kwiatek.pl 12 Opublikowano Czwartek o 19:17 Opublikowano Czwartek o 19:17 7 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Bzdura. Przeciętny Ukrainiec nie ma pojęcia o rzezi wołyńskiej, roli Bandery i za co Bandera siedział w Polsce. A cokolwiek negatywnego o nim powiesz uzna za ruską propagandę. Tak jak większość Polaków nie wie za co Litwini nas nie lubią i co odwalił Żeligowski. A Ty UKR ,że taki znaFFca jesteś co UKRy myślą ? Normalnie sprawiasz wrażenie niepoczytalnego pisząc takie banialuki... Polecam bardziej się już nie błaźnić nawet tutaj w Waszym gronie pomagaczoukrofili
GordonLameman 8 882 Opublikowano Czwartek o 19:25 Opublikowano Czwartek o 19:25 7 minut temu, kwiatek.pl napisał(a): A Ty UKR ,że taki znaFFca jesteś co UKRy myślą ? Normalnie sprawiasz wrażenie niepoczytalnego pisząc takie banialuki... Polecam bardziej się już nie błaźnić nawet tutaj w Waszym gronie pomagaczoukrofili Nie, jestem Polakiem, ale przy tym nie jestem idiotą. 2
8V32 PcLab 305 Opublikowano Czwartek o 19:28 Opublikowano Czwartek o 19:28 8 minut temu, kwiatek.pl napisał(a): A Ty UKR ,że taki znaFFca jesteś co UKRy myślą ? Normalnie sprawiasz wrażenie niepoczytalnego pisząc takie banialuki... Polecam bardziej się już nie błaźnić nawet tutaj w Waszym gronie pomagaczoukrofili Są badania na ten temat, zbłaźniłeś to się sam wstawiając symbol w awatara 1 1
VRman 2 777 Opublikowano Czwartek o 19:31 Opublikowano Czwartek o 19:31 (edytowane) A ja mu taki fajny awatar zrobiłem. Admini mu wstawili, albo sam, ale na krótko. A taki był ładny. Trzy prompty Ajajowi musiałem dać zanim osiągnął onucową perfekcję. I się teraz marnuje edit: chociaż ta kotwica to trochę pasuje do zatapiania tego wątku lub całej polityki, sądząc po tym jak się udało mu striggerować moderatora Enesika Edytowane Czwartek o 19:33 przez VRman 1
8V32 PcLab 305 Opublikowano Czwartek o 19:33 Opublikowano Czwartek o 19:33 1 minutę temu, VRman napisał(a): A ja mu taki fajny awatar zrobiłem. Jak masz go jeszcze to wrzuć
ptys 73 Opublikowano Czwartek o 20:10 Opublikowano Czwartek o 20:10 (edytowane) 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): No to zryj te twoje ruski kartoszki. nie mój kierunek wolę ciepłe kraje a przyczynę tej zapaści chyba znasz, lewe pomysły Ursuli i jej ekipy 2 godziny temu, 8V32 PcLab napisał(a): Dobrze wiedzieć że są tacy co korzystają z rosjanek z tego co wiem polskie szmaty są w czołówce na niebieskiej platformie mało tego massmedia promują takie zachowania jako niezależność i "silność" kobiet Edytowane Czwartek o 20:14 przez ptys
GordonLameman 8 882 Opublikowano Czwartek o 20:17 Opublikowano Czwartek o 20:17 6 minut temu, ptys napisał(a): nie mój kierunek wolę ciepłe kraje a przyczynę tej zapaści chyba znasz, lewe pomysły Ursuli i jej ekipy No to leć na krym. Tam miejsce takich jak ty. 6 minut temu, ptys napisał(a): z tego co wiem polskie szmaty są na pierwszym miejscu na niebieskiej platformie mało tego massmedia promują takie zachowania jako niezależność i "silność" kobiet „Z tego co wiem” w twoim wypadku kończy dyskusję bo ty nic nie wiesz a to co piszesz to zawsze bzdury lub fejki 1 5
ptys 73 Opublikowano Czwartek o 20:23 Opublikowano Czwartek o 20:23 (edytowane) 2 godziny temu, hubio napisał(a): Ja jeszcze dodam, że wolę VAT nawet 29% i przeboleję moją składkę zdrowotną , ale w Polsce minimalna krajowa to 4800zł a w rosji 1000zł.... To może też być jeden z powodów dlaczego ruskie tak kochają podbijać inne kraje. Sami nic nigdy nie potrafili stworzyć dla własnych ludzi, ale tą pustkę wypełniają sloganami o wielkiej rosji podbijającej inne kraje i wysyłającej statki kosmiczne... Totalne leczenie kompleksów w najgorszy możliwy sposób - poprzez agresję. Takie sprawy jak ogromne rozwarstwienie społeczne bliższe Afryce niż Europie, że jedni nie mają nic a inni nie wiedzą już ile mercedesów mają kupić, skorumpowany cały apart państwowy i wymiar sprawiedliwości i na tym czele wielki putin chodzący po złotych pałacach - to dodatkowe smaczki życia w tym "raju na ziemi"... spoko płać vat 29% będzie wiecej na złote kible dla kumpli Załeńskiego, później zajadaj się żywnością naładowaną pestycydami z mercosur, na koniec po siedemdziesiątce dostaniesz 3k emerytury i piedolniesz na ryj w kolejce do lekarza, ale przynajmniej do samego końca będziesz jaśnie oświeconym europejczykiem dbającym o planetę 8 minut temu, GordonLameman napisał(a): No to leć na krym. Tam miejsce takich jak ty. „Z tego co wiem” w twoim wypadku kończy dyskusję bo ty nic nie wiesz a to co piszesz to zawsze bzdury lub fejki twoje standardowe manipulacje słowem nic nie wnoszą dałem nie raz linki do źródeł czy filmów, w tym i innych tematach a ty nadal pchasz swoją nie popartą żadnymi kontrargumntami tępą propagandę niczym "silniczki" masz tu kilku sobie podobnych z kółeczka wzajemnej adoracji którzy ciągną za tobą bodajaże od tweak.pl ale świata nie zmienicie a wracając do tematu; dwie brygady otoczone w Mirnohradzie jednostki elitarne ciekawe czy pójdą w плен czy ich Ruskie przemielą, dziwie się dlaczego ich w porę nie wycofali Edytowane Czwartek o 20:24 przez ptys 1 1
GordonLameman 8 882 Opublikowano Czwartek o 20:49 Opublikowano Czwartek o 20:49 Idź stąd pls. Szczególnie z tymi filmikami dla idiotów niepiśmiennych 1 3
kwiatek.pl 12 Opublikowano Czwartek o 20:49 Opublikowano Czwartek o 20:49 Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Nie, jestem Polakiem, ale przy tym nie jestem idiotą. BANDEROFILIA to choroba nie narodowość , szczególnie urojoną powinieneś leczyć 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Idź stąd pls. Szczególnie z tymi filmikami dla idiotów niepiśmiennych Merytorycznie... zresztą jak zawsze z Twojej strony
VRman 2 777 Opublikowano Czwartek o 20:55 Opublikowano Czwartek o 20:55 On na serio wstawił linka do strony w domenie .ru? No nie wierzę. Co za ludzi tam werbują, że walą takie babole. Jak nie użycie słowa "rusofobia" to teraz to. Kopiejki bym wam nie zapłacił na ich miejscu 1 5
ptys 73 Opublikowano Czwartek o 21:17 Opublikowano Czwartek o 21:17 4 minuty temu, VRman napisał(a): On na serio wstawił linka do strony w domenie .ru? No nie wierzę. Co za ludzi tam werbują, że walą takie babole. Jak nie użycie słowa "rusofobia" to teraz to. Kopiejki bym wam nie zapłacił na ich miejscu specjanie ci to wstawiłem i prowokacyjnie napisałem po Rosyjsku niewola ( choć Ukraincy mówią tak samo) masz rację jestem Ruskim agentem który siedział tu cały czas zakumuflowany i czekał aż wybuchnie wojna Rosyjsko-Ukrainska abym mógł sączyć na portalu technologicznym rosyjską propagandę, oczekiwałem na to wydarzenie na tweak.pl ( ale tam nic ciekawego oprócz dramy z pussikiem się nie wydarzyło ) i wczesniej portal padł, później na pclab i też nie doczekałem rozwoju sytuacji na froncie i w końcu przyszedł mój czas na ithardware Bogu dzięki bo już myślałem że prędzej się przekręce daj linka do swoich wypocin chetnie skomentuję a tak w ogóle jego ekscelencja Donald Trump ma wypuścić złote karty które będzie można kupić na bańkę zielonych i w ten sposób załatwić sobie ekspresową ścieżkę do obywatelstwa, proponuje wprowadzić to w Europie, rozwiazało by to sporo problemów z nachodźcami a za uzyskane pieniądze można by realizować transformację energetyczną, co sądzicie o tym pomyśle? 31 minut temu, GordonLameman napisał(a): Idź stąd pls. Szczególnie z tymi filmikami dla idiotów niepiśmiennych artykuł der onet dla tych oczytanych o handlu polską pomocą humanitarną w Afryce
