JSTMB 9 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu GSC widać zaciekle walczy o pobicie clear sky w błędach 1
ODIN85 652 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wystarczy że Cybera już przebili 1
Devils1100 25 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Brawo 👏 Nie dość, że coś namieszali przy shaderach, nie ładuje się, staje w połowie i crasha wywaliło. Nie dość, że kolejny patch, to uczucie jakbym w jakiegoś multika grał. Pomyślec jakby multi tam był to by patch po patchu był i gra już 153 GB waży.😒 Eh.. Za 2 razem nic nie załadowało odrazu w menu jestem 🤣 Edytowane 12 godzin temu przez Devils1100 1 1 1
ODIN85 652 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Spokojnie już zapowiedzieli kolejnego patcha po Nowym Roku 1
Frog67 223 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 28 minut temu, Devils1100 napisał(a): gra już 153 GB waży. Co to za brednie, gra od dnia premiery tyle ważyła, ani jej nic nie przybyło ani ubylo objętościowo. Edytowane 12 godzin temu przez Frog67
Devils1100 25 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 12 minut temu, Frog67 napisał(a): Co to za brednie, gra od dnia premiery tyle ważyła, ani jej nic nie przybyło ani ubylo objętościowo. Żadne brednie 🙂 A nie ważyła około 85 GB? Mi się wydaje, że mniej było. Edytowane 12 godzin temu przez Devils1100
DITMD 189 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu W dniu 23.12.2024 o 13:24, Kakarotto napisał(a): Strach pobierać kolejne patche, nie wiadomo, co popsują tym razem. Oczywiście że tak, szczególnie gdy gra się na starym kilkunasto lub kilkudziesięciogodzinnym zapisie. Ludzie sami proszą się o problemy, po takim gruntownym patchowaniu, tysiącach poprawek i modyfikacji powinno się zacząć grę od nowa 1
Devils1100 25 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Haha, co to ma być? 🤣🤣🤣 Zawiesiło mi się po zgonie.Nie dość, że Rad nie mam i czym zbić, bo nie mam nic na antyrad, a misji nie mam jak przejść, mimo że się leczę. A save zrobię, ciul wie gdzie mnie wywali no dramat jakis Edytowane 11 godzin temu przez Devils1100
ODIN85 652 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 16 minut temu, Devils1100 napisał(a): Żadne brednie 🙂 A nie ważyła około 85 GB? Mi się wydaje, że mniej było. Nie. Ciągle tyle samo. 1
J4Z66 27 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Dalibyście umrzeć temu crapowi... 1 1
Alek_M 44 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Myślałem, że emisje tylko w zonie występują, a tymczasem nieopodal..... 4
J4Z66 27 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Też wczoraj w nocy to widziałem. :O Pozamiatane... 2
PaVLo 407 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 34 minuty temu, Alek_M napisał(a): Myślałem, że emisje tylko w zonie występują, a tymczasem nieopodal..... 3 1
Kakarotto 177 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, DITMD napisał(a): Oczywiście że tak, szczególnie gdy gra się na starym kilkunasto lub kilkudziesięciogodzinnym zapisie. Ludzie sami proszą się o problemy, po takim gruntownym patchowaniu, tysiącach poprawek i modyfikacji powinno się zacząć grę od nowa Tak jest. Głupie ludzie zamiast zacząć grać od nowa po każdym patchu i fixie, cisną dalej na starych sejwach i są wielce zdziwieni, skąd te wszystkie problemy. 10 minut temu, PaVLo napisał(a): Na tym zdjęciu to już nie wygląda na żadną emisję, tylko coś innego, bardziej spektakularnego, jakby z bliska oglądać... Edytowane 10 godzin temu przez Kakarotto 1
caleb59 380 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Gdyby było wymagane rozpoczynanie nowej gry to by o tym napisali, a tak ludzie mają pełne prawo oczekiwać kontynuacji swoich postępów. Jak widzę posty na forach, gdzie są narzekania na uszkodzone zapisy stanu gry to mną rzuca i nie chodzi mi o to, że to się dzieje ale o to jak niekompetentne jest GSC. Poza tym możecie się śmiać ale mam znajomego, który nie ma żadnych problemów z grą. Edytowane 10 godzin temu przez caleb59 1
trybcio86 34 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, caleb59 napisał(a): Gdyby było wymagane rozpoczynanie nowej gry to by o tym napisali, a tak ludzie mają pełne prawo oczekiwać kontynuacji swoich postępów. Jak widzę posty na forach, gdzie są narzekania na uszkodzone zapisy stanu gry to mną rzuca. Poza tym możecie się śmiać ale mam znajomego, który nie ma żadnych problemów z grą. bo ma 7 lat i nie wie czego powinien wymagać
PepePanDziobak 34 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, caleb59 napisał(a): Gdyby było wymagane rozpoczynanie nowej gry to by o tym napisali, a tak ludzie mają pełne prawo oczekiwać kontynuacji swoich postępów. Jak widzę posty na forach, gdzie są narzekania na uszkodzone zapisy stanu gry to mną rzuca. Poza tym możecie się śmiać ale mam znajomego, który nie ma żadnych problemów z grą. U mnie też zero problemów z grą. U mojego kumpla z pracy też gitara. Witaminy od rune i fitbicz , wszystko leci pięknie Memory leak też rzadko występuje u mnie,I to chwilowe zjawisko także jest poprawa .Znajomy 6700xt też nic złego nie raportuje Edytowane 10 godzin temu przez PepePanDziobak
caleb59 380 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, trybcio86 napisał(a): bo ma 7 lat i nie wie czego powinien wymagać Raczej mało gra i omijają go problemy.
DITMD 189 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 2 minuty temu, caleb59 napisał(a): Gdyby było wymagane rozpoczynanie nowej gry to by o tym napisali, a tak ludzie mają pełne prawo oczekiwać kontynuacji swoich postępów. Jak widzę posty na forach, gdzie są narzekania na uszkodzone zapisy stanu gry to mną rzuca. Oczywiście że nie jest to wymagane, ale po takiej ingerencji w kod gry i tysiącach poprawek, to wręcz proszenie się o dodatkowe problemy w już problematycznej grze. Same modyfikacje z Nexusa mogą zepsuć ci rozgrywkę, a co dopiero tak duża ilość zmian i fiksów.
caleb59 380 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Proszeniem się o dodatkowe problemy w przypadku GSC jest sama instalacja kolejnego pacza. Sam to przerabiałem - gra chodziła normalnie, nawet po tej dużej aktualizacji 1.1, potem wyszedł hotfix 1.1.1 i nadal było dobrze ale kolejny, trzeci hotfix 1.1.2 już uceglił mi granie tak jak innym na etapie kompilacji shaderów. Panie, daj pan żyć - to jest jak rosyjska ruletka. Nawet pisałem tu posta w odpowiedzi na problemy innych, że chyba mnie trollują bo u mnie wszystko po staremu - do czasu. Straciłem zaufanie i po prostu odinstalowałem grę, nie chcę robić za beta testera w tak bezczelny sposób, poza tym gra swoje waży i blokuje mi instalację innych gier, pacze tak samo, a mam słabe łącze internetowe co tym bardziej demotywuje mnie przy tych wszystkich aktualizacjach, które wychodzą tak często i do tego mogą zepsuć to co wcześniej działało. Wróci się do gry jak się uspokoją i naprawią najbardziej palące problemy, póki co to jak chodzenie po polu minowym. Edytowane 10 godzin temu przez caleb59 1
trybcio86 34 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 2 minuty temu, caleb59 napisał(a): Raczej mało gra i omijają go problemy. Czyli to jest niedzieln gracz który zje wszystko co mu zaserwujesz dev. Zanim gra wyszała to już się wkur... bo podana specyfikacja która miała zapewniać dla mojego sprzętu 60fps w 1080p okazała sie wyssana z palca i ledwo 40fps w testach miala. Czyli od paczątku kłamali kłamia i będą okłamywać graczy.
caleb59 380 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Nie wiem jak to obecnie wygląda ale słyszałem od innego znajomego, że mimo wyłączenia shaderów w nowych paczu 1.1.3 one dalej ładują się co uruchomienie gry, a przecież w liście zmian sami napisali, że tymczasowo je wyłączają bo powodują crashe. To jak to z tym jest? Z tego co napisał kolega wyżej one się pojawiają, jest crash a potem ten śmieszny komunikat wyskakuje: 2 godziny temu, Devils1100 napisał(a): No przecież powinno się im mordy poobijać za takie numery - jeszcze to "ekstra" powiadomienie, że będą przez to stuttery. Żałosne... Tylko upewniam się czytając takie odpały, że odinstalowanie gry było jednak dobrą decyzją. Edytowane 10 godzin temu przez caleb59 2
DITMD 189 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu U mnie jest normalnie tak jak było, shardery się włączają, lecą do 100% i mogę grać, żadnych okienek, błędów czy crashy.
Rekomendowane odpowiedzi