Gry z PlayStation będą trafiać na PC
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
No właśnie. Szok i niedowierzanie! W Polsce dokładnie to samo. Na 100 wiadomości od ludzi mających pojęcie (kap Lisowski, Wolski itp) 99 jest różnego rodzaju facepalmem i wkurzaniem się na to, że zawalamy sprawę jako Polska i jako NATO po całości, nie przygotowując się odpowiednio na nową erę, w której ruscy i ukraińcy wysyłają na froncie więcej dronów w tydzień niż ma całe NATO razem wzięte. A Polska jeszcze sobie wesoło kupuje sprzęt typu gówno nam dające Apache + przepierdziela dziesiątki miliardów dolarów na gówniane, nieudolne i zapewne podlane potężną łapówą konkrakty. A nie. Przepraszam. W zeszłym miesiącu chyba dwa razy słyszłem o mikro-pozytywie w jakiejś wypowiedzi. Nie wszystko idzie źle. -
Przez ShozZa · Opublikowano
Super Teraz jak wróciłem na chwilę do swojego starego monitora typowo biurowego z 60Hz to aż nie mogę patrzeć na to jak obraz w ruchu staje się rozmyty i jak za wszystkim w ruchu ciągną się takie smugi. I ja tak grałem przez ostatnie 6 lat nie widząc z tym żadnego problemu -
Przez brainq · Opublikowano
Pożyjemy i zobaczymy nawet jeżeli tak będzie to się kupi konsole, więc żaden problem byle gry nowe-dobre dowodzili. -
Przez jsfighter · Opublikowano
10a to chyba najgorszy możliwy wybór, poza tym jest poza budżetem. Lepiej się przeprosić i kupić coś starszego (jeżeli i tak głównie chcesz jakość foto/video) jak Pixel 9 właśnie. Szybkie porównanie: - Pixel 9 czujnik 1/1.3" - Pixel 10a czujnik 1/2" No naprawdę. Za 2800 zł telefon z czujnikiem nawet większym niż mój 4-letni Xiaomi. -
Przez kubon · Opublikowano
Kur^% ile ja bym oddał żeby znowu robili lekkie, dobrze brzmiące fury gdzie komputer sie nie wtrąca w nic
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi