Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Stjepan napisał(a):

Ciekawe ile GB ten jutrzejszy patch będzie miał z 40GB może więcej. :E

tam jest tyle dziur do załatania że to będzie ważyć chyba 140 więcej + podstawka na nowo %-)

Edytowane przez PepePanDziobak
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, Stjepan napisał(a):

Tak to wygląda.

Które to przed a które po? :E   Wiem, że po fps można się domyśleć, ale szczerze to ja różnic nie widzę. Poza tym stanąłeś pod innym kątem.

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Jaycob napisał(a):

Które to przed a które po? :E   Wiem, że po fps można się domyśleć, ale szczerze to ja różnic nie widzę. Poza tym stanąłeś pod innym kątem.

Tu tego tak nie widać, najbardziej to widać jak wejdziesz do Chomika i słońce świeci, wtedy cienie działają i nie jest tak ciemno. :E 

Ja tylko przypominam. :E

Cyberpunk-2077-on-Xbox-One-and-PS4.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Reddzik napisał(a):

W kulki lecą tym "soon", trudno może jutro albo w niedzielę jak się ograną, pewnie czekają żeby patch był równo na xboxie i steamie, a niestety Xbox przedłuża przez ich "weryfikacje" 

Ale na co ty liczysz?? Przeciez te latki poczatkowe to bedzie mlyn na wode tylko a nie jakies poprawki ;)

• Upvote 1
Opublikowano

Oby ludziom odblokowali questy fabularne i nie usunęli sejwów i to będzie dobrze. Ludzie czekają na tego hotfixa jak na zbawienie i dostaną kapciem po gębach na oprzytomnienie kiedy okaże się, że hotfix może tak ekstra jako bonus psuć coś co działało i tego się obawiam najbardziej.

• Like 1
Opublikowano

Zainstalowałem kilka modów z ciekawości , m.in. na cykl dnia, poprawę ekonomiii, wagę itp... i powiem tyle: nie wracam do czystej wersji. Mody to złoto, znacząco poprawiają rozrywkę. :E

Jednak surowa wersja wkurza trochę pewnymi rozwiązaniami, np. te szybko psujące się rzeczy z tyłka. Albo te koszty napraw co chwilę...

Gra ma dawać przyjemność kurka wodna.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, copyname napisał(a):

Zainstalowałem kilka modów z ciekawości , m.in. na cykl dnia, poprawę ekonomiii, wagę itp... i powiem tyle: nie wracam do czystej wersji. Mody to złoto

Jak to samo zrobiłem praktycznie na premierę gry to na stosie mnie tu wieszali jak tak mogę! :magik:

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Mnie najbardziej wkurzała wytrzymałość mutantów, 6-8 strzałów point blank z shotguna żeby zabić pijawkę. Nie wspominając już o cyklu dnia i nocy, i jak krótki dzień był w grze.

Edytowane przez DITMD
Opublikowano
Teraz, DITMD napisał(a):

Mnie najbardziej wkurzała wytrzymałość mutantów, 6-8 strzałów point blank z shotguna żeby zabić pijawkę.

Z miejsca w pierwszym dniu poleciał ten mod na osłabienie HP mutantów o 50%. Nie widzę sensu z nimi się strzelać i tracisz naboje gdzie kompletnie nic nie ma. Mogli chociaż jakieś skóry dać po nich. 

Opublikowano
1 minutę temu, DITMD napisał(a):

Mnie najbardziej wkurzała wytrzymałość mutantów, 6-8 strzałów point blank z shotguna żeby zabić pijawkę.

Na Burera to trzeba ze dwa magazynki więc koło 20 strzałów