Nintendo Switch
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
W wypadku wrzucenia kogoś na blacklistę, w każdym temacie widzi się takie coś W wypadku wrzucenia kogoś na blacklistę, w każdym temacie widzi się takie coś -
Przez Keel · Opublikowano
Cześć. Na sprzedaż macbook pro 13 cali, i5 8gb ram, 128gb m.2, bateria trzyma dobre 3h podczas oglądania yt. Sprzedaje gdyż kupiłem tablet lenovo p12 i maca rzadko kiedy używam. 700zl dla forumowicza OLX Zdjęcie z kartka -
Przez Jaycob · Opublikowano
1. Wygląda świetnie. Bardzo malownicze krajobrazy jak w GoT. 2. Wersja na PC zapowiedziana jest na 29 stycznia w Chinach. 3. Nie podoba mi się że to open-world, patrząc na powyższy gameplay to niestety przypomina ten od Ubi z czyszczeniem obozów itd. 4. Walka wydaję się być ciekawa, przypomina mi trochę Sekiro, co oczywiście chwale. 5. Najważniejszy punkt. Czerwona flaga dla mnie, że ma być to free to Play. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Dla fabuły trzeba to przejść, nie wyobrażam sobie wejścia w FFVII bez Crisis Core, szczególnie że jest przecież tyle odniesień w wątkach Aerith. -
Przez Kszyrztow · Opublikowano
Pomyśl może o czymś poprawiającym uchwyt? Sam Switch pod tym względem nie jest tragiczny, ale dłuższe sesje w trybie przenośnym już mogą się dać we znaki, nie wiem jak to wygląda u Ciebie. Ja kupiłem sobie jakiś czas temu Split Pad Compact od Hori i jest to bardzo wygodne ustrojstwo, znacznie lepsze pod względem ergonomii niż standardowe Joy-Cony.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi