Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale za dużo się sypie tego wszystkiego, moglibyśmy sami zostać sklepikarzami i wykończyć całą konkurencję:E

Btw. Tryb „60” fps na xboxie, po godzinie rozgrywki, paru zgonach, zamienia się realnie w tryb szarpane 30. Porażka 

• Haha 1
Opublikowano

22h godzina za mną. Memory leak to na prawdę rzadkość. Mam wrażenie że po paczu 1.0.3 od wuja wszystko ustało :) . Dobrze że jest przewodnik między większymi lokacjami , bo tak popierdzielać z lacia to by mnie szlag trafił %-) . Sporo eksploracji , misji pobocznych , sporo latania pintapalec , ale nie przeszkadza to jakoś , całkiem całkiem się w to gra. Miałem chwilę gdzie miałem dosyć tej gry , ale podszedłem po 1.0.3 i lecę dalej . Gierca cały czas śmiga na epickich z DLSS . AKMS + cracker i czasem svd dla zabawy . Dopiero docieram do lokacji z faustem

Opublikowano

Ociągają się z tym patche kolejnym, w międzyczasie każdy kto chciał już grę przeszedł lub o niej zapomniał, a Ci co czekają mogą mieć wielkie rozczarowanie jak w tym patchu nic konkretnego nie będzie.

"GSC" zawiodło na każdej możliwej linii i pomyśleć tylko że oni tę grę chcieli wydać w 2022, to nie wiem w jakim stanie ona wtedy musiała być. Oni na premierę powinni mieć już przygotowane z 3-4 patche, albo jeden wielki zbiorczy. Nie wierzę że nie zdawali sobie sprawy ze stanu gry.