Ciotka moje kolegi ze szkoły lubiła psy 😂co ma? to wy tutaj piszecie o onucach,fejkach i wklejanie internetowe testy mleka.zblendoalo wam tak mózgi ze nie pamiętacie co uprawiacie przez 2 strony wstecz🤣🤣🤣
W ciągu jednego dnia mamy zamknięcie gościa z MON, kontakty z obywatelem RP, wysadzenie czegoś przy lotnisku, 70m od bazy wojskowej uderzenie, balony nad Polską i ataki na infrastrukturę energetyczną. Nie, to wcale nie jest nasza wojna
Jeszcze 3 dni temu w prognozach tych kolejnych mrozów nie było ale tak to już jest z prognozami. Jakby im wierzyć to już od miesiąca powinno być ciepło. Zresztą się nie zdziwie jak i w kwietniu będzie mroźno.
@zakk87A pamiętasz może jaką wersję w10 miałeś? Ja mam w10 home i chce użyć obrazu "pl-pl_windows_10_enterprise_ltsc_2021_x64_dvd_eff40776", ale w komentarzach widziałem, że ludzie mają problemy z wersją Home.
@maxmaster027 @Radio TiranaDobra, zwracam honor. Myślałem, że będzie większa różnica. Wniosek z tego, że juz w ogóle nie rozumiem nowych kart graficznych
Rekomendowane odpowiedzi