Grandal Opublikowano Niedziela o 22:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:26 Oj tam... Benek to Benek. To nie jest "szpec" od spraw technicznych, zabaw i testów na konkretnych platformach. To fan Intela, który ma taki styl prowadzenia kanału, który mnie i wielu ludzi przyciąga. @Krzysiak łapska precz od Benka. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak Opublikowano Poniedziałek o 04:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 04:39 Na początku to go nawet czasem obejrzałem, ale gdy zaczął z niego wychodzić psychofan Intela... też w sumie czasem obejrzę, żeby pod filmem wytknąć błędy w jego logice 7 godzin temu, sert napisał(a): Szanuj każdego, ja go b. lubię. Jedyny na PL YT, który ma jaja, dystans do siebie i jest autentyczny. Z szacunku nazwałem go tylko odklejonym 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbo2k Opublikowano Poniedziałek o 10:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:49 (edytowane) Jako kanał śmieszkowy to spoczko. Benek: "Dlatego uważam JA, iż Intel zrobił dobrze" i pamiętajcie Benek was obraża Benek "To jest fleksowanie sie cyframi bo wydajność nie ma znaczenia te -20% ... bo ja mam 4k" Edytowane Poniedziałek o 11:00 przez robbo2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexis Opublikowano Poniedziałek o 11:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:13 (edytowane) Nie wiem czemu, ale takiego rodzynka mi dziś YT wrzucił na główną Przy okazji są wyniki finansowe Intela: https://www.purepc.pl/najnowsze-wyniki-finansowe-intela-ujawniaja-olbrzymi-spadek-marzy-procesory-lunar-lake-nie-doczekaja-sie-nastepcow Edytowane Poniedziałek o 11:13 przez Vexis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbo2k Opublikowano Poniedziałek o 12:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:11 (edytowane) Byla o tym dyskusja. Pat powiedział ze nie będą robić następców LunarLake nie dlatego ze to zła droga tylko dlatego iz marze sa JEDNOCYFROWE. Pod koniec 2025 beda Panther Lake zrobione w 70% w Intelu na Intel 18A i chcą uzyskac duze marże na tym w 2026. Nova Lake prawdopodobnie będzie robiona w TSMC i Intelu (to co planowali dla Arrow Lake) i beda to prawdopodobnie dwie różne generacja. Dół segmentu z TSMC (smierdzi refreshem Arrow Lake) a górny segment z Intel 18A u siebie. Edytowane Poniedziałek o 12:11 przez robbo2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sultan_kosmitow Opublikowano Poniedziałek o 16:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:18 https://forsal.pl/biznes/technologie/artykuly/9652262,historyczna-zmiana-na-gieldzie-pionier-chipow-wyrzucony-z-indeksu-dow.html No jest ciezko i bedzie ciezej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubikolos Opublikowano Poniedziałek o 16:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:22 4 godziny temu, robbo2k napisał(a): Nova Lake prawdopodobnie będzie robiona w TSMC i Intelu (to co planowali dla Arrow Lake) i beda to prawdopodobnie dwie różne generacja W sensie będzie zwykły + drugi z większym cache Obydwa w TSMC N2 jeśli chodzi o topkę, niższe segmenty możliwe w Intelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbo2k Opublikowano Poniedziałek o 16:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:43 (edytowane) 21 minut temu, kubikolos napisał(a): W sensie będzie zwykły + drugi z większym cache Obydwa w TSMC N2 jeśli chodzi o topkę, niższe segmenty możliwe w Intelu Odwrotnie. N2 nie będzie dostępne dla Intela w H1 2026 ale moze bedzie Intel 18A. Tyle ze Pat to samo mówił o Intel 20A by potem posłac do piachu. Wiec to co Pat mówi a to co bedzie to sa dwa rózne światy. Edytowane Poniedziałek o 16:43 przez robbo2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubikolos Opublikowano Poniedziałek o 17:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:03 (edytowane) Nie odwrotnie, Intel nic nie wydaje w H1 2026. Nova będzie w Q3/Q4 2026 na N2, 18A też będzie ale nie w topce desktop. 18A będzie już na koniec 2025 ale nie będzie konkurencyjny z N2. A jak zawalą całkowicie z 18A to prawie wszystko będzie lecieć na N3/N2 Edytowane Poniedziałek o 17:04 przez kubikolos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godlike Opublikowano Poniedziałek o 22:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:36 https://www.tabletowo.pl/intel-amd-fuzja-hipotetyczna-rzad-usa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbo2k Opublikowano wczoraj o 06:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:06 13 godzin temu, kubikolos napisał(a): Nie odwrotnie, Intel nic nie wydaje w H1 2026. Nova będzie w Q3/Q4 2026 na N2, 18A też będzie ale nie w topce desktop. 18A będzie już na koniec 2025 ale nie będzie konkurencyjny z N2. A jak zawalą całkowicie z 18A to prawie wszystko będzie lecieć na N3/N2 Jak intel zawali 18A to już nie będzie Intela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan999 Opublikowano wczoraj o 08:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:41 18A ma mieć rzekomo problemy ze skomplikowanymi układami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano wczoraj o 20:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:45 🛑 Arrow Lake Stock VS MAX OC (Core Ultra Deep Dive) 😱👑 https://www.youtube.com/watch?v=4xdlkRVxi5o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi