Skocz do zawartości

RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak pobierzesz już Star Wars Outlaws i będzie wszystko działać, to wtedy mi powiesz jak :E 

31 minut temu, Hard Reset napisał(a):

Chciałem sprawdzić SW Outlaws ale demo na steamie nie obsługuję FSR4 i FG ML, chyba tylko pełna wersja.

Ta gra nie obsługuje w ogóle FSR4 tylko FSR3.1.5 i wszystko śmiga na zasadzie podmianki przez driver

Edytowane przez Art385
Opublikowano
42 minuty temu, Art385 napisał(a):

Jak pobierzesz już Star Wars Outlaws i będzie wszystko działać, to wtedy mi powiesz jak :E 

Ta gra nie obsługuje w ogóle FSR4 tylko FSR3.1.5 i wszystko śmiga na zasadzie podmianki przez driver

Czyli obsługuje tylko nie natywnie ;) Ale demo niestety ma chyba 3.0, i sterownik nie podmienia .

Opublikowano

aha no to na pełnej wersji elegancko podmienia FSR3 na 4 ale już FG nie czemu? nie wiem. Z resztą wywalone jajca. Nawet jak ustawiłem zoptymalizowane ustawienia z HU gdzie prawie całe RT jest na HIGH to i tak mi z FSR zrównoważonym nie schodzi poniżej 60 albo 120 z FG i gra się bardzo komfortowo.   

Opublikowano
5 godzin temu, Hard Reset napisał(a):

Co nie zmienia faktu że i tak wolę tam włączyć 60FPS+ AFMF2.1 ;) 

Jak korzystasz z AFMF to na dzień dzisiejszy nadal jest tak że przy szybszych ruchach przestaje to na sekundę działać? :hmm:wspominał o tym Fabio w tym filmie z przed roku:

Spoiler

Opublikowano
1 minutę temu, Send1N napisał(a):

Jak korzystasz z AFMF to na dzień dzisiejszy nadal jest tak że przy szybszych ruchach przestaje to na sekundę działać? :hmm:wspominał o tym Fabio w tym filmie z przed roku:

Pokaż ukrytą zawartość

Akurat w Expedition 33 gram na padzie, więc szybkich ruchów tam nie ma. Działa bardzo dobrze z afmf.

• Upvote 1