-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NoviAMG · Opublikowano
Strzel reset biosu zworką, lub clr cmos klawiszem, jak masz na płycie głównej. Wrzuć jakieś aktualizacje windows, i zobacz, czy przypadkiem nie załączył się gaming mode w biosie. -
Przez Passt · Opublikowano
Panowie, szczerze powiedziawszy, to was sie nie da czytać przez ostatnie kilkanaście stron -
Przez Adikon · Opublikowano
Windowsa 10 miałem mega długo, ale szczerze mówiąc nie poznałem go aż tak dobrze pod względem ustawień, bo po prostu nie było mi to potrzebne na Intelu. Pozostaje mi podziękować Tobie za to, że poświęciłeś swój czas i ja nie muszę tego robić chociaż to też różnie może być tak naprawdę. Z tego co mówisz u Ciebie musi się cały czas ciąć skoro jest niegrywalne, bo u mnie występuje to losowo, a czasem w ogóle. Przestałem też zwracać uwagę na opóźnienie w Aida czy zentimings, a jeśli coś jest źle to operuję już tylko napięciami o 0,1. Zresztą urlop mi się zaraz kończy i chcę odpocząć 😂. Może jeszcze kiedyś coś naprawią, bo na przykład wiele osób narzeka na win 11 24h2 i po powrocie do 23 (też win 11) jest ok. Testowali później z powrotem 24h2 i problem powracał, ale może u Ciebie jest coś jeszcze, bo te ściny masz konkretne. Gdyby miał człowiek blisko gdzieś jakiś serwis z możliwością testowania różnych podzespołów to byłoby git, ale jak mam wysyłać wszystko po kolei, rozbierać i składać to mi się odechciewa, a znając życie nic by nie wyszło u kogoś na testach 😅 -
Przez Bono_UG · Opublikowano
To i tak dobry wynik Ale to załatwi tylko te 40-42 procent jazd, mieszczuch ma standardowy licznik, który wypluwa dane wyłącznie przez ekran Ja się w końcu skusiłem w zeszłym roku i wrażenia mam mieszane. Regulacja przerzutek, hamulców trochę lepsza. Demontaż kół imho gorszy, wyjmiesz ośkę i koło leci ci na nogi Na plus, że ściana w przedpokoju tak nie cierpi Do standardowego przetarcia łańcucha i nasmarowania, szkoda czasu z rozkładaniem. W sumie tak jeszcze raz zerkam na statystyki i @jagular @Vulc wychodzą wam bardzo małe średnie dystanse i czas na wypad. Tak po godzince i 30km. Faktycznie tylko takie krótkie trasy robicie?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi