Vulc 375 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 25 minut temu, userKAMIL napisał(a): Nie, zaraz po premierze pisałeś, że nie ma sensu używać modów tylko trzeba grać jak twórcy ustalili. Super, a ten fragment w końcu zacytujesz? Ja poświęciłem czas i znalazłem Twój. Pamiętam i znalazłem też swój, który tak namiętnie przytaczasz, ale niestety nic takiego tam nie powiedziałem. 😎 Słabiutko u Ciebie z pamięcią. Więcej, ja na początku też uważałem mechaniki za mocno zwalone. Tylko w przeciwieństwie do Ciebie pograłem dłużej aby to zweryfikować i okazało się, że tak - są zwalone, ale w drugą stronę. Czyniąc grę miejscami trywialną. I o tym właśnie była wcześniej mowa, o ocenie gry taką jaką chcieli ją pokazać twórcy. A grać to sobie w to możesz jak chcesz. Edytowane 12 godzin temu przez Vulc
Frog67 152 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Łowy zakończone sukcesem Tylko szkoda że bez reakcji inni, tu powinni się wszyscy na mnie rzucić Edytowane 10 godzin temu przez Frog67 1
Frog67 152 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) @Pan MateooAkurat ten w anomaliach grawitacyjnych losowy drop, artefakty odnawiają się po emisji, po jakimś czasie. Edytowane 10 godzin temu przez Frog67
ODIN85 430 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Po Instytucie faktycznie są cyrki. Jakieś dziwne zamuły się robią że muszę ponownie uruchamiać grę. Jak do tego dojdą bugi o których mówicie to faktycznie najlepiej zrobić teraz zapis i czekać na patcha.
Mar_s 373 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 10 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Jak śmiesz grać na modach! Oficjalnie Cie biczuję! Vulc mówił, że trzeba grać tylko jak twórcy założyli! Tfuuu na Ciebie, że o jakiś modach pomyslales! 😅 A miało nie być zaczepek... Nie zaczynajcie kolejnych wojenek o mody i generalnie odbiór gry, bo to jest subiektywne na tyle że nigdy nie będzie porozumienia.
Isharoth 185 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Po Instytucie faktycznie są cyrki. Jakieś dziwne zamuły się robią że muszę ponownie uruchamiać grę. Jak do tego dojdą bugi o których mówicie to faktycznie najlepiej zrobić teraz zapis i czekać na patcha. Nadal czekam na update w takim razie. Choć szczerze wątpię że wszystko jednym update naprawią. Szczególnie jeśli mowa o drugiej połowie gry. Sam większych bugów do tej pory nie miałem. Tak z głowy: HUD w rzadkich przypadkach całkowicie znika albo robi się pół przezroczysty, mimo że nie powinien Niektóre tekstury migają. Wygląda jakby twórcy nie do końca ogarniali Unreal Engine Czasem mimo że postać wykona całą animację np. leczenia apteczką, to HP nie rośnie Raz zdarzył się jakiś memory leak, bo po 2-3 godzinach ciągłej gry nagle zaczęła mocno chrupać. Miałem może z kilka fps i trudno było nawet w menu coś kliknąć. Po restarcie było ok. Crasha od czasu przywrócenia fabrycznych ustawień karty nie miałem ani jednego. Wcześniej miałem zrobione UV które było stabilne we wszystkich grach od kilku miesięcy, a w Stalkerze crashowało ostro. Jestem w instytucie, przed ważnym wyborem przy którym zrobiłem Alt+F4 bo musiałem się dobrze zastanowić Ale przeczytałem też że ludzie mają sporo bugów w dalszej fabule, więc zdecydowałem że poczekam z tym na update. 1
Mar_s 373 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @userKAMIL Ale mieliście się ignorować, tak wygląda "ignorowanie" według Ciebie? On nie zaczepia w żaden sposób Ciebie więc dlaczego ty to robisz? Nie rób tak więcej.
azgan 550 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Po Instytucie faktycznie są cyrki. Jakieś dziwne zamuły się robią że muszę ponownie uruchamiać grę. Jak do tego dojdą bugi o których mówicie to faktycznie najlepiej zrobić teraz zapis i czekać na patcha. Oni to będą dłużej naprawiać niż CDPR, Cyberpunka 2077 po premierze w dodatku znając podejść GSC Game World z poprzednich S.T.A.L.K.E.R'ów - "to sobie gracze już sami zategują modami" nie liczyłbym na zbyt wiele. Mark my words 😉. Już pomijam że za 75 dni premiera Kingdom Come Deliverance 2 na którego czekają chyba wszyscy 🤔? S.T.A.L.K.E.R 2 pójdzie zwyczajnie w odstawkę 😁.
Stjepan 322 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Ja będę grał dalej powoli, uwaga przejście CP 2077 zajęło mi 4 lata, tu będzie podobnie. 1
zozolek 29 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 45 minut temu, Stjepan napisał(a): Ja będę grał dalej powoli, uwaga przejście CP 2077 zajęło mi 4 lata, tu będzie podobnie. jeszcze rok i mógłbyś skałdać wniosek o obywatelstwo NIGHT CITY. 2
pieciak 25 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Hej, fajna szczegółowa mapka całej zony (jest tu wszystko) MAPA 2
aureumchaos 125 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja tam czekam na pacze.... Nie mam juz nerwow na ta gre, a brak tych animacji z trailera i ogolnie obiecanki cacanki to slabe... Atomic Heart jest teraz w promce... ;]
Crew 900 98 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zapowiedzieli ta łatkę i pewnie wydadzą w niedzielę o 23:59 xd
PaVLo 210 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu To może akurat skończysz, bo możliwe że zapisy przestaną być kompatybilne i wtedy d00pa Ja tam odłożyłem grę, bo widzę, że jest masa rzeczy do zmiany, a nie chcę sobie psuć zabawy.
Stjepan 322 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Ja też czekam na patche, ale to nie znaczy że nie można się bawić modami, usprawniającymi rozgrywkę. 1
Passt 32 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja również czekam na patche. zagram pewnie najwcześniej po nowym roku. Dzisiaj po promocji zakupiłem Xcom 2, Mutant Zero: Road to Eden, więc będzie w co grać. 1 1
pieciak 25 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu mam pytanko, do tych co przeszli w grze: Spoiler czy będzie możliwość zwiedzić teren obok reaktora? lub wejść do niego? 1
Jaycob 359 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie możesz. Jest niewidzialna ściana.
Frog67 152 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dobre że artefakty reagują na fizyke, możemy kopnąć albo rzucić śrubka i się przemieszczą
Jaycob 359 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja nawet wiedziałem, że można kopać.
Rekomendowane odpowiedzi