leven 998 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego No przecież nie ma Bartleta, to jak zrobić test
Phoenix. 7 145 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego https://videocardz.com/newz/core-uitra-9-290k-plus-arrow-lake-refresh-cpu-leaks-again-now-10-faster-than-285k
janek25 404 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego o całe 7 procent wiecej niż ni refresz 9800x3d
wallec 1 856 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Jeżeli to jest stock i 11% up to w sumie spoko jak na refresh. Muszę na spokojnie porównać jak to się ma do max OC 285k.
Phoenix. 7 145 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego https://videocardz.com/newz/puget-systems-reliability-data-shows-core-ultra-200-and-ryzen-9000-x3d-with-near-identical-failure-rates
wallec 1 856 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 22 godziny temu, wallec napisał(a): Ciekawe ile uda się wycisnąć z 4-slotowej Oczko wyżej
wallec 1 856 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego @tomcug gdzie to jest na mapie? Masz może save'a? Chcę sprawdzić samemu, bo aż ciężko mi uwierzyć, że taki kał na 245K tj 74fps
tomcug 4 076 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego @wallec Mój błąd, zapomniałem podmienić wyniki przy generowania wykresów, przez co były stare sprzed patcha do CP2077, który poprawił wydajność Arrow Lake. Teraz są już prawidłowe. Niestety nasz generator wykresów jest tak skonstruowany, że do każdego artu muszę podmieniać je za każdym razem ręcznie, więc jak zapomnę, to jest bryndza. Jak chcesz, to zapis mogę podesłać jutro. 1 1
Phoenix. 7 145 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Duzo sie nie zmienilo bo nadal jest bryndza na poziomie 12th inela z 2021r.
Phoenix. 7 145 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Swietnie ale ty masz chyba problem z czytaniem i rozumieniem bo mowa byla o 245k w tej konkretnej grze, tecie i miejscowce, a ty wrzucasz nie dosc ze 265k to w dodatku ten o kant kuli rozbic kanal..... Wroc sie chlopie do podstawowki A lepsze wyniki to tu wykreca dopiero 285k.
wallec 1 856 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 7 godzin temu, tomcug napisał(a): @wallec Mój błąd, zapomniałem podmienić wyniki przy generowania wykresów, przez co były stare sprzed patcha do CP2077, który poprawił wydajność Arrow Lake. Teraz są już prawidłowe. Niestety nasz generator wykresów jest tak skonstruowany, że do każdego artu muszę podmieniać je za każdym razem ręcznie, więc jak zapomnę, to jest bryndza. Jak chcesz, to zapis mogę podesłać jutro. Podeślij, dzięki. Porownam sobie ram na 7200, 8000, 8400 i 8600.
ju-rek 811 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Kup sobie tego. https://x.com/unikoshardware/status/2018800984886268140 2
tomcug 4 076 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego @wallec Wczytujesz dołączony zapis, podchodzisz do punktu szybkiej podróży pod lewej, wybierasz punkt docelowy ze zrzutu i jesteś na miejscu. CD Projekt Red.zip 1 1
tomcug 4 076 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Kurde, na to nic Ci nie poradzę, nie mam analogicznego zapisu że starszej wersji, sprzed dodatku. 1
maxmaster027 1 344 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego ALe po co mu savy. Wystarczy ze bedzie ta sama godzina 20.
Phoenix. 7 145 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 3 godziny temu, maxmaster027 napisał(a): ALe po co mu savy. Wystarczy ze bedzie ta sama godzina 20. Warto miec dodatek bo moim zdaniem on jest lepszy niz cala ta podstawka 1
ju-rek 811 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 23 godziny temu, tomcug napisał(a): wybierasz punkt docelowy ze zrzutu i jesteś na miejscu. Co tu trzeba robić, tylko stać?
tomcug 4 076 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Nie, ja sobie chodzę po ulicy. Jeżeli jest taka potrzeba, to mogę nagrać konkretny przebieg. Ale generalnie wystarczy, że przejdziesz na drugą stronę, trochę pobiegniesz na lewo, obrót i normalnie idziesz do przodu, aż w końcu można skręcić w taki parking czy co tam, gdzie jest kilku bandziorów przy samochodzie. Ja tam właśnie skręcam i idę w ich kierunku. 1
ju-rek 811 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 8 godzin temu, tomcug napisał(a): Ja tam właśnie skręcam i idę w ich kierunku To pewnie coś takiego. Ustawienia z testu (nie wiem ile "zżera" nagrywanie) 2
Rekomendowane odpowiedzi