Cześć
Instalowałem wczoraj karte graficzną Power Color Amd 7090 XT. Pisałem w innym wątku że miałem problem z windzgrozą ale też był mały problem na poziomie hardware. Tzn. zamontowałem karte wszystko podpiąłem zasilanie karty(mam zasialcz Corsair 850 wat) odpalam komp. Komp niby ruszył ale karta już nie tzn. nie kręciły się wentylatorki w grafice. Sprawdziłem jeszcze raz i to samo ekran ciemny, wentylatorki nie kręcą się. Dodam że miałem 5 dysków zainstalowanych(tak!). tzn. jeden M.2 , dwa ssd sata i jeden hdd plus zewnętrzny na usb ssd. Tak myśle mam przecież zasilacz 850 wat, może te dyski tyle ciągną. Więc odłączyłem te dwa dyski wewnętrzne ssd sata. Zostawiłem tylko M.2 nvme na system i hdd na archiwum. Odpalam komp i działa! Ruszył. Właśnie teraz spod niego pisze. Czy ktoś miał coś takiego?
Tak naprawdę poza oficjalnymi kanałami to zawsze ryzyk, taki loaded niczym się nie rożni od tych innych sklepów którzy są obsługiwani przez taka Enebe. Tam zresztą tez masz rating.
Masz sklep który miał te klucze za 260zl do wersji Premium ...
Oczywiście to nie było tak ze gra kosztowała 260zl, po prostu była promka -15% i eneba nie doliczyła przez chwile za obsługę.
Te cena to już naprawdę była dobra promka jak za gre w tej wersji.
No chyba ze się faktycznie okaże ze to będzie porażką co by tłumaczyło nagle promocje. To po premierze szybko się dowiemy a ceny poleca jeszcze bardziej.
Rekomendowane odpowiedzi