o 19:08 Opublikowano Środa o 19:08 (edytowane) Czyli ja z 8GB vram nie pogram Edytowane Środa o 19:08 przez Reddzik 1
ODIN85 386 Opublikowano Środa o 19:10 Opublikowano Środa o 19:10 18 minut temu, Spychcio napisał(a): Kurde gram 2,5h i jak widzę jaka jest wielka mapa (a dodajcie do tego to co będzie pod ziemią jak np. bunkry) to gra z lizaniem wszystkich ścian zajmie mi grubo ponad 100h. Super Ta podobno nie ma prawie pobocznych a po 50h jest jeszcze dużo misji.
Rekomendowane odpowiedzi