Skocz do zawartości

Starfield (temat zbiorczy)

pawelsake

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie jako że uważam tę grę za ciekawą na naszym rynku chciałbym kontynuować wątek z innego forum. Czekam na wasze opinie i przemyślenia o grze i dodatku.

Sam w Starfield 1 mam:(174h + dodatek przepracowany; 61 z 62 osiągnieć zdobytych - brakuje tylko tego co trzeba level 100 wbić - szkoda na to czasu).
I powiem tak podobno jeszcze jeden dodatek fabularny nam szykują (oczywiście po statystykach widać że tylko procent graczy ukończyło dodatek pewnie przez zaporową cenę)
Tak w sumie jedyne co mi przypadło z ostatnich aktualizacji to jednak nie nowe bronie ale łazik, który znacznie przyspiesza rozgrywkę jak MAKO w serii ME.

Kwestia gustu. Gra jest dalej w fazie naprawiania i dodawania contentu, Bethesda jest bardzo powolna a i tak później modderzy muszą po nich poprawiać. Jeśli nie masz w co grać i pilnie ciśnie na Starfielda to możesz dać szansę, najbardziej palące błędy zostały naprawione a co będzie dalej to czas pokaże. Osobiście kiedyś tam wrócę ale jeszcze nie teraz.

Ja gram po najnowszym paczu i już dorzuciłem kolejne 30h. Jest dobrze, ale w tak skomplikowanej grze, nadal można znaleźć glicze. Mnie to nie zniechęca, mimo, że dostałem ją do sprzętu, to często do niej lubię wracać, aby poszwędać się po kosmosie i pozbierać kredyty i złom :D:D

7 godzin temu, Keller napisał(a):

Chciałbym dać szansę temu czemuś bo lubię Skyrima czy Oblivliona, ale boje się że stracę sympatię do twórców :( 

Po ostatniej poprawce warto dać szansę grze, zwłaszcza jak lubisz zbierać pierdyliard rzeczy, zwiedzać niemal puste, ale klimatyczne planety i szukać zadań. Walka w kosmosie też jest i potrafi być trudna, ale i sprawia przyjemność. Rozwój postaci w miarę ciekawy, ale aby w pełni wszystko rozwinąć, to trzeba by chyba postaci na 300 LV. Ja po 330h mam "dopiero" 53 LV 😄

Lubię wracać do gry, aby wpaść na nową planetę lub wykonać kolejne zadanie.