trepek 1 357 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 17 godzin temu, Klakier1984 napisał(a): W mediach generalnie cichutko o tych wszystkich podtopieniach. Ciekawe dlaczego Prawa strona mówi o nieudanej rekonstrukcji rządu, lewa strona o sfałszowanych wyborach. To są ważne rzeczy a nie jakieś tam tragedie ludzkie, phiii... 1
huudyy 2 848 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 4 minuty temu, trepek napisał(a): Prawa strona mówi o nieudanej rekonstrukcji rządu, lewa strona o sfałszowanych wyborach. To są ważne rzeczy a nie jakieś tam tragedie ludzkie, phiii... to są zjawiska lokalne które zdarzają się od czasu do czasu... to nie jest powódź, jaką mieliśmy niedawno. 1
Camis 5 889 Opublikowano 29 Lipca Autor Opublikowano 29 Lipca 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Konfederaci to idioci odc. 2137: Tu możliwe że częściowo miał rację: https://tvn24.pl/krakow/krakow-posel-konrad-berkowicz-pokazal-wisle-pod-wawelem-nie-wiedzialem-ze-kanalizacja-jest-dla-pana-taka-nowoscia-st8576694 Nawet "ich" prawacki Grok ich niszczy
j4z 942 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia Dupa nie lato jak ani razu nie miałem 28st w domu. Za miesiąc pół roku ciemności. Pozdrawiam.
lukadd 2 913 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia U mnie już dzisiaj będzie ~30+ na liczniku, a od jutra zaczyna się 34-35-37+ w cieniu
Kamiyanx 1 248 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia No lampa jest jak skurwysyn. Oby jak najdłużej.
ryba 1 246 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia 16 godzin temu, j4z napisał(a): Dupa nie lato jak ani razu nie miałem 28st w domu. Za miesiąc pół roku ciemności. Pozdrawiam. Bardzo mi przykro, ze jestes niezadowolony z tegorocznej pogody jaka sie wylosowala. Ale spoko, mozesz isc spalic kilka opon, za rok wylosuje sie lepiej
GordonLameman 8 459 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia 34 minuty temu, j4z napisał(a): Dzisiaj? 21 w maxie zapowiadają. Suwałki dupa cicho 3
lukadd 2 913 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia Właśnie miałem to napisać, że chłop zamieszkał w Suwałkach i narzeka 1
ryba 1 246 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia 16 minut temu, GordonLameman napisał(a): Suwałki dupa cicho Wina Rudej Wrony, z niemiaszkami sie dogadal, rozbior w bialy dzien!
j4z 942 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia Srałki nie Suwałki 3 godziny temu, lukadd napisał(a): U mnie już dzisiaj będzie ~30+ na liczniku, a od jutra zaczyna się 34-35-37+ w cieniu W takim razie kolega chyba gdzieś na południu od Polski.
crush 3 575 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia 42 minuty temu, j4z napisał(a): W takim razie kolega chyba gdzieś na południu od Polski. Na lewo. U hitlerowców. 1 2 1
GordonLameman 8 459 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia (edytowane) penis penis lol lol Edytowane 11 Sierpnia przez GordonLameman 1
Cappucino 222 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia Miały być upały a tu ledwo 22 i chmury.
Mar_s 2 226 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia To nie chmury tylko dym płonącej planety. 1
j4z 942 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia Siedzą na na jakichś zadupiach świata, a mi od Suwałk ubliżają, lol.
huudyy 2 848 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia 16 minut temu, Cappucino napisał(a): Miały być upały a tu ledwo 22 i chmury. u mnie 23 i zaczyna się patelnia
galakty 3 332 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia U mnie dziś 25, ale w czwartek/piątek ma być 34. Gdzie tydzień temu było 18 Już myślałem że nakrętki przyczepiane do butelki tak schłodziły klimat, ale jednak ciepło wraca. 1
Cappucino 222 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia 3 godziny temu, huudyy napisał(a): u mnie 23 i zaczyna się patelnia Ja tam w sumie nie narzekam, jak dla mnie temperatura idealna. Ponoć z każdym dniem ma być cieplej.
Camis 5 889 Opublikowano 11 Sierpnia Autor Opublikowano 11 Sierpnia (edytowane) 16 godzin temu, galakty napisał(a): Już myślałem że nakrętki przyczepiane do butelki tak schłodziły klimat, ale jednak ciepło wraca. Kolejny inteligentny inaczej który myli pogodę z klimatem. Edytowane 12 Sierpnia przez Camis 1
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia U mnie na razie komfortowo, choć już od dzisiaj ma być koło 30 stopni. Dziś już po 20 min opalania, zaczynało ze mnie kapać no ale jak się robiło w temperaturze ok. 50 stopni, to takie 30 nie jest jeszcze straszne Najbardziej denerwujące jest to że rano piździ, a później grzeje wwuj. Taki pustynny "klimat" nam się zaczyna robić
Rekomendowane odpowiedzi