leven 768 Opublikowano Czwartek o 12:16 Opublikowano Czwartek o 12:16 AI pisze, że można tak aktywować, ale nie jest to oficjalna metoda, dla tego jest uważana za piractwo
LeBomB 2 221 Opublikowano Czwartek o 13:33 Autor Opublikowano Czwartek o 13:33 Godzinę temu, eNeSik napisał(a): Panowie, a jak z legalnoscią aktywacji w w/w sposób? aaa, no w sumie nie ogarnąłem, że chodzi o aktywację skryptem @leven To tak, metoda jest nielegalna i jak sobie taki klucz ze skryptu wprowadzisz jeszcze na konto MS to narobisz bałaganu na tej samej konfiguracji, bo jak Ci MS unieważni obie licencje to już tego nie cofniesz. 1
leven 768 Opublikowano Czwartek o 14:18 Opublikowano Czwartek o 14:18 W takim razie zostaje na swoim koncie Jak wyjdzie LTSC PRO, to spróbuję, jeżeli ktoś zechce się tym zająć
caleb59 1 786 Opublikowano Czwartek o 16:34 Opublikowano Czwartek o 16:34 Cytat Will Microsoft ban my account if I use MAS? No. Windows and Office piracy has existed for decades, and Microsoft has never banned accounts solely for this reason. Is it legal? Can I face any consequences? By using MAS, you are bypassing official licensing methods and not paying Microsoft, so technically it is not legal. Is it safe? Home users: Yes, it's safe. Piracy has existed for decades, and Microsoft does not take action against individuals who pirate Windows or Office. Pursuing a home user over a $100-$200 license costs more in legal fees than it would recover and risks bad publicity. At most, you may see notifications that your license is not genuine (with MAS, these notifications do not appear). Businesses: We do not recommend that businesses use MAS. Microsoft conducts audits on business entities to verify licenses. While small businesses might be less likely to face audits, the risk is still yours. If you work in IT at a college or university, consult experienced senior staff about the chances of Microsoft audits at your institution.
leven 768 Opublikowano Czwartek o 17:40 Opublikowano Czwartek o 17:40 Hmmm. Tak czy siak MAS to pirat.
LeBomB 2 221 Opublikowano Czwartek o 18:45 Autor Opublikowano Czwartek o 18:45 @caleb59 ja nie piszę o zbanowaniu konta MS, tylko o zablokowaniu licencji przypisanych do danego kompa. Konto MS dalej będzie funkcjonowało, może dość do unieważnienia wszystkich licencji przypisanych do danej konfiguracji sprzętowej. Mogą również zablokować tylko tą niewłaściwą, ale tu będzie loteria w przypadku przypisania dwóch licencji na to samo wydanie systemu (win11) do jednego urządzenia. Poza tym kłania się regulamin
Send1N 5 482 Opublikowano Sobota o 02:44 Opublikowano Sobota o 02:44 (edytowane) W dniu 12.02.2026 o 13:15, eNeSik napisał(a): Panowie, a jak z legalnoscią aktywacji w w/w sposób? Tak samo jak po zakupie klucza do systemu poniżej 100zł W dniu 12.02.2026 o 15:18, leven napisał(a): W takim razie zostaje na swoim koncie Jak wyjdzie LTSC PRO, to spróbuję, jeżeli ktoś zechce się tym zająć A jaki problem zainstalować tą wersję jeżeli chcesz sobie przetestować i aktywować ją opcją kms? wtedy nie ma ryzyka, nie musisz aktywować cyfrową (HWID) ja np mam przez kms i odnawia się automatycznie co 180dni. Edytowane Sobota o 02:48 przez Send1N 1
LeBomB 2 221 Opublikowano Sobota o 11:45 Autor Opublikowano Sobota o 11:45 @Send1N a korzystasz tam z konta MS? Bo tu sprawa rozbija się o logowanie się do systemu kontem MS, co przypisuje licencję do konta. 1
zgreg 8 Opublikowano Niedziela o 09:55 Opublikowano Niedziela o 09:55 Nieopatrznie widać przeklikałem komunikaty o aktualizacji z win10 do 11. Nie da się już tego odkręcić? Czy win11 taki nie straszny? W przywracaniu systemu nie mam nic sensownego, jest tylko punkt z dzisiaj. https://postimg.cc/gallery/tHwFSYv
leven 768 Opublikowano Niedziela o 10:02 Opublikowano Niedziela o 10:02 (edytowane) WU masz aktywny ? Jeżeli tak, to powinieneś mieć to co ja mam aktualnie (WU jest aktywne) https://postimg.cc/XGVkD8zk https://postimg.cc/Lh8VtxfH Edytowane Niedziela o 10:03 przez leven
Send1N 5 482 Opublikowano Niedziela o 13:40 Opublikowano Niedziela o 13:40 W dniu 14.02.2026 o 12:45, LeBomB napisał(a): @Send1N a korzystasz tam z konta MS? Bo tu sprawa rozbija się o logowanie się do systemu kontem MS, co przypisuje licencję do konta. Aa faktycznie, ja nie korzystam z konta ms
toska78 59 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ktoś sprawdzał czy ta modyfikacja działa jeszcze na aktualnej wersji systemu https://www.purepc.pl/jak-wylaczyc-telemetrie-i-usunac-zbedne-programy-z-windows ? Edytowane 1 godzinę temu przez toska78
Send1N 5 482 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @toska78Nie da się wejść w ten link jak coś
toska78 59 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 11 minut temu, Send1N napisał(a): @toska78Nie da się wejść w ten link jak coś Poprawiłem, niestety tak tylko mogę zalinkować aktualnie. Edytowane 1 godzinę temu przez toska78 1
Pan Mateoo 641 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu wyglada to na typowy bloatwawre typu pobierz wydajnosc king master windows clean up !!!! pewnie sa łyse skrypty na to. A linki nie dzialaja poniewaz kazdy link do innego forum tego typu jest usuwamy 1
Send1N 5 482 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, toska78 napisał(a): Poprawiłem, niestety tak tylko mogę zalinkować aktualnie. Tego nie sprawdzałem ale mniej zaawansowane stare sprawdzone O&O ShutUp10++ działa prawidłowo na w11 25h2
Rekomendowane odpowiedzi