VRman 3 098 Opublikowano Wtorek o 12:36 Opublikowano Wtorek o 12:36 Dobrze gada! Czerwony sznureczek - Trauma do końca życia może być!
GordonLameman Opublikowano Wtorek o 12:50 Opublikowano Wtorek o 12:50 13 minut temu, VRman napisał(a): Dobrze gada! Czerwony ukraiński sznureczek - Trauma do końca życia może być! poprawiłem
AndrzejTrg Opublikowano wczoraj o 04:04 Opublikowano wczoraj o 04:04 Ukrainka, ukraińcowi kacapem "Atak na taksówkarza w Łodzi. Nożowniczka w ciąży kazała łamać telefony i żądała oddania pieniędzy. Wszystko nagrała kamera" https://wiadomosci.onet.pl/lodz/dlugowlosa-lodzianka-nozem-grozila-taksowkarzowi-jest-nagranie-z-pojazdu/4zlhtyt
hubio Opublikowano wczoraj o 14:24 Opublikowano wczoraj o 14:24 @AndrzejTrg a skąd masz info, że napastniczka też była Ukrainką?
AndrzejTrg Opublikowano wczoraj o 17:18 Opublikowano wczoraj o 17:18 2 godziny temu, hubio napisał(a): @AndrzejTrg a skąd masz info, że napastniczka też była Ukrainką? Z rana jak wklejałem to był to skopiowany link z newsów z msn, a widzę że to zrobiło jako cytat a nie odnośnik... nie wiem czemu, ale tam było info że to obywatele Ukrainy byli, jak i chłop tak i baba, choć ona to dość tak niewyraźnie mówi i odniosłem wrażenie że to Ukrainka, ale patrząc z drugiej strony taka dziwna wymowa mogła być też spowodowana oszpeceniem pyska.
nozownikzberlina Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu w sumie nie wiedziałem gdzie to dać i bonus: po wszystkim krzyczała, że kierowca chciał ją zgwałcić standardowa zagrywka bab gdyby nie miał kamery, to gość jeszcze by do pierdla poszedł w tym kukoldstanie gdzie wystarczy pomówienie aby wsadzić kogoś do paki za domniemany gwałt (chyba że jesteś jakimś prezenterem TVN to wtedy nie).
oldfashioned Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Przeciez to polski chwast, wiec nie rozumiem co to robi akurat w tym temacie. Sama sprawa - powinien byc bardzo mocny wyrok, bo jawne uposledzenie umyslowe tej pani moglo doprowadzic to bardzo tragicznych skutkow. Ta jedna szara komorka ktora tam wygrala uratowala typa od smierci.
Kris194 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Szkoda, że jeszcze tego nie dodałeś 👇 Chociaż jeden odpad ludzki trafi tam gdzie jego miejsce 💪
huudyy Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 16 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Z rana jak wklejałem to był to skopiowany link z newsów z msn, a widzę że to zrobiło jako cytat a nie odnośnik... nie wiem czemu, ale tam było info że to obywatele Ukrainy byli, jak i chłop tak i baba, choć ona to dość tak niewyraźnie mówi i odniosłem wrażenie że to Ukrainka, ale patrząc z drugiej strony taka dziwna wymowa mogła być też spowodowana oszpeceniem pyska. Mógłbyś nie powielać fake newsów? To polka witaminka jest. Podobno jej fb https://www.facebook.com/profile.php?id=61567845421483&locale=pl_PL Edytowane 8 godzin temu przez huudyy
nozownikzberlina Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Przeciez to polski chwast, wiec nie rozumiem co to robi akurat w tym temacie. ale kierowca zdaje się z Ukrainy, czy nie? Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Sama sprawa - powinien byc bardzo mocny wyrok, bo jawne uposledzenie umyslowe tej pani moglo doprowadzic to bardzo tragicznych skutkow. Ta jedna szara komorka ktora tam wygrala uratowala typa od smierci. przecież to baba. 20 godzin prac społecznych i zawiasy x D
huudyy Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, nozownikzberlina napisał(a): ale kierowca zdaje się z Ukrainy, czy nie? No i co w związku z tym? Napastniczka była z Polski, o to chodzi.
nozownikzberlina Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, huudyy napisał(a): No i co w związku z tym? filmik ukazuje co może ich spotkać ze strony kobiet - rabunek, a na końcu oskarżenie o gwałt. imigranci są bardziej narażoną grupą, bo wiadomo, że społeczenstwo patrzy na nich z góry. Gdyby nie miał kamery, to wszyscy by uwierzyli kobiecie, bez wyjątku (nawet jeden cuckold już podleciał do niego i chciał go bić) Edytowane 8 godzin temu przez nozownikzberlina
GordonLameman Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 7 minut temu, huudyy napisał(a): Mógłbyś nie powielać fake newsów? To polka witaminka jest. Podobno jej fb https://www.facebook.com/profile.php?id=61567845421483&locale=pl_PL Lepiej ignorować. Powielanie fejków to jego główne zajęcie. A im głupszy fejk tym lepszy .)
nozownikzberlina Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Nie wiem czy pijecie do mnie, ale słowem nie wspomniałem, że to jest jakaś Ukrainka.
GordonLameman Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 17 minut temu, huudyy napisał(a): Mógłbyś nie powielać fake newsów? To polka witaminka jest. Podobno jej fb https://www.facebook.com/profile.php?id=61567845421483&locale=pl_PL Dobre
AndrzejTrg Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, huudyy napisał(a): Mógłbyś nie powielać fake newsów? To polka witaminka jest. Podobno jej fb https://www.facebook.com/profile.php?id=61567845421483&locale=pl_PL Wiesz nie weryfikuję wszystkiego i dlatego napisałem że na stronie msn napisali że to byli obywatele Ukrainy... a podobno to może nie być jej konto Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Lepiej ignorować. Powielanie fejków to jego główne zajęcie. A im głupszy fejk tym lepszy .) Taaa bo tyle tego tutaj wklejam... że to główne moje zajęcie skąd tą informację wytrzasnąłeś jak można wiedzieć? Edytowane 7 godzin temu przez AndrzejTrg
GordonLameman Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Taaa bo tyle tego tutaj wklejam... że to główne moje zajęcie skąd tą informację wytrzasnąłeś jak można wiedzieć? Nie o Tobie
VRman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 6 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a): filmik ukazuje co może ich spotkać ze strony kobiet - rabunek, a na końcu oskarżenie o gwałt. imigranci są bardziej narażoną grupą, bo wiadomo, że społeczenstwo patrzy na nich z góry.) 9.6 9.9 9.8 9,9 Bardzo dobre noty. Sam bym dał pełne 10. Edytowane 1 godzinę temu przez VRman
Rekomendowane odpowiedzi