Isharoth 210 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Wątek ogólny do dyskusji o popularnej konsoli ze stajni Nintendo - Nintendo Switch. Sprzedanych jest już ponad 140 milionów sztuk konsol. Ciekawe jak pójdzie następcy. Ciekawi mnie też fakt, ze nawet pod koniec życia generacji, Nintendo nadal zaskakuje i wypuszcza masę ciekawych tytułów. 1
daerragh 30 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Wrzuce tu linka, bo gra tez jest na Switcha. Sea of Stars: Edytowane 30 Października przez daerragh 2
pablonas 3 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Trochę wstyd się przyznać ale kupiłem switcha dopiero 3 miesiące temu. Trochę przypadkowo, ze względu na gry ruchowe dla moich synków. Okazało się, że ten totalnie nieznany mi sprzęt bardzo mi się spodobał. Nie rozumiałem tego ostatniego hype`u na handheldy, a okazało się, że w Switchu się zakochałem. Aktualnie ogrywam RDR1, kupiłem trochę różnych indyków, wciągnął mnie DREDGE. Gram zarówno przez docka jak i w trybie kanapowym. Kompa stacjonarnego włączyłem od sierpnia w celu zagrania w cokolwiek ze 3 razy. I najbardziej mnie zadziwia fakt, że o ile na komputerze zawsze chciałem mieć możliwie ładną grafikę i płynność o tyle na Switchu kompletnie nie przeszkadza mi, że gra idzie w 720p w 30fps czy w 1080 na TV w 30 fps. Ja tego w ogóle nie zauważam. Ciekawe doświadczenie 3
Tombycz 32 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Konsola Nintendo Switch OLED z Joy-Con Black & White | Oficjalny Sklep Allegro | Black Weeks 1.199zł Okazja Black Weeks. Sprzedaje i wysyła Allegro. Konsola Nintendo Switch OLED z Joy-Con Black & White - Sklep, Opinie, Cena w Allegro.pl
Isharoth 210 Opublikowano 5 Listopada Autor Opublikowano 5 Listopada @pablonas Nie dziwię się. Mnie w 2020 Switch wyleczył z wypalenia grami. Nauczyłem się nimi cieszyć na nowo, tym bardziej że kupując konsolę parę lat po premierze, miałem już zapas dobrych tytułów do kupienia, a jeszcze sporo nowych w tamtych czasach wychodziło. Ty będziesz miał do nadrobienia jeszcze więcej!
Gonzo3211 6 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada W dniu 4.11.2024 o 14:50, Tombycz napisał(a): Konsola Nintendo Switch OLED z Joy-Con Black & White | Oficjalny Sklep Allegro | Black Weeks 1.199zł Okazja Black Weeks. Sprzedaje i wysyła Allegro. Konsola Nintendo Switch OLED z Joy-Con Black & White - Sklep, Opinie, Cena w Allegro.pl Kusiło ale wolałem poczekać na Amazon i BF. Miesiąc temu dali za 1100
Elvis79 49 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada To już lepiej poczekać na Switcha2 ma mieć wsteczną
Gonzo3211 6 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Też tak cały czas uważałem, ale w końcu oled zaczął bywać w przyjemnych cenach... Już kiedyś co był za 1200 na amazonie, chyba w wakacje... miałem go w koszyku, ale się nie zdecydowałem. Nie pomyślałem jednak o baterii w swoim premierowym switchu i jak zacząłem go brać w obroty, to jednak nowa konsolka to nowa, szczególnie że nowsze rewizje biorą mniej papu. A mam jeszcze drugiego gracza na switcha, więc i oled będzie używany i switch 2 jak w końcu wyjdzie. 1
lukadd 348 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) Na niemieckim pepperze od 3 dni szał, bo aliexpress z wysyłką z Hiszpanii wrzuciło wersję OLED za 195 euro Edytowane 14 Listopada przez lukadd
Elvis79 49 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Można było by pomyśleć gdyby nie pałowanie się w razie awarii z gwarancją
galakty 293 Opublikowano Czwartek o 09:07 Opublikowano Czwartek o 09:07 W dniu 14.11.2024 o 16:19, lukadd napisał(a): Na niemieckim pepperze od 3 dni szał, bo aliexpress z wysyłką z Hiszpanii wrzuciło wersję OLED za 195 euro Czytałem u nas i podobno nie wysyłali
lukadd 348 Opublikowano Czwartek o 10:04 Opublikowano Czwartek o 10:04 Ta akcja dość długo trwała. Być może nie wszystkim wysłali. Ale na pewno część ludzi dostała bo ludzie wrzucali fotki na niemieckim pepperze i się chwalili. 1
galakty 293 Opublikowano Czwartek o 10:13 Opublikowano Czwartek o 10:13 (edytowane) Teraz na Amazon jest, kurcze kusi mnie... https://www.pepper.pl/promocje/nintendo-switch-oled-mario-bros-wonder-nso-12m-1254zl-940633 EDIT: Już po Edytowane Czwartek o 10:16 przez galakty
galakty 293 Opublikowano Piątek o 07:40 Opublikowano Piątek o 07:40 Wersja z Aliexpress czymś się różni poza ładowarką? Podobno japońska ale nie ma problemu?
Elvis79 49 Opublikowano Piątek o 18:52 Opublikowano Piątek o 18:52 W dniu 11.11.2024 o 16:41, Gonzo3211 napisał(a): ale się nie zdecydowałem. Możesz w końcu zdecydować się na to https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/promocja-na-pro-controller-w-empik-oficjalny-pad-do-konsoli-nintendo-switch-juz-za-23989-zl/
Gonzo3211 6 Opublikowano Piątek o 20:24 Opublikowano Piątek o 20:24 W dniu 28.11.2024 o 11:13, galakty napisał(a): Teraz na Amazon jest, kurcze kusi mnie... https://www.pepper.pl/promocje/nintendo-switch-oled-mario-bros-wonder-nso-12m-1254zl-940633 EDIT: Już po Wczoraj też nie zdążyłem, ale dzielnie polowałem i dzisiaj znów się pojawił w tej cenie i udało się zamówić. 1 godzinę temu, Elvis79 napisał(a): Możesz w końcu zdecydować się na to https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/promocja-na-pro-controller-w-empik-oficjalny-pad-do-konsoli-nintendo-switch-juz-za-23989-zl/ Teraz to już czekam na następcę
Elvis79 49 Opublikowano Piątek o 21:23 Opublikowano Piątek o 21:23 (edytowane) Godzinę temu, Gonzo3211 napisał(a): Wczoraj też nie zdążyłem, ale dzielnie polowałem i dzisiaj znów się pojawił w tej cenie i udało się zamówić. Teraz to już czekam na następcę o ile się taki pojawi bo ten ma być kompatybilny z Switchem2, także bierz nie marudź i do oleda akurat będziesz miał btw wiesz że gra cyfra i nie odsprzedasz jej ?, chyba że z konsolą i kontem. Edytowane Piątek o 21:27 przez Elvis79
galakty 293 Opublikowano Sobota o 07:50 Opublikowano Sobota o 07:50 11 godzin temu, Gonzo3211 napisał(a): Wczoraj też nie zdążyłem, ale dzielnie polowałem i dzisiaj znów się pojawił w tej cenie i udało się zamówić. Cholera, a ja zamówiłem już z Aliexpress bo nie chciałem czekać
Elvis79 49 Opublikowano Sobota o 08:46 Opublikowano Sobota o 08:46 12 godzin temu, Gonzo3211 napisał(a): Wczoraj też nie zdążyłem, ale dzielnie polowałem i dzisiaj znów się pojawił w tej cenie i udało się zamówić. Jak cyfra nie przeszkadza to to w dobrej cenie https://www.pepper.pl/promocje/spyro-crash-remastered-game-bundle-dwie-trylogie-swietnych-gier-na-nintendo-switch-943584
Gonzo3211 6 Opublikowano Niedziela o 22:26 Opublikowano Niedziela o 22:26 W dniu 29.11.2024 o 22:23, Elvis79 napisał(a): btw wiesz że gra cyfra i nie odsprzedasz jej ?, Wiem, wiem
Rekomendowane odpowiedzi