Kris194 4 839 Opublikowano Czwartek o 21:31 Opublikowano Czwartek o 21:31 Ostatnio pytałem czy możemy już USA nazywać naszym wrogiem. Dania właśnie uznała USA za potencjalne zagrożenie. https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-historyczna-decyzja-w-danii-sojusznik-uznany-za-potencjalne,nId,22466191 Szybko idzie, w mniej niż rok od statusu sojusznika do potencjalnego zagrożenia... 1 3
GordonLameman 8 882 Opublikowano Czwartek o 21:39 Opublikowano Czwartek o 21:39 Szkoda czasu na onuce. To naprawdę ledwie piśmienne osobniki 5
Badalamann 1 044 Opublikowano Czwartek o 21:42 Opublikowano Czwartek o 21:42 Odpisując trollom tylko wzmacniacie ich wpisy, bo je cytujecie czy dysklutujecie i ich nakręcacie. A wyglądają na kolejne konta już tu pobanowanych hardcorowych użyszkodników. 5
Dimazz 612 Opublikowano Czwartek o 22:00 Opublikowano Czwartek o 22:00 (edytowane) 29 minut temu, Kris194 napisał(a): Ostatnio pytałem czy możemy już USA nazywać naszym wrogiem. Dania właśnie uznała USA za potencjalne zagrożenie. https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-historyczna-decyzja-w-danii-sojusznik-uznany-za-potencjalne,nId,22466191 Szybko idzie, w mniej niż rok od statusu sojusznika do potencjalnego zagrożenia... Dania ma większość sprzętu wojskowego z USA także wiesz Edytowane Czwartek o 22:01 przez Dimazz
VRman 2 777 Opublikowano Czwartek o 22:09 Opublikowano Czwartek o 22:09 (edytowane) 29 minut temu, GordonLameman napisał(a): Szkoda czasu na onuce. To naprawdę ledwie piśmienne osobniki 26 minut temu, Badalamann napisał(a): Odpisując trollom tylko wzmacniacie ich wpisy, bo je cytujecie czy dysklutujecie i ich nakręcacie. Pełna zgoda, ale pocisnąć bekę z nich można. Do tego jeszcze bonusową bo odpisują do mnie i myślą, że będę to czytał 38 minut temu, Kris194 napisał(a): Ostatnio pytałem czy możemy już USA nazywać naszym wrogiem. Dania właśnie uznała USA za potencjalne zagrożenie. https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-historyczna-decyzja-w-danii-sojusznik-uznany-za-potencjalne,nId,22466191 Szybko idzie, w mniej niż rok od statusu sojusznika do potencjalnego zagrożenia... A jak mają nie być zagrożeniem, jak to w Białym Domu jest zombie sterowane z Kremla. Dziwne, że dopiero teraz. Ale i trochę przerażające. Edytowane Czwartek o 22:09 przez VRman
łukasz850 153 Opublikowano Czwartek o 23:21 Opublikowano Czwartek o 23:21 14 godzin temu, VRman napisał(a): Dlatego strona która nie musi, pomaga temu złemu. To ma sens! A to, że administracja trumpa to banda szmat, na których ruscy mają haki albo łapówki na grubą kasę, to nie ma sensu wcale. USA się wycofuje ze wspierania Ukrainy bo AMERICA FIRST i Ameryka jest biedna!. Dlatego kasa Amerykanów ma popłynąć do Rosji, a w zamian za to sporo kasy poleci do Trumpa i ruskich zdrajców jak Witkoff. I to by było na tyle w dzisiejszym odcinku cyklu Życie to nie bajka. Dojrzyj sens. Zapraszamy na jutro. Zostawcie lajka i suba. USA wciąż udzielaja informacji wywiadowczych. Broń z usa wciąż płynie. Trump jest realista. Ukraińcom jednak brakuje ludzi. Wiadomo,że warunki pokoju nie będa kolorowe.
