Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Necronom · Opublikowano
Sorry, ale bzdury w tym momencie wypisujesz, albo gry nie przeszedłeś. -
Przez duniek · Opublikowano
jakos tak wyszlo ze kupilem mobo itx alu pręty mialem juz zrobione kiedys pod inną obudowe wiec wykorzystałem (troche na styk ale pasuje wszystko) wstepnie zamontowalem czesci i tak jak myslalem, z pełnym matx lepiej by wyglądało no ale narazie jest jak jest -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Do 4k to raczej tylko 5080 i to w dobrej wersji z OC, 5070Ti bedzie cieżko z path tracingiem. 186fps ma natywnie 5080FE w tym benchu. A 5070Ti ma 164fps ~ raczej ciężko bedzie dogonic 5080 po oc chociaż niektorzy maja niezłe OC i podchodzą pod 95-96% wydajnosci defultowej 5080, Z tym, że 5080 sie jednak lepiej kreci i po prostu bedziesz miał wiecej FPS z path tracingiem w 4k. po oc 5080 jest na prawde ok -
Przez kubon · Opublikowano
4070ti a 7900xtx nie ma takiej wielkiej różnicy, jak odpalisz RT to sie zrównują a z PT rtx go zamiata. Zresztą na 5070ti to też nie będzie jakiś większy skok, z 20-25% Może ci sie ram kończy jak dajesz wszystko na full zjedź delikatnie z ustawieniami i 2k zł w kieszeni -
Przez MaxaM · Opublikowano
Ja u siebie zauważyłem taką tendencję, że jeśli film ma 2.5-3h, to raczej na pewno jest słaby. Będzie zapchany w połowie nudnymi scenami, które nic nie wnoszą. Do tego w nowszych produkcjach stawianie w pełni na CGI i greenscreeny w połączeniu z kiepską pracą kamery bardzo psują naturalność scen. Niektóre filmy strasznie biją sztucznością. To odbiera część funu z oglądania.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi