Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Ja bym zaczął sam, dopiero jak by się okazało, że go przerasta fakt, że trafia na nieaktualne, i tak dodzwania się do poðredników itd. to wtedy może mieć to jakiś sens.
Są sluty, taki jest świat - trzeba to przyjąć do wiadomości, może nawet czasem samemu skorzystać a nie się frustrować xd Nie ma badań to korzystaj z gumki/płacht nawet do orala.
Ostatnio byłem na spotkaniu gdzie 3/4 czasu rozmowy dotyczył opróżnienia moich jaj na nią. To cytat. No ale ona typowy slut, cieszy ją, że przeżywa zboczone akcje i właśnie jest ze światka bdsm.
Zapytaj się go, to on znawca od kondominium i wszelkich ukrytych opcjach, jak i to jego słowa. Ja się na tym nie znam, ja tylko wyciągnąłem wnioski z jego dyrdymałów, które wygaduje i powiedzieć, że on rządził i chce rządzić naszym krajem
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź