To nie jest normalna praca... Do pogadania zawsze jest, ale nie nazywam ich kolegami, wiesz co koledzy u szewca robią? Jak Ty masz tylu kolegów, no to jest znacznie większe prawdopodobieństwo że masz w ich gronie onów/ichów. Jak tak o nich lubisz wspominać... to głodnemu... .
Pracy zmieniać nie zamierzam, ale mówisz że w Ubi aż tak się źle dzieje czy mogę Ciebie tam spotkać?
,
Tylko że ta sznurówka to sztywny plastik/tworzywo. Na zdjęciach fajnie to wygląda, w realu jest już inaczej W tym roku kupowałem Vertexa PX 1200 Platinum i jest właśnie takie okablowanie. Nie sądzę żeby w zasilaczu półkę niżej było lepsze
Ostatnio kupiłem rm1000x 3.1 I nawet nie wiem czy wentyl się załancza bo jest nie słyszalny do tego masz nawet pokrętło do regulacji obrotów wentylatora😅 a przewody z grzebieniami to miód do układania z tyłu jak i z przodu w obudowie
Dobrze wiedzieć. Ale jest coś co zmusza mnie w kierunku Intelu - moja stara karta graficzna RTX 3060 ti.
Dziękuję za cenną uwagę. Nie zamierzam tego zestawu rozbudowywać w przyszłości tylko kupić nowy ( mam komu oddać ).
Dziękuję za wykazanie mojego braku świadomości :). Także jaką płytę polecacie pod 14600K ? Czy reszta jest ok ? Części sprzętu nie ma w proline, więc muszę sprawdzić też inne sklepy.
Chciałbym pod to podpiąć też dwa dyski talerzowe z danymi, także czy obudowa / chłodzenie jest ok ?
Rekomendowane odpowiedzi