Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Jak w temacie - za miesiąc muszę oddać wypożyczonego S24 Ultra i zastanawiam się nad modelem z przyzwoitym aparatem.
Wcześniej używałem S20 FE i bardzo podobała mi się "cukierkowość" zdjęć - w przypadku S24U jestem trochę zawiedziony.
Zasadniczo szukam czegoś przynajmniej odrobinę mniejszego, z dobrym aparatem, pojemną baterią i żeby ładowanie było szybsze niż w podstawowych modelach Galaxy, 12/256 GB powinno styknąć :-) Również QI obowiązkowe.
Jakoś "chińczyki" mnie odpychają i czasem ich cena jest przesadzona (np. VIVO), ale zastanawiam się nad OnePlus 15 za 3,6k PLN z ProShop.
Jak ktoś ma jakie s ciekawe propozycje spełniające wymagania to nie krępujcie się
Ze staroci dodam mój ulubiony film,nie tylko klimat ale muza sztos (PIL - The Order of Death).
Po latach tą muzę usłyszałem ponownie w Mr.Robot i ciary
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź