Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem sens umieszczania w ośrodku.

Trzymać do oporu w areszcie i jak najszybciej wypier... Na Ukrainę. A tam niech sobie z nim radzą.

A jak nie będą chcieli przyjąć to przerzucić przez płot jak worek ze zgniłymi kartoflami.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Cytat

USA: Sąd Najwyższy umożliwia Trumpowi deportację 350 tys. Wenezuelczyków

Donald Trump może deportować. Chodzi o 350 tysięcy Wenezuelczyków z programu tymczasowej ochrony. Sąd Najwyższy USA unieważnił w poniedziałek decyzję sądu niższej instancji o zablokowaniu pozbawienia ich prawa do pobytu.

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-setki-tysiecy-ludzi-do-deportacji-trump-dostal-zielone-swiat,nId,7968470

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Alek_M napisał(a):

@Ludojad twoja republika jest tak wiarygodna jak twój rezydent w pałacu.

To jest do weryfikacji skoro powołują się na dokumenty z prokuratury.

Pytanie czy dokumenty zaraz nie wyparują. Nie wiem... W wybuchu głośnika bluetooth na przykład.

A jeśli to prawda to ogolić łeb i przez płot na Białoruś.

I teraz piłeczka po stronie Tuska. Bo to jest idealna okazja na pozytywny PR - natychmiastowe zawieszenie do wyjaśnienia.

Edytowane przez crush
Opublikowano

ostro sie pali u trzaska, probuja juz w porozumieni z ue oszukac miliony Polakow i wplynac na wybory,

tusk brzmi w sejmie o braku nielegalnych imigrantow, grozi nawet zamknieciem granicy z niemcami mimo ze do tej pory mu nie przeszkadzalo podrzucanie murzynow przez niemiecka policje XD

Cytat

LE MOND pisze, że deklaracje o niewdrażaniu pakietu migracyjnego to ustawka z UE

UE specialnie nie chce robić afery z deklaracji PO, że nie wdroży pakietu migracyjnego. von der Leyen "Wolała nie robić z tego afery, wiedząc, że po wyborach Tusk będzie przestrzegać przepisów"

http://wydarzenia.interia.pl/wybory/prezydenckie/news-le-monde-pomocna-dlon-ursuli-von-der-leyen-dla-donalda-tuska,nId,21818572

dzialania pozorowane przybieraja na sile ale po czynach ich poznacie

teczowy rafau placi np za takie cuda:

Cytat

Sztuka o Polakach mordujących arabskich uchodźców; przy wsparciu m st. Warszawa

Krótki opis: w roku 2049 odkrywane są zbrodnie Polaków dokonane na granicy Białoruskiej. Okazuje się, że Polacy wymordowali tu przed niespełna 30 laty tysiące arabskich uchodźców. A tych, których nie zamordowali, zamęczyli w rewitalizowanym w tym celu potajemnie pohitlerowskim obozie zagłady.

wszystko jest przygotowywane i finansowane zgodnie z planem, po prostu chwilowo trzeba klamac

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubio napisał(a):

Smieszne są te propagandowe teksty gdzie wszystko co złe przypisuje się prawicy , tymczasem w ostatnich 125 latach wszystkie wojny , ludobójstwa itd były spodowane działalnością lewicową , lewica popiera aborcje przez która zostaje zamordowanych 56 mln ludzi rocznie największe ludobójstwo w historii ziemi

Edytowane przez voltq
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

Smieszne są te propagandowe teksty gdzie wszystko co złe przypisuje się prawicy , tymczasem w ostatnich 125 latach wszystkie wojny , ludobójstwa itd były spodowane działalnością lewicową , lewica popiera aborcje przez która zostaje zamordowanych 56 mln ludzi rocznie największe ludobójstwo w historii ziemi

A czy w tej bajce były smoki?

• Confused 1
Opublikowano
6 minut temu, hubio napisał(a):

@voltq Zależy czy nazizm uznamy za lewicowy czy prawicowy :) Partia narodowo-socjalistyczna NSDAP jest określana jednak jako prawicowa, pewno z powodu tego członu "narodowo" :) 

https://pl.wikipedia.org/wiki/Narodowosocjalistyczna_Niemiecka_Partia_Robotników

Tym ludziom – (dowództwu NSZ – przyp. KP) – przypisuje się nacjonalizm. Oni tego pojęcia tak naprawdę nie używali. A jeśli nawet pojawiało się w ich publicystyce, to było inaczej rozumiane.  Polska idea narodowa nigdy nie była nacjonalistyczna!

