Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Aaa tego to nie wiedziałem czyli oprócz pór roku to AC jak każdy poprzedni -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Oj, prawie cała lista prawackich bzdur. Ale mi przykro! -
Przez Katystopej · Opublikowano
W pełnoletnim Outlanderze żadna z powyższych wad nie wystąpiła nigdy, fotele grzeją bardzo dobrze zawsze, tylna szyba grzeje się i roztapia w całości zawsze, głośniki nie zamarzają, przebiegi robię po 8km do pracy a aku mam jebitny bo 95ah i nigdy nie był niedoładowany, za każdym razem w te mroxy odpala. Kurwa te auta to cyrk na kołach -
Przez bergercs · Opublikowano
Z grupy EV: "Jest -10⁰C 🫡 Elektryczny Fiat E-Ducato (w pełni załadowany pod 3500 kg DMC) zużył 42,7 kWh/100 km jadąc licznikowe 100 km/h po S7✌️ Czyli dalej ponad 200 km w tych warunkach jest realne 🫡 Tyle. I to nie jest post sponsorowany 😎" Właściciele trzyletnich Masterów z przebiegiem 700k km na pewno nie uznają tego za reklamę I jeszcze Audi: "Tomasz Sopel · nostdrpoeSlgai04lh375i87t479d5z9412a3.h7628lli9l2 7u7cfo3al7 · Audi Q4 Etron, 63kWh, statystyka po trasie w dzisiejszych mrozach, w korkach, 36min jazdy, 5km trasa, “spalanie” jak na zdjęciu. Auto trzymane na parkingu podziemnym. Realny zasięg 100km . Generalnie po 7000km wniosek jest taki że auto nie nadaje się na trasy ale za to jest słabe do miasta. Przewaga dzięki technice. Jedyną zaletą to koszt miesięczny 900 Netto przy wpłacie na poziomie dotacji. Nowe ale technologicznie 4-5 letnie auto pokazuje że nie nadaje się do niczego." Jak to jest, że właściciele prawdziwych marek premium dostrzegają wady samochodów, a właściciele chińskich paździerzy takie klapki na oczach? -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@eNeSik TL;DR: Z ostatnich ~3 miesięcy (realnie: 2025‑11‑03 → 2026‑02‑02, strony 1274–1394) wyszło mi ~293 posty podpadające pod *fake news / dezinformację / powielanie narracji bez źródeł* (około ~10% z przejrzanej puli). Najczęściej kręciło się to wokół: spisków (deep state/Epstein), USA (sensacyjne staty/ICE/Trump), narracji prokremlowskich/antyukraińskich, migracji/świadczeń, oraz UE/DSA “cenzura” + energetyka/Zielony Ład na liczbach z czapy. gpt-5.2-2025-12-11
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi