Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez reddy · Opublikowano
Wiedomo że nic innego powiedzieć nie mogła. Zawsze może być gorzej (choćby zrezygnują ze sprzętu i będą tylko robić gry), dla mnie to są działania na zasadzie: róbmy cokolwiek, nawet bez sensu, ale nikt nie zarzuci, że nic nie robimy. Choć kiepsko to widzę, chciałbym się mylić i życzę działowi Xbox jak najlepiej, bo konkurencja tylko nam wyjdzie na dobre. Jak wielokrotnie pisałem, XSX to bardzo fajny sprzęt, wg mnie lepszy od ps5 i szkoda jak to się potoczyło. -
Przez sideband · Opublikowano
Kit termiczny idealnie się sprawdzi straciłeś tylko kasę na pady -
Przez lokiju · Opublikowano
@Pan MateooTo, że coś było akceptowane nie znaczy, że zawsze tak będzie. Wszystko wskazuję na to, że tolerancja się kończy. Społeczeństwo też się zmienia i nie każdemu może się to podobać. Jestem przeciwnikiem jazdy po chodniku i nie mam z tego ani grosza. Oglądam konfiture i wiem, że ma z tego pieniądze ale dzięki nie mu też w niektórych miejscach postawiono słupki. Co może zwiększyć bezpieczeństwo pieszych jak i rowerzystów. Bo kierowcy też sobie roszczą prawo do infrastruktury dla rowerów. Bo ciężko przejść dodatkowe 100m. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
https://geekweek.interia.pl/aplikacje/news-jest-problem-z-mobywatelem-aplikacja-do-napisania-od-nowa,nId,22602967 czyli takich niemieckich? ale zbieg okoliczności, że w aferze z kradzieżą setek milionów złotych brał udział syn premiera Donalda Tuska i politycy PO łącznie z prezydentem Gdańska -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Miałem na myśli setkę z gazem. Gdzieś mi mignęło że można już ogarnąć za 74k.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi