Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spychcio · Opublikowano
Zen6 powinien pojawić się pod koniec 2026r. a PS6 powinno wyjść po koniec 2027/2028r. Nie wyobrażam sobie żeby np. pod koniec 2027/2028r. mieli dać Zen5 z sierpnia 2024r. to byłby hardcore -
Przez asmanty · Opublikowano
Ale na takim aero g czy tomahawk b650 da rade tez go podkrecic bez problemu, tak przynajmniej wyczytalem. Własnie jestem ograniczony budzetowo, wszystko mam wybrane, i zostalo mi tak 1100 wlasnie na plyte, co mi da, ze wybiore x670e? powiedzmy taka ROG STRIX B650E-F wcale nie ma duzo lepszej sekcji zasilania i vrm temp niz tomahawk lub aero g, a w tym przypadku chyba sekcja zasilania gra głowną rolę. Moglbys troszke jasniej? -
Przez voltq · Opublikowano
@maxmaster027 W USA są inne ceny , bierz ceny z Europy Niemcy Holandia itd i porównuj z polską nawet konsola masz 700 dolarów a w Europie 800 euro Wg ceny premierowej i aktualnej ps5 slim z napędem jest tańsze o 100 zł a jest "blackweek" czyli jakieś 25 euro Cena premierowa to 550 euro a aktualnie to 525 euro Napęd to 100 funtów czyli jakieś 525 zł czyli cena 499 zł wg mnie jest do osiągnięcia jak Sony przestanie specjalne wstrzymywać produkcję Więc bundle 3799-3899zl za rok ? Jak się w czymś mylę to mnie poprawcie -
Przez lamparcicho · Opublikowano
U @caleb59 gra będzie chodziła jak złoto -
Przez Spychcio · Opublikowano
I tak wszyscy będą rozliczać nvidie... tak: 4070 Super vs 5070 4080 Super vs 5080 No i dobrze
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi