Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, marcin2468 napisał(a):

Może fabuła lub sentyment skłoniła ludzi do zakupu tej gry bo na pewno nie oprawa graficzna. 

Oprawa bywa nierówna ale to normalne przy takiej skali czasem jest ładnie, a innym razem niesmak.

AUqEGP9.jpeg

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Jaycob napisał(a):

Ja ukończyłem grę bez tego narzędzia, po prostu uruchamiałem grę ponownie i wczytywałem starsze zapiski.

U mnie wczytanie nawet zapisu sprzed kilku misji wcześni (jakieś 3h) nie przynosiło skutku. Jest masę info na sieci, że zadanie "Visions of Truth" jest zbugowane i twórcy o tym wiedzą. 

Opublikowano (edytowane)

Na moje gra nie powinna być oceniana przez recenzentów dopóki gra nie zostanie naprawiona. A oceny w skali miedzy 8-10 można wsadzic wadomo gdzie. Nie ukrywam jestem fanem Stalkera ale mam też dystans do tego co otrzymuje a co było pokazywane przedpremierowo i na ss. 

Edytowane przez Tooth
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, seba842005 napisał(a):

U mnie wczytanie nawet zapisu sprzed kilku misji wcześni (jakieś 3h) nie przynosiło skutku. Jest masę info na sieci, że zadanie "Visions of Truth" jest zbugowane i twórcy o tym wiedzą. 

Akurat to zadanie mi się niezabugowało.  Problemy miałem przed tym i pod koniec gry.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Akurat to zadanie mi się niezabugowało.  Problemy miałem przed tym i pod koniec gry.

Na każdej maszynie zainstalowana gra bedzie waliła innymi problemami i inaczej się bedzie zachowywała bo każdy ma inny sprzęt. 2 dzień się kończy a u nich dalej cisza xD

Edytowane przez Tooth
Opublikowano
9 minut temu, lukadd napisał(a):

A patrząc na to jak wygląda stalker 2 to on bez zająknięcia powinien śmigać na konsolach poprzedniej generacji

Nie wiem co macie z grafiką. Ok, w pomieszczeniach jest średnio, ale na zewnątrz? Wszystkie budynki, cała oprawa środowiskowa wygląda nextgenowo. Do tego warunki atmosferyczne jak wszystko lata, jak pada deszcz robi robotę. :) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem co macie z grafiką. Ok, w pomieszczeniach jest średnio, ale na zewnątrz? Wszystkie budynki, cała oprawa środowiskowa wygląda nextgenowo. Do tego warunki atmosferyczne jak wszystko lata, jak pada deszcz robi robotę. :) 

NextGen i UnrealE 5.1 + ich proteza :D  Wszystko w temacie :lol2: Dobrze że telewizora nie oplułem herbatą z wrażenia :rotfl:

Edytowane przez Tooth
Opublikowano (edytowane)

U mnie jest brzydko, do tego przy wyjściu z budynku rozświetla się obraz i widać po rosnącym cieniowaniu jak brzydko to wygląda- wrzucałem filmik, jest to paskudne. Stalker 1 na modach jest sto razy ładniejsze, czy Metro Exodus EE tak samo. Nawet Cyberpunk wygląda o niebo lepiej xD

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano

Tutaj niedługo Pong będzie miał lepszą grafikę od Stalkera 2 :lol2:

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Do tego warunki atmosferyczne jak wszystko lata, jak pada deszcz robi robotę.

Burza i ilość tych efektów cząsteczkowych to jest najlepsza jaką w grach widziałem kiedykolwiek! 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, DITMD napisał(a):

Kogo obchodzą te recenzje i oceny, niektórzy z tych recenzentów nawet tych gier nie kończą, ile warta jest taka recenzja?

Tyle co ocena gadających glow z jutuba, czyli nic. Tak samo te wszystkie plebiscyty goty etc gdzie za chwilę będą dawać spwcjalne pkt za lgbt.

Opublikowano
1 godzinę temu, Jaycob napisał(a):

Grafika wygląda jakby była z 2014 i 2024r zarazem. Oswietlenie leży, środek dnia a w budynkach trzeba latarki używać :E

• Like 2
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, seba842005 napisał(a):

Najczęściej questy się wywalają po zadaniu "Visions of Truth" 

Łooo panie, to moje problemy zaczęły się duuużo wcześniej, "Hot on the Trail". Tak, jadę cały czas na konsoli, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam i kiedy zakończę karierę w tym guano ;)  Ta gra to jeden wielki szrot !!! 

• Upvote 1
Opublikowano
11 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Grafika wygląda jakby była z 2014 i 2024r zarazem. Oswietlenie leży, środek dnia a w budynkach trzeba latarki używać :E

To prawda, bywa nierówno, niektóre elementy w ogóle nie mają cieni. Jest to poprawy, ale ogólnie dla mnie jest bardzo ładnie. Szczególnie jak się wyjdzie na zewnątrz:

L0hM9c.png

L0hLi1.png

Bieda grafika? Ja tu jej nie dostrzegam.  Brakuje jeszcze RT, ale w tym stanie dobrze, że tego nie ma. :E

Opublikowano (edytowane)

Grafika nie jest zła, ale widziałem film porównujący grę z trailerami i miejscami to jest przepaść... na korzyść trailerów, niestety. 

Gdyby nie art-style, modele otoczenia i świetne efekty pogodowe, to by było takie Far Cry 4... Za to wymagania rodem z Far Cry 7 :E 

Edytowane przez Zas
  • Upvote 1