VRman 2 777 Opublikowano Czwartek o 23:36 Opublikowano Czwartek o 23:36 Trump nie skasował tej pomocy która była dla Ukrainy, ale tylko tam, gdzie jakby skasował, to by był zbyt wielki skandal i opierdol nawet od swoich. Zdaje się, że Ukraina już nic nie dostaje od nich za darmo, więc jakby co to mogliby dawać to wsparcie za opłatą. Jakby Trump wiedział, że mu to ujdzie płazem bez spadku poparcia itp. to by pewnie dawno to też zblokował. Przecież ten klaun robi niemal wszystko czego sobie kremliny życzą.
Kris194 4 839 Opublikowano Czwartek o 23:58 Opublikowano Czwartek o 23:58 Kolejna szmata na usługach skazana 👏 9
łukasz850 153 Opublikowano Piątek o 02:04 Opublikowano Piątek o 02:04 (edytowane) 2 godziny temu, VRman napisał(a): Trump nie skasował tej pomocy która była dla Ukrainy, ale tylko tam, gdzie jakby skasował, to by był zbyt wielki skandal i opierdol nawet od swoich. Zdaje się, że Ukraina już nic nie dostaje od nich za darmo, więc jakby co to mogliby dawać to wsparcie za opłatą. Jakby Trump wiedział, że mu to ujdzie płazem bez spadku poparcia itp. to by pewnie dawno to też zblokował. Przecież ten klaun robi niemal wszystko czego sobie kremliny życzą. Tutaj widać ,że do końca nie rozumiesz geopolityki. Ukraina ma tylko 27 mln ludzi, rosja 140 mln, chiny 1.4 mld, indie 1.5 mld. Co ma być dla Trumpa ważniejsze? Ukraina jest dla amerykanów mało ważna. Czy polakow obchodzi jakaś wojna w afryce? Trump realizuje interesy ameryki. rosja nie jest dla ameryki zagrożeniem Edytowane Piątek o 02:06 przez łukasz850 1
Radziuwilk 445 Opublikowano Piątek o 04:37 Opublikowano Piątek o 04:37 4 godziny temu, Kris194 napisał(a): Kolejna szmata na usługach skazana 👏 Takie osobniki powinny byc usadzane raz za razem. Pokazalo by to tym zdrajmoc, ze to "zabawa na duzym ryzyku". Takie brauny i inne. putn musi ladnia beke miec jak widzi, ze mozna oficjalnie zdradzac swoj kraj bez konsekwencji. Oby sie ruszylo na powaznie z onucami. Co do broni z USA. Niedlugo Europa zacznie produkowac na ostro wiec sie po prostu zacznie wymieniac, a sprzet z USA odsprzedawac. Swiat sie zbroi wiec chetnych nei zabraknie. Widze ze na kanale onuce aktywne jak nigdy... 5
kubikolos 1 342 Opublikowano Piątek o 06:50 Opublikowano Piątek o 06:50 (edytowane) 18 godzin temu, drex1 napisał(a): ??? a niby dlaczego? dogadania sie między ruskim kacapem a amerykańskim kacapem w żaden sposób nie zmieniłoby sytuacji Europy i Polski co najwyżej pogorszyło. Putinowcy poczuliby ze znowu za wojne i zbrodnie spotkała ich nagroda, a nie kara. Po drugie chyba nikt normalny nie wierzy, że wcześniej czy później sowieci nie wydymali by trampowcow? dogadanie sie usa-rus daje pokoj a nie poprawia sytuacje Europy, dokladnie tak jak ostatnio dogadali sie demokraci i tak jak chcieli dogadywac sie niemcy, to po pierwsze po drugie kazde panstwo od tysiecy lat wie ze za wojne i zbrodnie przychodzi nagroda jak jestes wystarczajaco silny, nie mieszaj geopolityki z romantycznymi pierdami a co do sytuacji Europy to poprawi sytuacje tylko i wylacznie wlasna sila sila militarna, na plaszczyznie swiatowej od pewnego momentu zawsze interesy EU i USA beda sie rozjezdzac cos takiego jak obrona przed kacapami to jest totalne minimum co Europa MUSI zapewnic sobie sama, nie ma innej mozliwosci Edytowane Piątek o 06:52 przez kubikolos 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź