leven 744 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): @Send1N @leven No i tu się mylisz, przez ten miesiąc albo wywalą updejta albo go zdążą naprawić taka różnica. No to kolega się mocno myli. Jak wychodzi aktualka, i jest przeważnie popsuta, to następna, która ją naprawia sprawia kolejne problemy i tak w kółko. 1
AndrzejTrg 3 032 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Wiesz co Ci powiem, że całkiem możliwe, ale ja już od czasów win 7 tak robię, problemów nie mam i się przyzwyczaiłem 🙂
leven 744 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Bardzo, ale to bardzo bym chciał, żeby Twój tok myślenia był realny w rzeczywistości, ale niestety każda aktualizacja dla WIN11 kończy się problemami. Fora huczą, MS robi swoje. Gdybyś pobrał ISO systemu sprzed pół roku, to myślisz, że po aktualizacjach było by lepiej, bo poprawki do poprawek coś pozytywnego wniosły ? Nic z tego, lepiej zainstalować najnowsze ISO, zablokować WU i przyglądać się nowym problemom po aktualizacjach Wszystko przez zbyt wiele napchanych na siłę apek od MS, system za niedługo będzie ważyć 10GB (ISO) Jak chcesz troszkę powęszyć odnośnie WIN11 i innych systemów, poczytaj np. WinClub-a: https://winclub.pl/ 1
Kadajo 8 272 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Siedzę na 11 od początku i nie mam żadnych problemów. Nie miałem na Intelu, nie mam teraz na AMD a najlepsze ze przy zmianie nawet nie stawiałem systemu na nowo. Nie mowie ze ich nie ma tylko mowie ze nie wszyscy maja problemy. 1
Kadajo 8 272 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz pewnie za kare się coś zejsra 1
Pan Mateoo 628 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Oby. kazdy co chwali windowsa zasluguje na potepienie i utrate waznych plikow. Chwalic mozna tylko to co na chwałe zasluguje. 1
Pawelek6 297 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Najlepsze jest to, że nawet tutaj na forum ładnie widać podział na dwie grupy. Pierwsza, gdzie jedne i te same osoby ciągle mają problemy oraz druga, która używa komputera bez przypadłości. Edytowane 1 godzinę temu przez Pawelek6
Kadajo 8 272 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, Pan Mateoo napisał(a): kazdy co chwali windowsa zasluguje na potepienie i utrate waznych plikow.
Rekomendowane odpowiedzi