Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, Passt napisał(a):

Ja również czekam na patche.

Godzinę temu, Stjepan napisał(a):

Ja też czekam na patche

Godzinę temu, PaVLo napisał(a):

Ja tam odłożyłem grę, bo widzę

cb3e93af-393f-4ccd-a47c-117ca6b3710f_tex

To tylko ja się poświeciłem i przeszedłem grę bez patchy? :E

• Haha 4
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Co do sprzedaży Stalkera 2, DA: Veilguard i innych nowych gier.

Właśnie na STEAMie Cyberpunk zatopił wszystkie gry, stare i nowe, poza Counterstrike - w tym STALKER'a 2.

Redzi gurom:puchar:

Edytowane przez tgolik
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dostałem odpowiedź z supportu, śmiać się czy płakać? Czy oni w ogóle oglądali te filmiki co ja wrzuciłem? Chyba nie, leci normalna regułka na odwal.
8:E

obraz.thumb.png.1b0aa2bf171466450208e0da097f22c6.png

Można się rozejść, nic z tego nie będzie. Wszystko w rękach moderów. God bless us.

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1
Opublikowano
44 minuty temu, Jaycob napisał(a):

To tylko ja się poświeciłem i przeszedłem grę bez patchy? :E

Powinno być specjalne osiągnięcie, bo twórcy chyba nawet nie zakładali, że ktoś to przejdzie przed łatką. :E Coś w stylu "Beta conqueror". 

• Haha 4
Opublikowano

@Reddzik dostałem przed chwilą taką samą odpowiedź na temat jaki poruszyłem o VRAMie i problemach z tym związanych. Mają formułkę, wysyłają i elo, kupiłeś, masz problem, twój problem. 

Wiecie co? Żałuję, że nie spiraciłem z GOGa, serio.

• Upvote 2
Opublikowano
46 minut temu, tgolik napisał(a):

Co do sprzedaży Stalkera 2, DA: Veilguard i innych nowych gier.

Właśnie na STEAMie Cyberpunk zatopił wszystkie gry, stare i nowe, poza Counterstrike - w tym STALKER'a 2.

Redzi gurom:puchar:

🤭😂

comment-1624735276y0-WWY4x-H48t-Upfd-IN2

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, Reddzik napisał(a):

Dostałem odpowiedź z supportu, śmiać się czy płakać? Czy oni w ogóle oglądali te filmiki co ja wrzuciłem? Chyba nie, leci normalna regułka na odwal.
8:E

Co mieliby Ci odpowiedzieć. Pewnie takich zapytań dostają tysiące i poleciała automatyczna wiadomość. 

Opublikowano
10 minut temu, Reddzik napisał(a):

Tam siedzi jakiś studenciak na supporcie i wkleja gotowe regułki.

Twórcy wiedzą co jest nie tak, ale przecież ci nie odpiszą czekaj na patcha za rok może naprawimy :E Bo zaraz by pozwy poleciały. 

Opublikowano
Godzinę temu, wrobel_krk napisał(a):

Durne memy, które niepotrzebnie utwierdzają podświadomość ludzi, że obecny stan techniczny gry to nic dziwnego i można zaakceptować - miało być śmiesznie, a moim zdaniem wyszło na odwrót.

18 minut temu, MJRegul napisał(a):

@Reddzik dostałem przed chwilą taką samą odpowiedź na temat jaki poruszyłem o VRAMie i problemach z tym związanych. Mają formułkę, wysyłają i elo, kupiłeś, masz problem, twój problem. 

Nie poddawajcie się, często jest tak, że oni muszą to wysyłać bo taki jest wewnętrzny regulamin, jeśli potwierdzicie, że to wszystko zrobiliście wtedy często rozmowa idzie w lepszym kierunku. Oczywiście zdarza się dalej "spycholandia" i wmawianie, że ty jesteś winny ale nie można też twierdzić, że każdy support to robi, nie zniechęcajcie się od razu.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ja już im odpisałem, dodałem im ten cały dxdiag, nic tylko czekać.

edit:

Jestem ciekaw czy wykorzystają szansę jaką dają gracze tymi ocenami, bo ja nie dałem pozytywa ani negatywa, bo się wstrzymałem, ale na dzień dzisiejszy nie ma mowy o daniu pozytywnego komentarza, gdy gra jest w takim stanie.

obraz.png.a0c6cd6735aa32a474740ff1fc91b23f.png

Edytowane przez Reddzik
  • Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Coś co powinno być w grze od dnia premiery https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/210?tab=files

*Uwalnia pełny potencjał życia. Spodziewaj się wielu niebezpieczeństw

*Znacznie łagodzi przypadki, w których wrogowie pojawiają się znikąd tuż za tobą, jak w tym klipie na Reddicie przedstawiającym bazę wojskową, o którym wszyscy ciągle mówią

*Znaczne rozszerzenie zasięgu A-Life. Interakcje NPC i NPC można zobaczyć i usłyszeć z daleka.

*Różne frakcje będą walczyć o terytorium w punktach kontrolnych.

*Utrzymuje nogi w cieple zimą xD, wpływając na wydajność – karta się grzeje!

*Zapobiega czasami normalnemu pojawianiu się NPC-ów i miasteczek. Musisz zapisać grę i ponownie ją wczytać, aby NPC-e z zadań się pojawili

Edytowane przez azgan