Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
nagrania rzeczywistych wydarzen to, cytuje, "prawackie/ruskie brednie"
dlatego jestescie grozni dla spoleczenstwa, bedziecie walczyc nawet z rzeczywistoscia jesli nie jest koszerna XDDDDDDDDDDDDD
@willeas Ja kupiłem Gigabyte MO27Q28G ponieważ:
- był dostępny jako pierwszy tandem WOLED
- był stosunkowo tani - dałem 2199zł
Gdyby na rynku był dostępny LG, ASUS i GIGABYTE zapewne wybrałbym LG, nawet za dopłatą, bo dobrze wspominam tą markę i od wielu lat miałem wiele rzeczy LG z których byłem zadowolony.
Co do RTINGS teraz mają paywalla ale z tego co pamiętam jako pierwsze z tandemów przetestowali LG i miał świetną reckę.
to konto @Ludojad nigdy niczego od siebie nie napisalo . w 99% same tweety , czasami jakis mem . nic wiecej . oczywiscie same prawackie/ruskie brednie ktore tobie akurat pasuja
zostanie to zrobione natychmiast po podwyzszeniu kwoty wolnej a przy okazji wycofaja sie z emerytur dla tancerzy zeby przyspieszyc realizacje pomyslow korzystnych dla obywateli
XDDDDDDDDDDDDDDDD
jest ubaw, przyznam, zeby tak Camisa zatapiac... mowil ze juz nie glosuje na KO i sie doigral
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
8 reakcji
Pokaż odpowiedź