Nie ma się czego bać. Jak się opanuje mechaniki to naprawdę wciąga i daje wyzwanie. Łatwiejsze niż Dark Souls i bardziej efekciarskie. No i fakt, spadków cen raczej nie ma co się spodziewać.
Yyyy, a mam może jeszcze przedstawiać argumenty w Twoim imieniu?
Ja gdy powołuję się na doświadczenia to zastrzegam, że to tylko moje i mogą być obarczone błędem poznawczym. Ty z tego "doświadczenia" robisz argument koronny i każdy inny odrzucasz.
Poczytaj o błędach poznawczych i o tym, że możesz tkwić we własnej bańce. Ale ta bańka nie będzie prawdą.
Oczywiście, że nie przepisuję niczego z discordów - nie mam konta na discordzie. usunęli je rok czy dwa lata temu za nieaktywnośc. A jedyny discord na jakim byłem był związny z pewną grą symulacyjną
Poza tym - czy nie byłoby logicznym słuchać kogoś kto ma większe i szersze doświadczenie?
Chodź, porównamy wykształcenie i osiągnięcia w życiu. Zobaczymy kto ma w czym ubytki.
https://um.warszawa.pl/-/znamy-warszawianke-roku-2024-i-warszawianke-mlodego-pokolenia
To nie wiedziałeś że tak to działa, wiesz ile gordon naprodukował raportów zanim go zbanowali?
Rekomendowane odpowiedzi