Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Hmmm tak porównuję sobie Aurisa i Santa Fe plugin to wychodzi: 82KM i 207NM 91KM i 304NM Nie wiem czy to aż takie różnice w silnikach czy raczej napędzie, bo Toyota ma eCVT, a Hyundai "normalny" automat. -
Przez bergercs · Opublikowano
Powiedz mi, jak jednocześnie na nim robisz zupę, gotujesz ziemniaki (lub smażysz frytki) smażysz schabowego i surówkę z marchewki z jablkiem. Bo może po prostu nie ogarniam, że się nie da. -
Przez Send1N · Opublikowano
Dopytaj w wiadomości do sprzedającego jak to w końcu jest po prostu jak daje 12miesiecy to też nie jest zle, więcej i tak pewnie nigdzie nie dostaniesz. -
Przez szafir00 · Opublikowano
Wszystkie graty działające, piszę ponieważ mieszkam w Niemczech i jakoś dziwnie Niemcy nie zabijają się o moje podzespoły robiłem rozeznanie na niemieckich ebay, oraz alledrogo, gdyby komuś zechciało się pochylić nad tematem i wyceniłby mi te podzespoły byłbym bardzo wdzięczny MSI 3080 Ti SUPRIM X 12G 12700K MAG Z690 TOMAHAWK WIFI DDR4 G.Skill Trident Z RGB 32GB Kit, DDR4-3600, CL16-16-16-36 4x8gb Liquid Freezer II 360 załączam link do niemieckiej strony gdzie wystawiłem graty, oczywiście więcej zdjęć możliwe w każdej chwili https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/msi-suprim-x-3080ti-12700k-msi-z690-tomahawk-ddr4-wifi-32gb-ram/3275320324-228-4635 Problemem może być to, że chciałbym sprzedać całość, bez zabawy w rozkompletowywanie Naprowadźcie mnie proszę z jaką ceną mogę się liczyć, a może w Polsce szukać nabywcy? -
Przez Send1N · Opublikowano
Podstawowa zasada to nie instalować W11 tym bardziej w standardowej wersji na takie wiekowe sprzęty 8gb ramu nie jest problemem tylko właśnie to obciążenie cpu sprawia że korzystanie jest uciążliwe, taki win7 jest znacznie lżejszy od strony cpu nawet starsze buildy 10 działają znacznie lepiej na tego typu sprzętach, przerabiałem masę o wiele starszych sprzętów, ten lenovo nie jest wcale taki zły w porównaniu do tego co ja czasami dostaje do roboty także wiem jaki system w danym przypadku należy wrzucić i gdzie jakie cięcia we własnym zakresie zrobić aby to w miarę chodziło
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi