Reddzik 548 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Kontynuacja historii: Skończyłem walki z dzikami i z tymi bandytami, zbieram łup, a nagle kolejna grupka mi się pojawiła i do mnie strzela. To chyba nie tak ma to wyglądać? Kompilację robi bardzo szybko, nie ma problemu, znaczniki mają nową kolorystykę- szczególnie te gdzie mamy jakieś fanty do zebrania. edit: Zbieram łup, kolejni się pojawili i nie dają mi pozbierać łupu po poprzednikach. co za patologia w tej grze Kolejne dziki i słyszę strzały które skierowane są też w moją stronę, co ile czasu oni się pojawiają? Co 5min? edit2: Ganiałem po Rostoku, pogadałem z kilkoma npcami i nagle 7fps, ale wróciło do normy jak dałem pauzę i zapisałem grę. Jednak granie z FG nie ma szans. Edytowane 4 godziny temu przez Reddzik 1
AndrzejTrg 362 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu To ja już się pogubiłem, oni tą grę naprawiają, czy psują jeszcze bardziej 🙂
Frog67 216 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) No cóż po zainstalowaniu patcha 1.1 nie odpala przy loadingu następuje crash Oni są niemożliwi: It is a known issue that causes some savefiles to crash on loading. We are already investigating the cause and starting to work on a hotfix. Verifying the game files sometimes helps ----- AKTUALIZACJA: weryfikacja plików guzik dała... bez zmian ---- Dobra zrobiłem jeden numer i odpaliło Trzeba po prostu lecieć zapis po zapisie i jakiś w końcu odpali, u mnie był to godzine wcześniej zapis. Edytowane 2 godziny temu przez Frog67 1
trybcio86 29 Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu Mam pytanko a tak gra w game passie sie akutalizuje bo u mnie zadnego patcha nie pobieralo
caleb59 344 Opublikowano 27 minut temu Opublikowano 27 minut temu Gamepass ma zawsze lekkie opóźnienie względem wersji Steam, prawdopodobnie chodzi o weryfikację ze strony Microsoftu. A tak poza tym to już ogłosili -10% przecenę, szybko biorąc pod uwagę, że gra nie jest jeszcze w pełni załatana.
userKAMIL 215 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu 32 minuty temu, trybcio86 napisał(a): Mam pytanko a tak gra w game passie sie akutalizuje bo u mnie zadnego patcha nie pobieralo Jest od paru godzin u mnie ponad 100GB niby pobierało.
Rekomendowane odpowiedzi