Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Jak ustawisz najwyższa w opcjach zasilania, to karta nie zejdzie do profilu 2d. CPU też będzie mieć max zegary. Zrównoważony profil jest zalecany i tak mam ustawione u siebie -
Przez LeBomB · Opublikowano
Te wszystkie partycje to na ilu dyskach masz i ile z nich jest podłączone przez kable SATA? Najprostsze rozwiązanie i najtańsze, podmień kabel SATA. Przynajmniej wyeliminujesz jedną z potencjalnych przyczyn i będzie wtedy pewność że to problem z systemem lub dyskiem, ostatecznie zasilaniem lub płytą główną. -
Przez hubio · Opublikowano
Prawda jest taka, że kupuje się jakiś sprzęt to zaraz po zakupie się człowiek jara. Czy nowe GPU czy CPU, czy cała platforma czy głupi RAM. Czy nowy windows. Robi testy. Dzieli się opiniami. Testuje itp. Ale ile można? Ok niech będzie tydzień, nawet miesiąc. Ale potem po prostu sobie gra i zapomina nawet co tam ma. Wielu użytkowników wymienia co 2, 3 lata. Część nawet co rok. Ale o czym pisać przez te 11 miesięcy albo z 2 lata? Więc wchodzi się w tematy offowe Sam mam nową kierownicę. Potestuję. Popiszę sobie. Za miesiąc już będę po prostu grał. Ewentualnie coś odpiszę. Są osoby co udzielają się doradzając innym. No i to też jest sens. Ale tu główne skrzypce grają osoby z afiliacji i one najlepiej wszystko wiedzą i doradzą bo się tym zajmują. Można jeszcze pogadać o grach, ale to też widzę jakoś słabo idzie. Bo wiadomo, nie każdy gra w to co my gramy. A o polityce jak i sporcie wie każdy Polak wszystko... Żeby nie było - oddałem głos na tak bo te tematy to ciągłe kłótnie i regulowanie złych emocji. Nie obraziłbym się jakby zniknęły. Ale rozumiem dlaczego są. -
Przez Macius · Opublikowano
Co to afmf2.1? Czytałem że niby zrównoważony dla x3d lepszy niż wysoka wydajność z zasilania niby ale czy to prawda nie mam pojęcia obecnie mam chyba zrównoważony -
Przez Hard Reset · Opublikowano
czyli jest teraz git
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź