skypan 1 827 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Czyli co ? Tak 8/10 czy 7,5/10 za całokształt ? A tak poważnie kolejny gniot dla mnie ale ma klimat To najważniejsze.
dawidoxx 992 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Pierwsza wieksza burza.. kozacko to wyglada na zywo Spoiler 1 1
Jaycob 1 962 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Udało mi się doprowadzić grę do całkiem strawnej wydajności po kilku tweekach: Ale w tej wiosce to nic nie pomoże. Tam ewidentnie jest coś skopane.
MJRegul 497 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 @dawidoxx weź to wszystko w spoiler wsadź
Gość Kelam Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 @dawidoxx Serio? Załaduj w spoiler wszystko, poza pierwszą fotą.
JeRRyF3D 1 788 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 No i jestem rozdarty. 1. 80 minut. Przeszedłem prolog. Wyszedłem na świat w dzień - zrobiło się ładnie. 2. 120 min. na test lub zwrot = ZDECYDOWANIE za mało. Sam nie wiem (?), co robić, a zostało 20 min rozgrywki, by podjąć decyzję = gramy vs zwrot. 3. Klimacik czuć i jest potencjał na przytrzymanie gracza przy ekranie = zapowiada się spora eksploracja & przygoda. 4. CZARNY KOŃ = Muzyka (!) = ZASKOCZENIE! Jest IMO świetna! Zawsze taka była w Stalkerach? 5. Animacje postaci - dialogi = 2000 r. - słabe. Wracam na te 20 min. zbadać co tam dalej.
Spychcio 817 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 2 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): No i jestem rozdarty. 1. 80 minut. Przeszedłem prolog. Wyszedłem na świat w dzień - zrobiło się ładnie. 2. 120 min. na test lub zwrot = ZDECYDOWANIE za mało. Sam nie wiem (?), co robić, a zostało 20 min rozgrywki, by podjąć decyzję = gramy vs zwrot. 3. Klimacik czuć i jest potencjał na przytrzymanie gracza przy ekranie = zapowiada się spora eksploracja & przygoda. 4. CZARNY KOŃ = Muzyka (!) = ZASKOCZENIE! Jest IMO świetna! Zawsze taka była w Stalkerach? 5. Animacje postaci - dialogi = 2000 r. - słabe. Wracam na te 20 min. zbadać co tam dalej. Zostawiaj
Gość Kelam Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 @dawidoxx i ktokolwiek jak nie widział tej opcji. Specjalnie została ta opcja dodana przez admina. Proszę z tego korzystać. Jedna fota czy gif na post może być. Reszta w spoiler: @dawidoxx Wystarczy jeden spoiler - zmieszczą się wszystkie fotki. Zaraz edytuję. Ale serio o tym pamiętajcie na potem. Ludki co przeglądają mobilnie mogą mieć problem jak będzie xx fot nawalone.
dawidoxx 992 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 5 minut temu, Kelam napisał(a): @dawidoxx Serio? Załaduj w spoiler wszystko, poza pierwszą fotą. Jak to szybko zrobić tagiem? 🙂
MJRegul 497 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 4 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): No i jestem rozdarty. 1. 80 minut. Przeszedłem prolog. Wyszedłem na świat w dzień - zrobiło się ładnie. 2. 120 min. na test lub zwrot = ZDECYDOWANIE za mało. Sam nie wiem (?), co robić, a zostało 20 min rozgrywki, by podjąć decyzję = gramy vs zwrot. 3. Klimacik czuć i jest potencjał na przytrzymanie gracza przy ekranie = zapowiada się spora eksploracja & przygoda. 4. CZARNY KOŃ = Muzyka (!) = ZASKOCZENIE! Jest IMO świetna! Zawsze taka była w Stalkerach? 5. Animacje postaci - dialogi = 2000 r. - słabe. Wracam na te 20 min. zbadać co tam dalej. Zostaw. Za pół roku jak popaczują gra będzie kosztowała tyle samo a w ten czas Ty możesz dalej grać, no chyba, że coś Cię tak odrzuca, że będziesz czekał aż stanieje do stówki czy około tego
JayDee016 31 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 gracie z FG + DLSS, czy samo FG?
Gret 658 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Teraz, JayDee016 napisał(a): gracie z FG + DLSS, czy samo FG? ja gram z DLSS bo mi FG jakieś dziwne artefakty/migotanie powoduje..
dawidoxx 992 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 4 minuty temu, Kelam napisał(a): @dawidoxx i ktokolwiek jak nie widział tej opcji. Specjalnie została ta opcja dodana przez admina. Proszę z tego korzystać. Jedna fota czy gif na post może być. Reszta w spoiler: @dawidoxx Wystarczy jeden spoiler zmieszczą się wszystkie fotki. Zaraz edytuję. Ale serio o tym pamiętajcie na potem. Ludki co przeglądają mobilnie mogą mieć problem jak będzie xx fot nawalone. Próbowałem wrzucić tagiem ale mi nie wyszło sorrki na przyszłość będę wrzucał już w spoiler wsio 😁 3h gry za mną.. Zero problemów, bez crasha, w dzienniku zdarzeń też nic nie ma 1
Zas 352 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 9 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): No i jestem rozdarty. 1. 80 minut. Przeszedłem prolog. Wyszedłem na świat w dzień - zrobiło się ładnie. 2. 120 min. na test lub zwrot = ZDECYDOWANIE za mało. Sam nie wiem (?), co robić, a zostało 20 min rozgrywki, by podjąć decyzję = gramy vs zwrot. Wracam na te 20 min. zbadać co tam dalej. Zwracaj. Nie ma się co litować przy takim stanie gry, nawet jeśli to ukraińskie studio. 2 2
pieciak 46 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 3 minuty temu, Zas napisał(a): Zwracaj. Nie ma się co litować przy takim stanie gry, nawet jeśli to ukraińskie studio. Tzn jakim stanie? 3h zero crashy i problemów..
