Isharoth 156 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Stoję sobie w jednym miejscu w wiosce. Miałem teraz akurat 104 fps. Nie chce mi się dziś testować pojedynczych ustawień, więc zmniejszałem całe presety. Z epickich zmniejszyłem na wysokie i nagle ze 104 miałem 120 fps. Na średni 130 fps. Chyba będzie można sporo ugrać niektórymi ustawieniami. Tylko trochę się pobawić i znaleźć jakie ustawienia robią niewielką różnicę graficzną, a sporą w wydajności 1 2
Jaycob 225 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Jak mnie denerwuje ten HUD. Chcę wybrać coś z rzeczy do spożycia, to jak to zrobić przechodząc do tego menu? Gdy wcisnę lewą strzałkę na d-pad to automatycznie bierze mi także apteczkę. Przecież to jest debilizm, jak coś tak pokracznego można wymyślić. Dawno nie spotkałem się z tak beznadziejnym sterowaniem. 2
Spychcio 265 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 6 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Też to zauważyłem na strimie UV ta doba to trwa chyba 20 min. Strasznie mnie to wkurza w grach, w arcydziele jakim jest rdr2 też jest to skopane. Na PC pewnie zrobią mod i będzie można sobie ustawiać jak się chce byłoby super:)) 90% miałbym dzień bo wtedy sporo lepiej wszystko wygląda, budynki, łąki...
wrobel_krk 199 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu @IsharothNa Techspot/HU zawsze są dobre poradniki ja zmieniłem na razie na średnie z 3080 w 3440x1440 pewnie da sie wysokie z jakimiś na sednie 1
PaVLo 172 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Teraz, Jaycob napisał(a): Jak mnie denerwuje ten HUD. Chcę wybrać coś z rzeczy do spożycia, to jak to zrobić przechodząc do tego menu? Gdy wcisnę lewą strzałkę na d-pad to automatycznie bierze mi także apteczkę. Przecież to jest debilizm, jak coś tak pokracznego można wymyślić. Dawno nie spotkałem się z tak beznadziejnym sterowaniem. HUD do poprawki bo wszystko znika i nie widać co mamy aktualnie pod ręką, a działa to tak, że szybki naciśnięcie używa apteczki, a przytrzymanie bandaża na krwawienie. W menu nie da się ustawić, aby HUD był cały czas widoczny. 2
MJRegul 58 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Jak mnie denerwuje ten HUD. Chcę wybrać coś z rzeczy do spożycia, to jak to zrobić przechodząc do tego menu? Gdy wcisnę lewą strzałkę na d-pad to automatycznie bierze mi także apteczkę. Przecież to jest debilizm, jak coś tak pokracznego można wymyślić. Dawno nie spotkałem się z tak beznadziejnym sterowaniem. przytrzymaj klawisz, wybierzesz drugą opcję
Kelam 691 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Jest peak na poziomie 110k. Powoli, ale nadal rośnie .
userKAMIL 121 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Jak mnie denerwuje ten HUD. Chcę wybrać coś z rzeczy do spożycia, to jak to zrobić przechodząc do tego menu? Gdy wcisnę lewą strzałkę na d-pad to automatycznie bierze mi także apteczkę. Przecież to jest debilizm, jak coś tak pokracznego można wymyślić. Dawno nie spotkałem się z tak beznadziejnym sterowaniem. Nie wiem czy ja Cie dobrze rozumiem. W ekwipunku jak wciśniesz start na danym przedmiocie. Następnie szybki dostęp i przypisujesz sobie na na strzałkę w lewo lub prawo. Dodatkowe dwa przypisania masz na „przytrzymanie” strzałki lewo/prawo. Sam ustawiłem to na dolne łopatki w padzie.
Spychcio 265 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu W dzień jest najładniej:)) (xsx+TV) 2
Isharoth 156 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Oprócz tego co napisali koledzy wyżej, to w ekwipunku można sobie ustawić jakie przedmioty chcemy mieć pod szybkim dostępem. No nie jest to idealnie przemyślane, ale mi przyzwyczajenie się do całego sterowania zajęło jakąś godzinkę.
userKAMIL 121 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, Isharoth napisał(a): No nie jest to idealnie przemyślane Jak nie? Prościej się nie da przecież. Wybierasz co chcesz i przypisujesz. Od razu dodam bo widzę są z tym problemy, że jak przytrzymamy kwadrat na padzie pod czas przeszukiwania to wszystko z ekranu leci do ekwipunku od razu. Edytowane 17 godzin temu przez userKAMIL 1
Jaycob 225 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Jak nie? Prościej się nie da przecież. Wybierasz co chcesz i przypisujesz Chodzi o to, że znika i nie masz pojęcia co wybrać. Edytowane 17 godzin temu przez Jaycob
MJRegul 58 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Ok ja na dzisiaj się poddaję. Tramadol działa, rwa kulszowa do przeżycia (nie polecam nikomu, nawet wrogom), we łbie się kręci a jak zamknę oczy to helikopter i dupa a nie granie w takim stanie. Dalsze boje w 4:3 jutro PS. 11,5k Edytowane 17 godzin temu przez MJRegul 1
Joloxx9 177 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 15 minut temu, lukadd napisał(a): Nie twierdzę, że tam ma nie być stutteru całkowicie. Jestem na to wyczulony, ruszam myszka i czuje, ze był skok.
samsung70 17 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu na 3080 144op, oczko pozniej epic jak ktos wyzej podal, smiga ok dluzsza analize dodam jak wroce z zony
misieq 3 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Przeczytałem kilka ostatrnich stron. Z tego co widzę poza jednostkowymi przypadkami stutteringu, chyba nie ma tragedii?
userKAMIL 121 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 1 minutę temu, Jaycob napisał(a): Chodzi o to, że znika i nie masz pojęcia co wybrać. Chodzi Ci, że te strzałki z lewej ekranu znikają? Daj na lewo leczenie i będziesz wiedział, że serce po lewej masz to jest tam „zdrowie” 😜
Jaycob 225 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 8 minut temu, Kelam napisał(a): Jest peak na poziomie 110k. Powoli, ale nadal rośnie . To dużo? BMW miał 2 mln.
Gret 92 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Jak na ten cały hype to mizerny wynik, ale pewnie z 200k gra na gp
Jaycob 225 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Teraz, userKAMIL napisał(a): Chodzi Ci, że te strzałki z lewej ekranu znikają? Daj na lewo leczenie i będziesz wiedział, że serce po lewej masz to jest tam „zdrowie” 😜 A jak mi się tam przepisze coś innego z automatu to co? Weź nie broń tego, bo wiesz, że to głupio zrobili.
lukadd 204 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 2 minuty temu, samsung70 napisał(a): dluzsza analize dodam jak wroce z zony A co ty robisz na żonie? 3
caleb59 136 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 1 minutę temu, misieq napisał(a): Przeczytałem kilka ostatrnich stron. Z tego co widzę poza jednostkowymi przypadkami stutteringu, chyba nie ma tragedii? Okulary kup bo jest tego znacznie więcej.
Kelam 691 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu @JaycobWażne, że Veilguard za ponoć 250 baniek zielonych zaorany. W środku tygodnia. A też jest na abo dostępny . 3
lukadd 204 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Teraz, Gret napisał(a): Jak na ten cały hype to mizerny wynik, ale pewnie z 200k gra na gp Patrząc na to w jakim stanie technicznym wyszła ta gra to ten wynik jest zadziwiająco wysoki Szczególnie, że gra jest jeszcze w passie dostępna i do kupienia na GOG czy Epicu. 2
Rekomendowane odpowiedzi