Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Bratu na wsi położył światłowód "Światłowód Inwestycje do. z..o.". Brat wziął Internet asymetryczny z Netia i ci co podłączali w domu twierdzili, że przyłącze ogólnie należy do Play.
Czy ktoś ma podobnie i używa może własny router?
Sztuczna twierdzi, że ustawić Automatyczne pobieranie IP na własnym routerze i VLAN 35. Inne fora, że VLAN 20. Może ktoś tutaj na forum wie czy jest szansa odpalić na własnym routerze - Asus RT-AX59U i jak prawidłowo to ustawić, aby była większa szansa, że zadziała?
To @NoviAMG tak robił tylko że to było za czasów początków ZEN2 na labie co chwile brał, zwracał i kupował kolejny bodajże r5 3600 do skutku aż zrobi tam jakiś wysoki zegar przy niskim napięciu szczerze mówiąc to sam w tej telenoweli długo uczestniczyłem ale ja tylko raz podmieniłem a on z 10
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź