Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Fajnie tymi granacikami się rzuca. 😀 -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Idzie bez dodatkowego blockera żyć, przeglądam różne strony i do tej pory chrome radził sobie super, nawet kiedyś pytałem czy to ma jakieś wbudowane blockery ponieważ nic dodatkowego nie instalowałem, a reklam 0. I jak mówię forum głównie przeglądam w robocie, a tam możliwości instalacji czegokolwiek nie mam. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Koleżko, ni z gruchy ni z pietruchy pojawiasz się znikąd. Naganiasz na exodus. Robisz jakieś wyliczenia z dyskalkulią. Kreślisz czarne scenariusze po bandzie. Powołujesz się na naciągane obserwacje. Przekręcasz założenia w paywall. Stajesz na rzęsach żeby jakiś ferment wprowadzić i jeszcze bezczelnie udajesz jednego z nas. Idź naganiać gdzie indziej, bo tutaj organiczna społeczność ma radar na ściemę. A jeżeli jest to konieczne nie widzę nic złego jak i wielu innych aby robić dobrowolny datek jeżeli to ma pomóc. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. A Ci co nie płacą będą o tyle do przodu, że dzięki tym co to na klatę biorą nie zobaczą też reklam. -
Przez Vulc · Opublikowano
Kompletnie nie zależy mi na żadnym wyróżnieniu supportera, reklam nie mam ani na komórce, ani na stacjonarce, bo nie oszukujmy się - w dzisiejszych czasach bez jakiegoś adblockera po prostu się nie da. Tak czy inaczej nie jestem przeciwnikiem drobnego supportu miejsca, które bardziej lub mniej regularnie odwiedzam, ale czytając wątek nie widzę, żeby wyłaniał się jakiś na to sensowny pomysł. Tak czy inaczej dziękuję za wywołanie, będę tu zaglądać. -
Przez Piła · Opublikowano
No jestem, i co w tym dziwnego? Cyrografu chyba nie trzeba podpisywać z żadną ze stron? Nigdy nie pisałem że jestem Piłą z Laba, ani o trosce o kogokolwiek. Temat się wyświetlił i odpisałem, bo niektórzy żyją iluzjami. Napisał prowodyr w naganianiu na płatne profile
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi