Necronom 431 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego "By sharing knowledge and experience, we have been able to create high-quality production together." Przecież nie można im tego odmówić. O ile PC port ma pewne potknięcia to finalnie gra ogólnie jest bardzo dobra ;) 1 1
lamparcicho 697 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Pewne potknięcia... no powiem Ci, że dość delikatnie to ująłeś Mnie ten stuttering doprowadzał do szału i wybijał z immersji Fajnie, że będzie kolejna część odnowiona ale byłoby miło, jakby nauczyli się na błędach i poprawili się szczególnie w warstwie technicznej. Niby nadzieja umiera ostatnia ale ja niezbyt na to liczę, obstawiam że zarówno kolejny remake jakiegoś Silent Hilla jak i ta ich najnowsza gra nie będą pozbawione typowych dla tego studia (oraz silnika UE) niedoskonałości i problemów. 1
Necronom 431 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Nie wiadomo czy to będzie kolejna część, ale patrząc na dorobek gatunkowy Bloobera to coś z pogranicza horroru się nasuwa. No i latał po necie concept art z SH3. Edytowane 26 Lutego przez Necronom
tgolik 548 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Grzegorz Wątroba (Okiem Deva) twierdzi, że stutter w grach na UE 5 to tylko brak wiedzy developerów. I gdyby Blooberzy zatrudnili go do optymalizacji, to naprawiłby im to, chyba, że błędy powstały na zbyt wczesnym etapie produkcji i na błędnym projekcie oparto całą produkcję. Jednocześnie, wg niego produkcje robione na UE 5.5 (czyli te, które teraz są na wczesnych etapach produkcji) mają mieć dużo mniejszy problem z szarpaniem. Edytowane 26 Lutego przez tgolik
caleb59 1 632 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Jak ta gra po dziś dzień nie potrafi się poprawnie uruchomić na sporej ilości PC, wystarczy rzucić okiem na forum Steam ile osób ma nadal z tym problem a Wy tu o stutterze. Pierwsze lepsze: https://steamcommunity.com/app/2124490/discussions/0/604148566876821252/ Edytowane 26 Lutego przez caleb59
Necronom 431 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Zaczynasz już być z tym męczący jak pipuś z jego kartą. Tak gra ma problemy już dawno to wszyscy wiedzą 😉
caleb59 1 632 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Ja męczący? Ty za to pasywny i obojętny "bo u Ciebie działa". Tak, trzeba o tym wspominać bo ktoś wyda na to pieniądze a tu się okaże, że na logo startowym gry ta sypie się z errorem. Trzeba ludzi uświadamiać, że te śmierdzące lenie z Bloobera mają to gdzieś i nadal mimo wielu miesięcy problem nie naprawiony dla wielu osób. Boli podwójnie bo sam remake jest wybitny ale technicznie jak to w ich poprzednich grach już sieczka. Edytowane 26 Lutego przez caleb59 1
samsung70 210 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia strasznie cichutko juz o tej grze, nikt nie gra?
ODIN85 3 503 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Tu się ogrywa na premierę a potem tematy są martwe
Reddzik 2 776 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Ja nie grałem, bo mało co gram na premierę, zresztą miałem słabego kompa, ale teraz to w któryś dzień się zagra, niech jeszcze cena bardziej spadnie, więc będzie okazja do zakupu i ogrania
caleb59 1 632 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia O ile będziesz miał szczęście i odpalisz bez problemów. 1
Necronom 431 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Ci co grali to się rozpisali na starym forum jeszcze.
PaVLo 921 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Czekam na sensowne obniżki (czyt. poniżej 100) i dodam do biblioteki, do ogrania w zimowe nudy. 1
MrKetiw 128 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia 11 godzin temu, PaVLo napisał(a): Czekam na sensowne obniżki (czyt. poniżej 100) i dodam do biblioteki, do ogrania w zimowe nudy. Ta gra to must have ! 1
LionCFS 35 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 21 godzin temu, MrKetiw napisał(a): Ta gra to must have ! Dopiero teraz udało mi się ograć i potwierdzam, świetnie zrobiony remake, naprawdę oddaje ducha oryginału, a i jako nowa, oddzielna produkcja się broni. Trochę problemów z działaniem ma, klatki okazjonalnie spadają, trochę też za dużo walki, pod koniec już byłem znużony rozwalaniem łbów tym potworom. Ale generalnie świetna gra. I dość długa, co się ceni. 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) W minionym tygodniu sprawdzałem se ceny kluczy do gry i było ok 150 zł a dziś najniższa cena pona 200 zł -.- Edytowane 29 Kwietnia przez Crew 900 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia To jest kwas, polowałem na gierkę, ale odwlekałem w czasie jej zakup, bo gram w co innego, a tu dupa, niestety teraz trzeba będzie poczekać na ponowne ceny, o ile się pojawią w najbliższym czasie.
Necronom 431 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 3 godziny temu, caleb59 napisał(a): Spieszę powiadomić, że Silent Hill 2 Remake specyficznie z goga nie sypie się przy pierwszym uruchomieniu i kompilacji shaderów. Ciekawe z czego to wynika.
caleb59 1 632 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Nie mam fioletowego pojęcia. Wersja z goga po prostu działa od strzała.
caleb59 1 632 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Odinstalowałem wersję z goga, pobrałem i zainstalowałem wersję ze Steama i tutaj też gra już się nie sypie przy pierwszym uruchomieniu.
caleb59 1 632 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Nie mam monitora z HDR więc tutaj nie sprawdzę.
Crew 900 1 000 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Jakiś czas temu kupiłem i się zabrałem. Czemu to ledwo zipie na rtx 3070ti ? 1
Rekomendowane odpowiedzi