Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, bergercs napisał(a):

N ie rób za adwokata szmaciarza, którego cieszy mordowanie niewinnych Ukraińców/ek. Dostał kilka pytań powyżej - niech łaskawie odpowie - może nawet w swoim ojczystym ruSSkim.

Nadal czekam na konkrety bo na razie to jest jakiś bełkot , wyzwiska i pomawianie

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Winter napisał(a):

Sądzę, że nawet kolega @voltq nie jest zwolennikiem mordowania kobiet. Lecicie w totalną skrajność.

Nie jest? To czemu dał serduszko newsowi o tych bestialskich torturach?

BTW. Witamy ponownie. 

edit: I jeszcze wali randomowe posty dzisiaj jak ten wyżej. 

Edytowane przez VRman
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, VRman napisał(a):

Nie jest? To czemu dał serduszko newsowi o tych bestialskich torturach?

BTW. Witamy ponownie. 

edit: I jeszcze wali randomowe posty dzisiaj jak ten wyżej. 

serduszko to konkret? , ty tak naprawdę ? czy trollujesz jak @GordonLameman

Edytowane przez voltq
Opublikowano

Zadaliśmy pytanie. Wielokrotnie. Więcej niż jeden user. Podobnie jak z lajkami pod wypowiedziami Ławrowa wcześniej. Pytanie jest proste: CZEMU lajkujesz takie guano. Czemu cieszy cię bestialskie torturowanie kobiety. Co w tym newsie LUBISZ dając reakcję serduszka oznaczającą "like".

Człowiek by odpowiedział. Bot się zapętlił i wali randomowe pierdy o jakichś wyzwiskach i konkretach :D

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, VRman napisał(a):

@Mar_s Chyba popieranie bestialskiego i nieludzkiego torturowania Ukrainki kończy dyskusję, czy gość "tylko reprezentuje odmienne poglądy" czy jest trolem? Chodzi o Voltq oczywiście.
Jak cofnął serduszko to w moim poście na poprzedniej podstronie wstawiłem screenshota, więc możesz szybko zweryfikować czy nie przesadzam/kłamię/whatever

Chłopie, ale ktoś kto daje serduszko pod postem nie musi oznaczać, że LUBI TO CO JEST POKAZANE W POŚCIE tylko serduszko dla autora za umieszczenie posta! Sam mam czasami problem z takimi treściami. Ktoś wkleja bez słowa komentarza jakiś taki nieludzki przypadek i teraz zalajkować to polubić TO CO POKAZAŁ, czy to ŻE TO POKAZAŁ?

Rozumiem, że mocno nie zgadzacie się z @voltq ale on oprócz serduszka pod postem nigdzie nie napisał, że popiera jakiejś tortury, a wy po nim jedziecie jak jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji albo grupa w klasie co się znęca nad "maskotką" klasy... Z punktu widzenia Regulaminu Forum co już kilka razy pisałem wszystkie te obraźliwe tezy pod jego adresem łamią regulamin, podczas gdy on nie złamał ani jednego!

Póki Polska nie jest stroną w wojnie z rosją, póty nie obowiązuje w Polsce stan wojenny lub stan wojny i traktujemy rosję jak każdy inny kraj i możemy o nim i jego władzach pisać co tylko chcemy! Zresztą 2 kandydatów na urząd Prezydenta RP mówi jeszcze bardziej popierając rosję niż @voltq. Leć k. do ABW i składaj donos na Maciaka i Brauna (tym razem z dużej celowo - dla kumatych :) ) a nie na chłopa z forum technologicznego w w offie!

@Winter właśnie pisałem swój post jak się zarejestrowałeś :) Fajnie, że wróciłeś. W tym wątku sobie znaleźli kozła ofiarnego i jadą po nim. Nienawidzę takiego podejścia!

Edytowane przez hubio
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubio napisał(a):

Chłopie, ale ktoś kto daje serduszko pod postem nie musi oznaczać, że LUBI TO CO JEST POKAZANE W POŚCIE tylko serduszko dla autora za umieszczenie posta! Sam mam czasami problem z takimi treściami. Ktoś wkleja bez słowa komentarza jakiś taki nieludzki przypadek i teraz zalajkować to polubić TO CO POKAZAŁ, czy to ŻE TO POKAZAŁ?

Aha. Jasne. 

I dlatego zapytany o to wielokrotnie nie potrafił napisać tego, co napisałeś teraz ty, tak?

Ty w ogóle znasz historię jego postów i reakcji? Bo jakbyś znał, to byś wiedział, że niestety kuląw  płot. Nie trafiłeś.

Jakoś w drugą stronę to nigdy nie działało. Ja obserwuję jego aktywność od dawna. Daruj sobie też ten ton.

Jak nie wiesz o co chodzi, to się nie wypowiadaj

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ogarnijcie wreszcie że moderacja nie będzie się zajmowała oceną wpisów trolli, póki nie wyzywają czy nie grożą tu komuś.

Dodajcie tego użyszkodnika na czarną liste i będzie spokój.

Póki mu wciąż odpisujecie to on wciąż będzie wklejał jakieś głupoty z kacapskiej propagandy. Tylko trolla nakręcacie.

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, VRman napisał(a):

Zadaliśmy pytanie. Wielokrotnie. Więcej niż jeden user. Podobnie jak z lajkami pod wypowiedziami Ławrowa wcześniej. Pytanie jest proste: CZEMU lajkujesz takie guano. Czemu cieszy cię bestialskie torturowanie kobiety. Co w tym newsie LUBISZ dając reakcję serduszka oznaczającą "like".

Człowiek by odpowiedział. Bot się zapętlił i wali randomowe pierdy o jakichś wyzwiskach i konkretach :D

Czemu ty kłamiesz na mój temat i przypisujesz mi jakieś swoje wymysły , w życiu nie uderzyłem ani swojej siostry ani matki ani żony , brzydzi mnie przemoc w stosunku do drugiej osoby ,  torturowanie każdego człowieka to cos obrzydliwego i za cos takiego co zrobili tej biednej kobiecie należy się kara śmierci , oczywiście ty pewnie jesteś przeciwko karze głównej co tylko zachęcą barbarzyńców do takich działań , jesteś pewnie również za aborcją która również jest torturowaniem dosłownie rozrywaniem na części biednego małego człowieka który nawet nie może krzyknąć tylko dlatego ze może się urodzić z jakąś wadą genetyczną

Aktualnie tylko z waszych postów bije nienawiść do drugiego człowieka i chęć zlikwidowania innych , to wy prezentujecie Rosyjskie standardy

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Winter napisał(a):

@voltq Ja wiem, że Ty blisko Brauna jesteś poglądami, ale nie wydawało Ci się żałosnym w czasie debaty, gdy nie potępił Putina?

Co nam to dobrego przyniesie że będziemy wygadywać płomienne przemówienia? , słowa to tylko wiatr liczą się czyny , nie lepiej potępiać Putina budując własne silne państwo z bogatymi obywatelami ? Takie które nie niszczy własnych obywateli ? wzory do naśladowania I rzeczpospolita która non stop pokonywała ruskich agresorów nawet zdobyliśmy ich stolicę ,  do czasu kiedy wystąpiło przeciwko nam kilka mocarstw naraz nikt by tego nie wytrzymał , USA 18-19 wiek , wtedy samą dyplomacja można wymusić pewne zachowania na innych państwach co pokazywały właśnie te potęgi , nawet w 20 wieku jeszcze USA z Reganem na czele było taką potęgą ze ruscy woleli ogłosić się przegranym w zimnej wojnie i pójść na ustępstwa wycofując się z Europy wschodniej niż ryzykować starcie militarne , zwykłym gadaniem nic się nie zmieni na lepsze 

Gdybyśmy w 1989 roku poszli drogą tych państw dziś bylibyśmy mocarstwem światowym bo startowaliśmy z wyższej stopy niż takie Chiny i wtedy mogli byśmy realnie pomóc Ukrainie bo Ruscy by się nas bali , niestety zmarnowaliśmy ten czas i teraz jesteśmy zbitym pionkiem leżącym obok szachownicy 

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, voltq napisał(a):

Czemu ty kłamiesz na mój temat i przypisujesz mi jakieś swoje wymysły , w życiu nie uderzyłem ani swojej siostry ani matki ani żony , brzydzi mnie przemoc w stosunku do drugiej osoby ,  torturowanie każdego człowieka to cos obrzydliwego i za cos takiego co zrobili tej biednej kobiecie należy się kara śmierci , oczywiście ty pewnie jesteś przeciwko karze głównej co tylko zachęcą barbarzyńców do takich działań , jesteś pewnie również za aborcją która również jest torturowaniem dosłownie rozrywaniem na części biednego małego człowieka który nawet nie może krzyknąć tylko dlatego ze może się urodzić z jakąś wadą genetyczną

Aktualnie tylko z waszych postów bije nienawiść do drugiego człowieka i chęć zlikwidowania innych , to wy prezentujecie Rosyjskie standardy

Tyle belkotu, a i tak nie odpowiedzial...

Maciek dales serduszko pod postem o torturowanej bestialsko mlodej ukrainskiej dziewczynie przez ruskich. Serduszko jest podpisane LIKE. Wiec ciezko aby cos bylo bardziej konkretne. 

Ale trzeba mu oddac, ze na prawde jest oddany sprawie. Zobaczcie, jak on pieknie polaryzuje cala dyskusje. Jego prowokacyjne serduszka czy inne manipulacje praktycznie wyzerowaly jakie kolwiek gadki o zlej rosji. Jak by jakis random sie wbil tutaj to za duzo info o zlej rosji nie zoabczy tylko pociski w Macka.

Nawet temat tej biednej dziewczyny zbil jak Andre Agassi w swoim primie.

Edytowane przez Radziuwilk
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
25 minut temu, Badalamann napisał(a):

Ogarnijcie wreszcie że moderacja nie będzie się zajmowała oceną wpisów trolli, póki nie wyzywają czy nie grożą tu komuś.

Póki mu wciąż odpisujecie to on wciąż będzie wklejał jakieś głupoty z kacapskiej propagandy. Tylko trolla nakręcacie.

Nie. Ruski troling to poważna sprawa. Nie miałbym do siebie szacunku, gdybym pozwalał mu tu szerzyć ruską propagandę. A botem jest na 100%. Przed chwilą w politycznym wysrał posta o tym samym, byle pchać konkretną narrację. Posta który nawet nie był na temat. Mamy to do czynienia z trolownią ruską i nie ma to naszej zgody na tym forum.

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Badalamann napisał(a):

Właśnie się nie zajmuje bo wy cały czas wyzywacie tych którzy się z wami nie zgadzają , ale to dobrze ze was nie banuja bo przynamniej inni zobaczą jacy są naprawdę zwolennicy uśmiechniętej Polski co sobą reprezentują jak zrzucą swoje maski , wtedy mamy z waszej strony , nienawiść , pogardę , wyzwiska , bełkot , chaos , zła wola , insynuacje , negatywne emocje i wiele innych negatywnych rzeczy

Edytowane przez voltq
Opublikowano

@Winter czyny nie słowa , wszystkich powinniśmy rozliczać z ich czynów a nie słów , można mówić tak jak PiS że jest się przeciwko nielegalnej imigracji do Polski i przeciwko imigrantom ale jednocześnie sprzedawać nielegalnie wizy oraz masowo sprowadzać imigrantów np na wielkich budowach państwowych 

Liczą się tylko czyny 

Napewno Rosja chce wpłynąć w jakiś na wyniki wyborów w Polsce ale inne państwa również jesteśmy przedmiotem nie podmiotem,  ja bym nikogo nie oskarżał bez zebrania dowodów 

A co do zbierania podpisów ciekawi mnie to bo jeździłem ostatnio dużo służbowo po Polsce i nie widziałem ani jednej osoby zbierającej podpisy na ulicy , co kiedyś było normą widziało się tych ludzi na ulicach 

Opublikowano

Nie zgodzę się. Wytykanie jawnej propagandy niszczy skuteczność trola. Ignorowanie nic nie daje, bo on i tak przylatuje tu niczym mucha do gówna za każdym razem jak są nowe prikazy z Kremla czy jakikolwiek antyukraiński news.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...