Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
@lokijumnie odrzuciła systemem walki. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@SylwesterI. Weź Ty sprzedaj swojego 9800x3d za powiedzmy tam 350euro, czy tam z 1700zł i kup tego 9850X3D i juz. Moze akurat Ci sie jakas fenomenalna sztuka trafi. I problem z glowy -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No ja Ci wierze, że dobre wentyle trafiłeś, ogólnie to samo jest u mnie karta ma na defie okolice 1900obr i też to ledwo co slychac, tak jak poprzednia przy okolo 1300-1400obr. Z tym, że te wentyle też nie przepychaja tyle powietrza. Karte rozebralem i sprawdzilem, sa bardzo płaskie, przez co krecą sie szybciej, sa cichsze, ale przepychaja mniej powietrza. Poza tym, masz cos takiego jak szum komputera, dzwiek tła, i czesto w obudowach sa inne wentylatory, powiedzmy od 5 do 10. U mnie jest 10 wolno obrotowych. Tworzy to taki lekki szum. (ogolnie wszystkie wczesniejsze komputery co mialem byly o wiele glosniejsze mimo mniejszej ilosci wentylatorow) i w tym momencie jak masz karte z cichymi wentylatorami to po prostu ta roznica wzgledem wczesniejszego tla jest minimalna. Jakbys zastopował wszystkie wentylatory to wtedy bardziej słychać. W sensie widac roznice. Ale fakt faktem, że nowe karty maja cichsze wentylatory niz te w ada lovelace, no i na wiekszosci karta jest polozony PTM.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi