Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to nie wiem skąd u was tyle problemów z tymi grami. Mam wersję od wujka z hameryki i działa cały czas po każdym paczu ,mam wrażenie że jest coraz lepiej.

Fabuła stalkera 2 jest tylko dla wytrawnych graczy :blant:Specyficzny klimat specyficzne łażenie.  Mi się podoba. Nie gram tyle co zimą ale jest dobrze. 

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, PepePanDziobak napisał(a):

Ja to nie wiem skąd u was tyle problemów z tymi grami. Mam wersję od wujka z hameryki i działa cały czas po każdym paczu ,mam wrażenie że jest coraz lepiej.

Fabuła stalkera 2 jest tylko dla wytrawnych graczy :blant:Specyficzny klimat specyficzne łażenie.  Mi się podoba. Nie gram tyle co zimą ale jest dobrze. 

Czyli pływasz po zatoce? Jaką konkretnie wersje masz?

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
9 godzin temu, STALKER napisał(a):

Fabułą to żaden stalker nie stał tu liczy się explor i zadyma z frajerami.

No ale wiesz, te bieganie na dużej mapie w jedynce było przyjemne, a tu nie jest. Męczy. I nie zaskakuje.

Opublikowano

Czasem poplywam :suprajs:

1.3 grałem wczoraj z 2h i zero problemów :) w rostoku są spadki fps ale do 40 klatek. Najgorzej ta gra chodziła zaraz po premierze. Dla mnie teraz miód malina ta gra :blant: 

Pada więc rowerem nie pojeżdżę , to trzeba grać :krejzol:

Opublikowano
1 minutę temu, Crew 900 napisał(a):

Ciekawe, naprawdę i może ma przyszłość ale kurde słychać tą sztuczność. W ogóle nie ma emocji. 

Czy ja wiem..? Lektor za bardzo nie przekazuje emocji, on nie ma istnieć na pierwszym planie:

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Crew 900 napisał(a):

No różnica jest i to spora. Mirosław naprawdę miał talent. U niego nie słychać tej sztuczności a tutaj to jakby A.I to robiła. 

bo to właśnie jest AI (ElevenLabs).