PaVLo 987 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Mnie zależało głównie na Limitowanej pudełkowej Edycji samej gry. Pogram jeszcze jutro i poczekam na solidne poprawki. Grać będę miał w co, bo jutro ma wyjść kolejny duży pacz do SW: Outlaws, którego ledwo liznąłem i postanowiłem poczekać na tą listopadową poprawkę
Spychcio 817 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Boom! Znalazłem legandarny item, opłaca się szwędać i szukać przy jak największych anomaliach a ta gigantyczna, przyciągała już wszystko z 50m w tym mnie (oczywiście zginąłem), ale ogarnąłem co zrobić. Aż pogoda się zmieniła i zrobiła się burza magnetyczna z piorunami. 6
userKAMIL 874 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) 13 minut temu, pieciak napisał(a): Tzn jakim stanie? 3h zero crashy i problemów.. U mnie to samo…👍 Oskara to powinni już dostać za zapis w dowolnym momencie bo dziś to wcale nie taka oczywista sprawa. 🤦♂️ Edytowane 20 Listopada 2024 przez userKAMIL 2
lukadd 3 145 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 17 minut temu, MJRegul napisał(a): Zostaw. Za pół roku jak popaczują gra będzie kosztowała tyle samo a w ten czas Ty możesz dalej grać, no chyba, że coś Cię tak odrzuca, że będziesz czekał aż stanieje do stówki czy około tego Obecnie gra znowu tanieje. Przed premierą był hype i drożała, w CDkeys podeszła nawet pod 50euro Teraz 43eur, a w innych kluczykowniach już poniżej 40tu.
Phoenix. 5 142 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 28 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): No i jestem rozdarty. 1. 80 minut. Przeszedłem prolog. Wyszedłem na świat w dzień - zrobiło się ładnie. 2. 120 min. na test lub zwrot = ZDECYDOWANIE za mało. Sam nie wiem (?), co robić, a zostało 20 min rozgrywki, by podjąć decyzję = gramy vs zwrot. 3. Klimacik czuć i jest potencjał na przytrzymanie gracza przy ekranie = zapowiada się spora eksploracja & przygoda. 4. CZARNY KOŃ = Muzyka (!) = ZASKOCZENIE! Jest IMO świetna! Zawsze taka była w Stalkerach? 5. Animacje postaci - dialogi = 2000 r. - słabe. Wracam na te 20 min. zbadać co tam dalej. Za pol roku bedziesz mial pelnowartosciowy produkt za tyle samo lub mniej, obecnie szkoda czasu na ten techniczny gniot roku.
dawidoxx 992 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 6 minut temu, userKAMIL napisał(a): U mnie to samo…👍 Oskara to powinni już dostać za zapis w dowolnym momencie bo dziś to wcale nie taka oczywista sprawa. 🤦♂️ Mi już ten szyvki save uratowal kilka razy tyłek 😁 1
Phoenix. 5 142 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Obecnie gra znowu tanieje. Przed premierą był hype i drożała, w CDkeys podeszła nawet pod 50euro Teraz 43eur, a w innych kluczykowniach już poniżej 40tu. Ta gra za pol roku to bedzie juz za pol ceny na promkach, widac, ze tam MS nie sypnal kasy na dopracowanie produktu.
Spychcio 817 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 W razie co można naprwiać broń nawet z kolorem czerwonym, tyle, że np. za karabin to koszt 7200K Właśnie musiałem naprawić swoją kamizelkę, pierwszy raz od początku gry...skromne 5300K No gra daje po tyłku z kasą, trzeba myśleć i planować co i jak:))
Reddzik 2 896 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) Włączyłem FG, do tego czasu było ok, a teraz crash. crash Edytowane 20 Listopada 2024 przez Reddzik 1
JeRRyF3D 1 788 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 41 minut temu, pieciak napisał(a): ta gra ma momenty... Pokaż ukrytą zawartość Może i ma - nie zaprzeczam. Niby wszystko ok, ale... mimo wszystko wnętrza są zbyt puste IMO. Mogą się chłopaki uczyć od naszych (!) i Silent Hilla 2. Tam są wnętrza i klimat! Rozumiem, że w tej grze nie należy strzelać do wszystkiego, co się rusza i angażować do wszystkiego napotkanego? Bo tak, to ja nigdzie nie dojdę. Teraz jakaś rozpierducha w wiosze. Nie moja bajka, to mijam łukiem, tak? Wchodzę do osady, masę żołdaków. Nikt mnie nie rewiduje, nikt się nie czepia, nikt nie sapie, NIKT się nawet do mnie nie odzywa i nie wyraża zainteresowania intruzem. Ta gra ma za dużo denerwujących mnie elementów. 1
Rekomendowane odpowiedzi