Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Valeri napisał(a):

@caleb59 Nowy bios załatwił sprawę, biorę się za gierkę. Dziękówka

Nawet by mi do głowy nie przyszło, że nie wrzuciłeś najnowszego. Afera była tak głośna, że chyba każdy to zrobił dawno temu. Dobrze, że pomogło ale to nie jest lekarstwo ostateczne pamiętaj.

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, aureumchaos napisał(a):

Alien isolation gniecie stalker 2 graficznie i to bez modów... 

Porównujesz ogromną grę z otwartym światem do tunelowca? 

Ale co jak co Stalkerowi daleko do pokazania wszystkich możliwości UE5, to trzeba przyznać 

Opublikowano

Z tego co też widzę, to każde uruchomienie gry mieli na szybkiego shadery, mam to samo co z najnowszym Star Wars Jedi Survivor jak grałem, nie grzebałem w ustawieniach, a ten co uruchomienie sprawdza shadery, to leci w 2-3min, ale jednak leci, tutaj jest to samo.

Opublikowano (edytowane)

Migoczaca trawa i swiatla w budynkach, spory pop in8:E Nawet nie zdazylem pograc a juz tyle niedociagniec :smiech: Na pierwszy rzut oka, spoko gierka z niezlym klimatem ale technicznie kaszanka..:faja: Podobne problemy z oswietleniem byly w Wiesku 3 po next-gen latce.

Edytowane przez RTXnietylko4060tiUSER
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, misieq napisał(a):

Przeczytałem kilka ostatrnich stron. Z tego co widzę poza jednostkowymi przypadkami stutteringu, chyba nie ma tragedii?

Nie no, jest kiepsko tak naprawdę. Gracze jednak małą dobre nastawienie do twórców i wybaczają im znacznie więcej niż takiemu Ubisoftowi. Normalnie by nie było 76% a 55% xd

Edytowane przez Tankietka
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@DyndaS jak ktoś ma 9800X3D z 4090 to może narzekać chyba tylko na mechanikę (bo 100fps nie wierzę, że z monitorem G-Sync komuś może być za mało) i inne błędy do ogarnięcia hotfixami. Ja liczę, że w ciągu pół roku pojawi się legitny RT.

Edytowane przez MJRegul