Skocz do zawartości

Intel Arrow Lake / Lunar Lake / Panther Lake - 15 generacja

RTX2137

Recommended Posts

25 minut temu, ShaDow_Pro napisał:

Mam nadzieję że będzie się tutaj działo jak za starych czasów, żebym miał co wieczorem czytać zajadając pop-corn :rotfl:

Póki co nie ma Sebastiana, więc nie mamy jak dostarczyć Ci kontentu :D

@Grandal Niestety, ta 1 literka mnie przerosła :( Haha, dzięki *.*

• Like 1

Wy tu pitu pitu, a mnie się chyba 12 generacja zdegradowała w lapku. Córa wzięła mojego Aorusa i sobie chciała pograć w Fortnite. Wywalało shadery jak się patrzy. Ech...

Na jej lapku z Ryśkiem nie ma problemu.  :sad:

Nie wiem, no wysypywał się jak dziki na wczytywaniu shaderów. W sumie dziwne, że 12gen i takie jazdy. Laptop jest jeszcze na gwarancji, w przyszłym tygodniu jeszcze go przewałkuję i najwyżej na gwarancję oddam. Zobaczymy. Co ważne, lapek córki na Ryśku bezproblemowo. 

2 minuty temu, Krzysiak napisał:

A cóż on mógł w laptopie "zoperować" :E

Nic. I własnie w tym rzecz :D To są gówno produkty. One nie wytrzymują stock w lapku, a co dopiero Cruncher 10h pod rząd przez kilka dni :D hihihihi

Ok, zobaczę co i jak. Nie wiem co z nim córka odwalała przez dwa tygodnie. Na czym go katowała. Najpierw przeprowadzę wywiad środowiskowy, bo się jeszcze okaże, że w nocy sobie na kołderce w Fortnite tłukła i ugotowała proca. 

Łoperatorem była córka więc na nią zwalę winę. :szatanek:

Edytowano przez Grandal

4 minuty temu, wrobel_krk napisał:

Na Xp nie ale win10 ma więcej ludzi niż win11 i w dodatku na nim są lepsze wyniki bo mniej syfu w systemie;)

Nie chce zaczynać znowu wojny ale WIN10 może i ma więcej ludzi (sam mam na Xeonie)  ale nie  jest tak wśród posiadaczy  Arrow Lake (poza Oktabą). Wiec testy nowego CPU w Windows 10 to sztuka dla sztuki i poklepania sie recenzentów po pupciach. :)  ale pomińmy ten wątek ponowna wojna która zatopiła pclaba nie jest potrzeba 

Edytowano przez robbo2k

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...