Nie była tym, czym była na Zachodzie. Ruchy nacjonalistyczne: brytyjskie, niemieckie, hiszpańskie, portugalskie, włoskie, są zupełnie innego typu. Tam jest łączenie się według krwi. Mamy wspólne etniczne pochodzenie. Krew się liczy! Urodzony z matki – Niemki, ojca – Niemca, to znaczy, że jesteś Niemcem. Nie masz wyboru! W Polsce tego nie było. Profesor Wincenty Lutosławski – wybitny filozof – jeden z ideologów Obozu Narodowego pisał przed wojną: Polakiem w Polsce może być każdy!

Może to być Niemiec, murzyn, czerwonoskóry Indianin, Hindus. Każdy, kto się do polskości przyznaje. Kto dla Polski chce żyć i pracować. Kto akceptuje polski system wartości i przyjmuje interes narodowy Polski, jako swój własny. I dlatego tak było. I dlatego ta idea narodowa jest tak zwalczana. Żeby nie pokazać jej prawdziwego oblicza. Żebyśmy nie mówili tak, jak mówić powinniśmy. 

Opublikowano
8 godzin temu, Winter napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/spiecie-w-bialym-domu-trump-zaskoczyl-filmem-prezydenta-rpa-7159243129457440a

Pracowałem kiedyś z typem z RPA, który dostał się tutaj jako uchodźca. Temat nie jest w żadnym wypadku naciągany. Biali żyją w ogrodzonych, zamkniętych osiedlach pod bronią.

ale orka i jeszcze te plemienne okrzyki na video XD

to ludobojstwo jakim swiat sie nie interesuje, najwazniejsze jest przesiedlic troche murzynow na socjal europejski

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Spoko. Skończą jak Zimbabwe.

Bo Makumbie się wydaje, że czarnemu nie rosnąć bo zła biały człowiek zabrać cała magiczna ziemia! 🙎🏿‍♂️

Edytowane przez crush
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Winter napisał(a):

będą mogli tę ziemię przejąć.

I przejmą.

I zdechną z głodu.

Mnie interesuje tylko żeby tam ani złotówka nie wyfrunęła.

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

ludobojstwo jej nie interesuje to oczywiscie ma inne zdanie XD

Cytat

Berlin: nauczyciel prześladowany przez uczniów za orientację homoseksualną

Miało to miejsce w Carl-Bolle-Grundschule w berlińskiej dzielnicy Moabit. Uczniowie straszyli go piekłem, twierdzili, że jest obrazą islamu i jest nieczysty. Dostawał także groźby uszkodzenia ciała. 95% uczniów szkoły to migranci.

https://www.tagesspiegel.de/berlin/mobbing-gegen-berliner-padagogen-grundschuler-sollen-schwulen-lehrer-homofeindlich-beschimpft-haben-13731580.html

ale to trzeba byc naiwnym zeby w dzielnicy gdzie 55% ludzi ma imigranckie pochodzenie paradowac z LPG XD

• Like 1
Opublikowano
Cytat

Kulisy afery przemytniczej. Co ABW znalazła w telefonach aktywistów na granicy?

Ekspertom z ABW udało się niedawno odzyskać dane z telefonu Kamili M., aktywistki oskarżonej o pomoc uchodźcom z granicy

Cytat

W otoczeniu Donalda Tuska znajdują się ludzie współpracujący z przemytnikami nielegalnych imigrantów. Chodzi o Klementynę Suchanow, którą rządowa komisja ds. wpływów rosyjskich w Polsce generała Jarosława Stróżyka wykorzystała jako jedną z ekspertek 

https://www.rp.pl/kraj/art42340481-cienka-granica-pomagania-uchodzcom-zloty-telefon-kamili-m-pograza-aktywistow-z-granicy

sami sobie fundujemy te wszystkie przemitnicze ngosy na zlecenie obcych agentur, to jest upadek panstwa

Cytat

– Oskarżona w konwersacji z organizatorem deklaruje możliwość płacenia „kurierom” z pieniędzy pochodzących od Polaków, które były przekazywane jako darowizny na rzecz pomocy migrantom. Ciężko zarobione pieniądze przez Polaków, które przekazywali zgodnie z ich przekonaniem na słuszny cel, były w istocie przekazywane na finansowanie handlu ludźmi i organizowanie nielegalnego przekraczania granicy

Tak zaszczulismy ludzi ze oni juz sami zbieraja na przemytnikow ktorzy zwioza im przestepcow

to jest ..ehm..przykre....

• Like 1