Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Áltair napisał(a):

Że są głośni, to akurat fakt. U mnie w mieście też drą się na całą ulicę czy komunikację miejską, jakby wszyscy mieli wadę słuchu.

ciekawe kiedy ci okradną mieszkanie :D

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Ludojad napisał(a):

Faktycznie sami migranci... ten na pierwszym planie to przywódca :D  jeszcze ten podpis po nazwiskiem... takich ludzi się powinno wykluczać społecznie 

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Like 1
Opublikowano

https://fakty.tvn24.pl/fakty-po-poludniu/tysiace-cudzoziemcow-uslyszalo-zarzuty-straz-graniczna-wszczyna-deportacje-niech-ta-wiadomosc-idzie-w-swiat-st8324562

Nawet jak to propaganda i deportują 100 nielegalnych imigrantów to i tak dobrze 

PiS wpuszczał tylko nielegalnych imigrantów a platforma obywatelska przynajmniej coś próbuje ich deportować ale to PiS jest uważany za partię przeciwko imigrantom a PO pro imigrancka , kiedy jest dokładnie odwrotnie dlatego PiS jest największą zaraza Polski i trzeba ich koniecznie zwalczyć 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 27.02.2025 o 17:21, voltq napisał(a):

ciekawe kiedy ci okradną mieszkanie :D

Niech przychodzą. Przyłączę się do nich i razem poszukamy kosztowności :E 

Edytowane przez Áltair
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

"Rozporządzenie dublińskie stanowi, że uchodźcy muszą złożyć wniosek o azyl w kraju UE, do którego po raz pierwszy wjechali. Jeżeli nie są to Niemcy, to Republika Federalna Niemiec odsyła takiego cudzoziemca do danego kraju." - komu możemy za to podziękować?

Opublikowano
Cytat

Ośrodek ma mieć zdolność operacyjną do odsyłania do innych krajów nawet 60 cudzoziemców miesięcznie.

Serio, z taką ilością miałaby sobie Polska nie poradzić? Przecież tylu to można spakować w nocy do Casy, ubrać im spadochrony, w nocy polecieć i gdzieś nad pustynią otworzyć luk bagażowy... Szczególnie, że będą autokarem dostarczani wprost z miejsca A do B a nie wypuszczani samopas na moście.

• Upvote 2

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Hmmm tak porównuję sobie Aurisa i Santa Fe plugin to wychodzi:   82KM i 207NM 91KM i 304NM   Nie wiem czy to aż takie różnice w silnikach czy raczej napędzie, bo Toyota ma eCVT, a Hyundai "normalny" automat. 
    • Powiedz mi, jak jednocześnie na nim robisz zupę, gotujesz ziemniaki (lub smażysz frytki) smażysz schabowego i surówkę z marchewki z jablkiem. Bo może po prostu nie ogarniam, że się nie da.
    • Dopytaj w wiadomości do sprzedającego jak to w końcu jest po prostu  jak daje 12miesiecy to też nie jest zle, więcej i tak pewnie nigdzie nie dostaniesz.
    • Wszystkie graty działające, piszę ponieważ mieszkam w Niemczech i jakoś dziwnie Niemcy nie zabijają się o moje podzespoły robiłem rozeznanie na niemieckich ebay, oraz alledrogo, gdyby komuś zechciało się pochylić nad tematem i wyceniłby mi te podzespoły byłbym bardzo wdzięczny MSI 3080 Ti SUPRIM X 12G 12700K MAG Z690 TOMAHAWK WIFI DDR4 G.Skill Trident Z RGB 32GB Kit, DDR4-3600, CL16-16-16-36 4x8gb Liquid Freezer II 360   załączam link do niemieckiej strony gdzie wystawiłem graty, oczywiście więcej zdjęć możliwe w każdej chwili   https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/msi-suprim-x-3080ti-12700k-msi-z690-tomahawk-ddr4-wifi-32gb-ram/3275320324-228-4635    Problemem może być to, że chciałbym sprzedać całość, bez zabawy w rozkompletowywanie    Naprowadźcie mnie proszę z jaką ceną mogę się liczyć, a może w Polsce szukać nabywcy?  
    • Podstawowa zasada to nie instalować W11 tym bardziej w standardowej wersji na takie wiekowe sprzęty  8gb ramu nie jest problemem tylko właśnie to obciążenie cpu sprawia że korzystanie jest uciążliwe, taki win7 jest znacznie lżejszy od strony cpu nawet starsze buildy 10 działają znacznie lepiej na tego typu sprzętach, przerabiałem masę o wiele starszych sprzętów, ten lenovo nie jest wcale taki zły w porównaniu do tego co ja czasami dostaje do roboty  także wiem jaki system w danym przypadku należy wrzucić i gdzie jakie cięcia we własnym zakresie zrobić aby to w miarę chodziło 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...