Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tia patrząc na to gra była robiona na odpierdziel i jechała na tytule i nic poza tym.

83% pozytywów na steam w grze z bugami uniemożliwiającymi postępy w fabule i pusty świat...

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
7 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Tia patrząc na to gra była robiona na odpierdziel i jechała na tytule i nic poza tym.

83% pozytywów na steam w grze z bugami uniemożliwiającymi postępy w fabule i pusty świat...

Dlaczego posiłkujecie się ocenami na steam gdy wygodnie? Tutaj są plusy na Stalkerze a niby gra 1/10, a jak Dragon Age ile 70% plusów to najgorsza gra?

Opublikowano

Co więcej można powiedzieć, niby człowiek wiedzioł, ale jednak trochę się łudził. A z tymi sejwami, żebyście nie wykrakali. Ja zaryzykuję, motywacja spadła u mnie do zera. Stanąłem na misji, która kieruje mnie do Instytytu, więc to nawet pewnie nie jest połowa gry.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Keller napisał(a):

Dlaczego posiłkujecie się ocenami na steam gdy wygodnie? Tutaj są plusy na Stalkerze a niby gra 1/10, a jak Dragon Age ile 70% plusów to najgorsza gra?

JA mam grę i niczym się nie posiłkuję. Chodzi mi o to, że oczekiwania graczy są na poziomie zerowym.

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Vulc napisał(a):

A z tymi sejwami, żebyście nie wykrakali.

No niestety, takie grzebanie kodami w postępach fabularnych może się źle skończyć. Ja odgrzałem autosave przed wycieczką do elektrowni na Wysypisku. Do tego momentu nie miałem żadnych bugów. Zrobiłem z tego momentu normalny zapis i w razie problemów na dalszych łatkach spróbuję wczytać i powtórzyć tą misję i lecieć dalej. 
W ogóle to jaja, odpaliłem przed chwilą grę w trybie admina, shadery się nie wczytywały przy starcie, a w grze brakowało interfejsu. No jest grubo. Akurat trafiło na tytuł, w którego grać mam największą ochotę, bo wszystko inne w przeciągu ostatnich 2 lat mnie szybko nudziło. Na razie zapominam, lece na balety :pozdro:

Edytowane przez GS01
Opublikowano (edytowane)

Społeczeństwo jest pretensjonalne. Jako fan serii jestem happy, parę bugów jestem w stanie przełknąć. Moim zdaniem spina się wszystko i nie żałuję zakupu.

Na marginesie - FSR wygląda jak kupa. Co jest najbliżej jakości DLSS? XeSS czy TSR? Nie widziałem nigdzie porównania TSR.

Ponoć w najnowszej wersji karty AMD lepiej się sprawują. Jakby znaleźć ustawienie np. TSR Quality + AMD FG może warto byłoby się przesiąść na nowe GPU serii RX 8xxx czy tam 9xxx

Edytowane przez Lameismyname
  • Upvote 2
Opublikowano
30 minut temu, Lameismyname napisał(a):

Na marginesie - FSR wygląda jak kupa. Co jest najbliżej jakości DLSS? XeSS czy TSR? Nie widziałem nigdzie porównania TSR

Ja w 1440p nie widzę różnicy w DLSS Quality, a TSR chociażby. Nawet TAA robi robotę. Wszędzie lekkie mydło. Jedynie DLLS w trybie DLAA rządzi i nic nie ma podjazdu. 

Opublikowano
6 godzin temu, Crew 900 napisał(a):

Tam dają oceny po 2h grania a nie po skończeniu to raz a dwa to gry i tak mało kto kończy-ok 30% to dwa. Więc zdecydowana większość nawet o tym nie wie że są tego typu błędy.

Opublikowano
6 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Tam dają oceny po 2h grania a nie po skończeniu to raz a dwa to gry i tak mało kto kończy-ok 30% to dwa. Więc zdecydowana większość nawet o tym nie wie że są tego typu błędy.

Ano wiem. Oni powinni ograniczenia w tych komentarzach wprowadzić jak min. 10 h grania. 

Opublikowano

Mijse główne dalej zabugowane. 

Mały wypadek i idz do Richtera oddaj mu obroże, sęk w  tym że ja go tam nie mialem 

Ale wyszukałem na reddit gdzie może być poszedłem tam i rzeczywiście był po czym stały się takie cuda :E 

RIchterbugS2.gif.e1a0b26e8f73abe1be830e34c6a475f0.gif