Intel Arrow Lake / Lunar Lake / Panther Lake - 15 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Nawet go nie oznaczyłeś w temacie jak zadałeś pytanie odpisałem ci że wu jest wyłączane po zastosowaniu skryptu tylko nie wiem w jaki sposób, próbowałeś po prostu wejść w usługi i uruchomić ręcznie windows update? jeżeli tak to spróbuj jeszcze WUDM https://github.com/tsgrgo/windows-update-disabler/releases/tag/v2.0.0 wypakuj i kliknij skrypt "enable updates" -
Przez TheMr. · Opublikowano
@hubio Już się tak nie pusz bo masz ego większe niż możliwości. Mówię jak jest. Zaraz powiesz, że zmiany w PIP też miały wypchnąć ludzi w biedę bo chcieli przesunięcia z B2B na UoP AI mnie nie zastąpi w żadnym wypadku, bo handel będzie istniał do końca świata, a to że jednego dnia będę pracował legalnie a drugiego nie to mi to rybka. I to nie jest pogarda, a zwyczajne marnotrawco czasu i środków. 120k obrotu rocznie można robić pracując 1h dziennie a nie nazywać tego działalnością. -
Przez miro · Opublikowano
chciałem zrobić jak człowiek i popatrzyłem w papier, a tam connect karta prawie nowa, myślałem że instrukcja też świeżynka, niewazne co mogę powiedzieć... ładnie to gra, inaczej niż xonar, trzeba się przyzwyczaić, pobawić korektorem, tymi sbxami, w sumie najbardziej mi odpowiada włączone dolby głośniki niestety tylko małe edki, ale słychać różnice, jak kolega wyżej pisał, coś je odetkało... nie używam słuchawek, ale pożyczyłem na chwilę od syna zwykłe hyperx cloud i ja pieshjjelę, fajnie to gra, Marillion zabrzmiał na nowo. generalnie nie ma kosmicznego, wiadomo to za krótko, dopiero 2h się bawię, ale to tez nie przejście z alc892... ale nie żałuję, od dawna mi chodziła po głowie, żeby wywalić wewnętrzną kupiłem prawie nówkę z gwarancją x-kom na vinted w sporo niższej cenie niż b-stock. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ulala, widzę, że to kolejny przejaw "samodzielnego myślenia"! Brawo! Szkoda, że tego "samodzielnego myślenia" starczyło tylko na przeklejenie fejka z X, a nie na sprawdzenie podstawowych informacji. 1. Premierem UA od lipca 2025 jest jakaś Julka. MOżna to było sprawdzić w dosłownie 5 sekund. 2. https://demagog.org.pl/fake_news/ukraina-sprzeda-nam-wegiel-z-bogdanki-to-przerobka-starego-artykulu/ 3. Tą informację podał "ator" - a to jak wiadomo siewca kłamstw, fejków i ruskkiej propagandy. Postowanie jego fejków to zupełnie odrębna kategoria ignorancji. I żebyś nie myślał - nie ma to nic wspólnego, ani z samodzielnym, ani myśleniem. Jestem ciekaw czy kiedyś napiszesz coś co nei będzie nośnikiem russkiej proapgandy, fejkiem albo zwykłym żałosnym kłamstwem. Ale wątpię. Za takie rozsiewanie fejków to w ogóle powinny być nagrody -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie ma takiej możliwości aby zainstalować system z pliku iso który jest na dysku, musisz utworzyć bootowalny obraz na jakimś nośniku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi