Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To oni rzucili propozycje pokoju. Ukr wystosuje swoją. Ewentualnie będzie dalej to trwać i się zobaczy. Połowa jak nie większość ukr na froncie jak i emigracji chce skończyć mam wrażenie. Reszta na tyłach w kraju jednak walczy o coś tylko podając mięso i logistykę. Po wojnie też coś musi się znaleźć by miało to jakieś zrębki państwowości. Ja tu nikomu racji nie przedstawiam prócz tej z której powinien mój kraj przemawiać. Zrzutek jak i programów zostań najemnikiem chyba nie brakuje.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

ale rosja nie miała "rzucać swojej". To robiła już wielokrotnie. Teraz albo miała się poważnie zabrać za pokój, albo Trump walnie sankcjami.

A co zrobił? Walnął pokłon fiutinowi.

I co do rzucania propozycji:

- ruscy dają jakieś kompletnie absurdalne - Trump mówi "No Rosja to bardzo wielki i silny kraj, blablabla"

- Ukraina daje dużo mniej absurdalne z sygnałami, że mogą to zmienić na sensowne dla obu stron - Trump mówi "Zelensky, ale nie masz kart" (publicznie! :boink:) i zaraz pewnie przejdzie do "Zelensky nie chce pokoju"

No ale ciągle niektórzy wierzą, że Trump gra w szachy 5D, że dba o interes swojego kraju (wbrew wszelkim faktom i logice) i ogólnie to Ukraińcy nie chcą walczyć i (tu wstaw resztę wysrywów niemal żywcem wyjętych z ruskiej propagandy i ruskich trolowni)

Edytowane przez VRman
Opublikowano

I USA mogło i powinno zmusić fiutina do pokoju.

Ale jak są propozycje sankcji - Trump blokuje.

Jak zachód chce rosję wykończyć gospodarczo - Trump gada o współpracy

Trump robi też więcej pracy dla ruskiej propagandy niż dla kraju jakiego jest prezydentem.

Pomógł fiutinowi już tak wiele razy, że nawet nie dałbym rady wymienić wszystkich przypadków.

Ruscy + Chiny vs. zachód = coś można

Ruscy + Chiny + USA vs reszta - nie da się

• Upvote 2
Opublikowano

Sama groźba wystarczyła by go do stołu przyciągnąć. Byle się nie skończyło że sankcji nie będzie a zostaną z samym wsparciem od Europy. Jeszcze pewnie sami jakieś sankcje i taryfy od USA dostaniemy jak czujemy się tak mocni :E

Ja sopodziewałem się jak będzie się kończyć. Nawet spodziewałem się że Ukr będzie gorzej szło...

Opublikowano

Lepiej niż Bidon sobie radzi z obroną południowej granicy i nie faworyzuje grup BLM i LGBT+. Dla wielu osób są to osiągnięcia.

Ale że żadnych innych nie ma, to

image.png.6582ef5ff790fbcb4edbc0f5690fff9e.png

powtarza je nawet przy temacie Ukrainy, jakby śmieci na ulicach miały związek z negocjacjami pokojowymi :E

Opublikowano
1 minutę temu, VRman napisał(a):

Lepiej niż Bidon sobie radzi z obroną południowej granicy i nie faworyzuje grup BLM i LGBT+. 

To żadna osiągnięcia, chociaż są na plus.

Czyli nadal tylko pozer i showman.

Ciekawy jestem jak bardzo Ameryka upadnie pod jego ręką i ręką jego przydupasów.

Jeszcze się okaże ze to on wywoła wojnę, a nie putin.

Może o to chodzi, putin sprytnie próbuje odwrócić uwagę od siebie robiąc z pomarańczy debila.

I nawet nieźle mu to idze.

• Upvote 3
Opublikowano

Robienie z Trumpa debila wymaga bardzo mało wysiłku. 

Dokładnie zero.

On sam jest w tym mistrzem.

Widziałeś jego wypowiedzi w reakcji na aferę z listą klientów Epsteina?

Tak sobie strzelać w kolano to trzeba mieć talent!

Opublikowano

Valve też niby wycofało Steam  z rosji, a jak próbowałem pograć w CSa, to na 10 meczy w ośmiu grałem z samymi prawie ruskimi. Mimo ustawienia pingu w opcjach na max 25ms, co w teorii kompletnie wyklucza łączenie się z kimś w rosji. 

Opublikowano
3 minuty temu, VRman napisał(a):

Valve też niby wycofało Steam  z rosji, a jak próbowałem pograć w CSa, to na 10 meczy w ośmiu grałem z samymi prawie ruskimi. Mimo ustawienia pingu w opcjach na max 25ms, co w teorii kompletnie wyklucza łączenie się z kimś w rosji. 

welp, nie tylko w Rosji gadają po rusku, nie tylko ruskie grają w CSa i nie w samej rosji ruskie żyją.

Opublikowano
3 minuty temu, VRman napisał(a):

Ja jakiś ostatnio czas temu grałem w gildi gry freeminium z zdaje się Rosjanką z Litwy siedzącej w UK...

Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

welp, nie tylko w Rosji gadają po rusku, nie tylko ruskie grają w CSa i nie w samej rosji ruskie żyją.

Tylko, że oni ani słowa po angielsku, za to spam ZZZZZZZZ w czacie i jakieś gówno o wielkiej rassiiji. 

Gorzej. Nawet nie ma w tej grze już opcji wycisz. Nie można zblokować ani głosu ani tekstu.

A tak się cieszyłem, że odczuję osobiście pozytywy tych sankcji. No niestety nie.

Dobra, bo to już mocny Offtop, sorry. 

3 minuty temu, huudyy napisał(a):

jaka to jest siara, że od nas nikogo nie ma, ja nie mogę.

Z jednej strony racja, ale z drugiej strony...

Unia ma w dupie kibola z nadania kaczki.

Trump za to nie lubi Tuska, bo ten się publicznie do niego przyczepiał (akurat tutaj moim zdaniem niechcący mówiąc prawdę o Trumpie będącym na sznurku rosji) a sprawa jest delikatna. Im mniej debili mogących popsuć, tym lepiej. A obu, i Tuska i Najmrodzkiego uważam za kompletnych debili.

Opublikowano
Teraz, VRman napisał(a):

Tylko, że oni ani słowa po angielsku, za to spam ZZZZZZZZ w czacie i jakieś gówno o wielkiej rassiiji. 

takich gównojadów i u nas mnogo, niestety.

1 minutę temu, VRman napisał(a):

Gorzej. Nawet nie ma w tej grze już opcji wycisz. Nie można zblokować ani głosu ani tekstu.

Say what? Pod koniec życia CSGO wprowadzili mutowanie profili od strzała, nie da się teraz?

Karolek nie potrafi się dogadać z MSZ i jeszcze coś kombinuje z zaproszeniem?

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/polska-delegacja-nieobecna-w-waszyngtonie-jest-stanowisko-msz/4473mtk,79cfc278

Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

Say what? Pod koniec życia CSGO wprowadzili mutowanie profili od strzała, nie da się teraz?

Spoiler

Może ja nie umiem znaleźć opcji w CS2, ale nie znalazłem mimo dość długiego i powolnego skanowania całego ekranu i klikania na wszystko co mogłoby mieć szansę mieć funkcję guzika do wciśnięcia. Za to o ile dobrze pamiętam, w CSGO się dało. 

W końcu kliknąłem w Profil, wywaliło mnie z gry do windy, otworzyło profil steam, po czym już do gry nie potrafiło wrzucić, bo w grze miałem włączoną opcję Full Screen i sobie fahofcy z Vale nie poradzili z takim wyzwaniem. :E