Tanie granie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Guli · Opublikowano
14600k + ENDORFY Fera 5 Dual Fan Dochodziło do 100 stopni okazało się, że jeden wiatrak odwrotnie zamontowałem i dmuchały na siebie (na radiator do środka) okej, nie miałem nigdy dual fana, a ja się śpieszyłem (przestroga) dla pospieszalskich No dobra, spadło do ~85stopni, ale po x h grania dochodziło znów do 90, dałem w biosie wszystkie wiatraki cpu i w budzie na maxa niby coś to dało, ale nadal widzę spadki fps i chcę wyeliminować opcję, że mój CPU obniża taktowanie przy wysokiej temperaturze (by ją zmniejszyć) To jest gra typowo pod CPU (BF6 redsec) więc to dla mnie priorytet, by to sprawdzić. Zainstalowałem msi + riva statistic i wyświetla mi w grze tylko te dwie opcje (lewy górny róg) a żadnej innej nie mogę dorzucić, dlaczego? -
Przez Mizu · Opublikowano
Chyba World Of Warcraft jak grałem wtedy regularnie. A w większości gier w średnim fps nie odczułem takiej różnicy jak przede wszystkim w 0.1% i 1%low. Tutaj już się zrobiło naprawdę odczuwalnie przy 1440p ultrawide. Dopłata po sprzedaży 7800X3D nie była względnie duża zaraz po premierze a różnica odczuwalna bez overlaya mierzącego fpsy Taki Baldurs Gate 3 w III akcie już tak nie leciał FPS na pysk w specyficznych momentach gdzie przy 7800X3D nadal potrafił to robić. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Kochani. Mam ochotę porobić sobie benchmarki różne ale chcę zachować 99,99% jakości i fpsow widocznych na ekranie. Bez obciazania cpu/grafy nagrywajac z poziomu jakiejś aplikacji. Mam laptopa 4800HS, 16GB, GTX 1650Ti 4GB, 2TB SSD oraz jestem w stanie kupić jakis video grabber do PC choć nie wiem absolutnie jak to się je. A może jakiś na USB i użyć lapka? Jak za to się zabrać? Interesuje mnie nagrywanie 1440p w 60fps ale bez obciazania kompa tak by na afterburnerze były widoczne prawdziwe statystyki. -
Przez VRman · Opublikowano
Nvidia nadal umie robić installer swoich sterowników. To już bulwa mać tradycja (980ti, instalowałem bo ponoć łata jakieś dziury) -
Przez Wu70 · Opublikowano
Jeszcze tańsze? Niedługo będą je do ramu dorzucać, 1500 i poniżej trafia się na pepperze co chwilę. Tu masz w podobnej cenie normalną wersję (nie taka bieda) https://www.proshop.pl/Monitor/265-AOC-Q27G4ZDR/3437141
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi